Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.030
|
čitano: 16.584.272
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Vaš Auto Snova
Hacker002 kaže...
Genije kaže...

A dodge charger R/T iz 1970 kad se napravi tuning na njemu niti jedan auto ga ne može prestići{#}

V8 motor

oko 500ks

Evo slike: 

Ovajsa otpada možda odem jednog dana u ameriku po njega pa restaurirat.{#}

@ bold

tjesi se ti pajdo..

imam kolegu koji je doterao ferrari testarossu iz italije, 90 i neko godiste, najjaci model, 12 cilindara, neznam kolko je konja, al vjerojatno preko 400-500. sredio ga i sve, i na auto putu ga neki tip oderao sa meganom R26!! nova tehnologija..nevrijedi tebi i soma konja u tom chargeru, golf gti te moze odjebat ko malog majmuna..

vjeruj mi, dozivio sam to..

Nije ovaj auto slab to je američka kalsika i većina takvih američkih auta može ostaviti ferrari na startnoj liniji a ovaj može jurit preko 300 samo sa kompresorom ostavlja sve da jedu prašinu.

17 godina
Hacker002 kaže...
Genije kaže...

@ bold

tjesi se ti pajdo..

imam kolegu koji je doterao ferrari testarossu iz italije, 90 i neko godiste, najjaci model, 12 cilindara, neznam kolko je konja, al vjerojatno preko 400-500. sredio ga i sve, i na auto putu ga neki tip oderao sa meganom R26!! nova tehnologija..nevrijedi tebi i soma konja u tom chargeru, golf gti te moze odjebat ko malog majmuna..

Urbane legende, koje štof za priče vuku iz raznih street raceova.
No ti dragsteri za street race nemogu prevaliti prosječnu rutu po autoputu, jedna izdrže i tih 420 metra bez samozapaljenja,
pucanja kardana, turbo kompresora ili općeg raspada sistema.
Klasi superauta, brzine preko 250 su normalna stvar, samo benzin i prometni propisi ih limitiraju.
Neću sad ja vući svoje reference, ali vjeruj ti meni, jače su od tvojeg "doživljaja",
jer se radi o profesionalnim testiranjima.

15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
Genije kaže...

A dodge charger R/T iz 1970 kad se napravi tuning na njemu niti jedan auto ga ne može prestići{#}

V8 motor

oko 500ks

Evo slike: 

@ bold

tjesi se ti pajdo..

GTI teško standardni - eventualno dodatne prerade tipa ABT sa 6s do 100tke , ali ima ih nekoliko koji mogu vjerojatno .GTI- R profila pogotovo, sa motorom od 265ks iz Audija S3, i njihove još dodatne prerade.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 15:15 (thedream).
17 godina
Genije kaže...

Nije ovaj auto slab to je američka kalsika i većina takvih američkih auta može ostaviti ferrari na startnoj liniji a ovaj može jurit preko 300 samo sa kompresorom ostavlja sve da jedu prašinu.

Ti ocito mislis samo na sprint...

Nemoj bit lud, u zavojitim dijelovima taj auto se gubi, nije dizajniran za velike brzine i uletavanja u zavoje.

Naprimjer jedan Veyron nema sto trazit na nekoj zavojitoj stazi protiv Audija R8, Nissana GTR-a ili slicnih.

Al ako ti mislis se vozit samo autoputima, to je druga stvar.

Jos jedna stvar, vozit auto takve snage od 500+ konja zahtjeva iskustvo pogotovo kod Chargera koji nema nikakve sigurnosne sisteme.

Truth in engineering.
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

od onih nedostižnih - Alfa Romeo 8c Competizione

od onih pristupačnijih - Audi TT sa dodatkom tuninga (vizualnog i mehaničkog)

alfa romeo 8c competizione alfa romeo 8c competizione
audi tt audi tt
17 godina
Vaš Auto Snova

.

Perfektan interijer nove A8.-ice Perfektan interijer nove A8.-ice
Cjelokupni dizajn nije nesto, ali svjetla su predobra. Cjelokupni dizajn nije nesto, ali svjetla su predobra.
interijer R8.-ice interijer R8.-ice
interijer RS5.-ice interijer RS5.-ice
Truth in engineering.
17 godina
Vaš Auto Snova

evo jedan video za pametnjakovice..

u TopGearu je testirana utrka za bolji "muscle car" izmedju novog Chevrolet Camara i Mercedes E63 AMG.

Pogodite ko je pobjedio?? naravno, MERCEDES, i to u bitci za bolji muscle car!!!!

sto bi reklo da Mercedesova poslovna, ozbiljna i obiteljska putna limuzina dere jednog "pravog" muscle car-a za 3 sekunde!!

evo video da nebude da pricam lovacke

17 godina

i onda dođe corvette zr1 i ovaj AMG se sakrije tamo odkud je i došao.. ako govoriš o nabrijanom muscle caru, tada spomeni zr1 ;)

zr1 košta 50ak tisuća eura manje.. a ovaj gore camaro možda i 3x manje.. i da pola novca od te razlike staviš na custom ovjes, eto ti camara pred haubom :)

e da, gospodinu u odijelu je jako bitno što mercedes na stazi ima 3 sekunde brže vrijeme

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 16:07 (nixass).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

A one Mustange bolesne..

Cemetary gates
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Evo nabrzinu da izbacim par favorita , predzadnji  je auto kojeg želim taaaakoooo jakkoooooo , star je kao i ja ali eto , ljubav na prvi pogled a ostali su mi i dizajn i performanse {#}.

Stavio bi još 20-ak slika , ali se žurim , izostavio sam Porsche , Lamborghini , AM DB9 i još puno njih ali eto vam , da skratim silni tekst moja selekcija {#}

Jack Daniels is the way to go !
15 godina
nixass kaže...

i onda dođe corvette zr1 i ovaj AMG se sakrije tamo odkud je i došao.. ako govoriš o nabrijanom muscle caru, tada spomeni zr1 ;)

zr1 košta 50ak tisuća eura manje.. a ovaj gore camaro možda i 3x manje.. i da pola novca od te razlike staviš na custom ovjes, eto ti camara pred haubom :)

e da, gospodinu u odijelu je jako bitno što mercedes na stazi ima 3 sekunde brže vrijeme

bas sam gledao cijenike u talijanskoj reviji za aute...

corvetta obicna kosta 65000 €...boze moj to je komad od auta za saku novca...ide preko 300, manje od 4,5 do 100...neznam, za tu lovu auto je drkica...mercedes za tu lovu nudi C klasu 250 CDI, nes ti uzivancije...koliko dode AMG, duplo vise sigurno...

i onda ima cadillac CTS coupe 6,2 V8 supercharged...kosta negdje 80000 € i jako jako jako je lijep, ali nije ikona kao corvetta...performanse iste, ali ima čarđer...

inace ne volim muscle cars, ali za ova dva bi dao bubreg...

17 godina
Vaš Auto Snova

i onda dođe bebica koja ga na stazi otrese ko "beba zvečku".

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=btz3x2o343yj

duplo jeftinija....

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
17 godina
RuskeGTT kaže...

corvetta obicna kosta 65000 €...boze moj to je komad od auta za saku novca...ide preko 300, manje od 4,5 do 100...neznam, za tu lovu auto je drkica...mercedes za tu lovu nudi C klasu 250 CDI, nes ti uzivancije...koliko dode AMG, duplo vise sigurno...

i onda ima cadillac CTS coupe 6,2 V8 supercharged...kosta negdje 80000 € i jako jako jako je lijep, ali nije ikona kao corvetta...performanse iste, ali ima čarđer...

Corvette je san od auta, al ovaj CTS - ruzno pace, ruzniji ne moze bit.

Truth in engineering.
17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
nixass kaže...

Čuj, mercedes košta, ali s razlogom. No ugl. htio sam se osvrnut na tvoje cijene. C 250 cdi je 30k € bez davanja, a c63 amg 56k € također bez davanja. Ali poprilično sam siguran da kad bi se corvetta i taj cadillac išli uvest u RH da bi im cijena vrtoglavo porasla. Tak da ti usporedba baš i ne stoji.

15 godina
protjeran
Blacky_RI kaže...

Evo nabrzinu da izbacim par favorita , predzadnji  je auto kojeg želim taaaakoooo jakkoooooo , star je kao i ja ali eto , ljubav na prvi pogled a ostali su mi i dizajn i performanse {#}.

Stavio bi još 20-ak slika , ali se žurim , izostavio sam Porsche , Lamborghini , AM DB9 i još puno njih ali eto vam , da skratim silni tekst moja selekcija {#}

A stavio si moju ljubav dodge charger R/T 1970{#}

15 godina
rooswelt1991 kaže...

i onda dođe bebica koja ga na stazi otrese ko "beba zvečku".

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=btz3x2o343yj

duplo jeftinija....

jel ti vidis sta pises? ovo je cijena rabljenog auta, a novi je cijenom tu negdje...

kad smo kod toga onda moja baja od 2000 € opere audi A6 3.0TDI i bmw 530d koji kostaju 30-40x vise...ako cemo usporedivati staro-novo

hara_zg kaže...

Čuj, mercedes košta, ali s razlogom. No ugl. htio sam se osvrnut na tvoje cijene. C 250 cdi je 30k € bez davanja, a c63 amg 56k € također bez davanja. Ali poprilično sam siguran da kad bi se corvetta i taj cadillac išli uvest u RH da bi im cijena vrtoglavo porasla. Tak da ti usporedba baš i ne stoji.

ma gdje ti gledas te cijene? kakvi 30 tisuca eura???? toliko ne dode ni A klasa...

17 godina
Batista kaže...
RuskeGTT kaže...

Corvette je san od auta, al ovaj CTS - ruzno pace, ruzniji ne moze bit.

ja sam sjedio u cts-v i odmah sam se zaljubio u auto.. još da su mi dali krug..  :D

tipična američka auto arhitektura, predivan {#} općenito mi se sviđa moderan američki auto dizajn sa oštrim linijama..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan

Napiso sam bez davanja. S davanjima je oko 44000 eura što je opet dosta manje od tvojih 65000.

15 godina
Vaš Auto Snova

44? opet mi cudno vjerovati da takav auto je ispod 50tak...

da smo bar u bosni...primjera radi, megane RS 250 dode kod nas 29000, a kad sam prosli put gledao u bosni je bila neka akcija na 17800 €... -_-"

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

'70 Dodge Charger, pogotovo "propuhani" (npr onaj ih brzih i žestokih)

Charger Charger
Charger Charger
a što se tiče "nesnagatora" 2006 Impreza

IRebic
17 godina

dva auta za sve muškarce i one koji se tako osjećaju

ford falcon xb A.K.A. "last V8" i "interceptor" {#}

16 godina
neaktivan
nixass kaže...

dva auta za sve muškarce i one koji se tako osjećaju

ford falcon xb A.K.A. "last V8" i "interceptor" {#}

napokon..........i nema gore stvari nego kad u dvojci grune..........dan danas mi se grlo stegne kad to vidim

kod mene normalno radi.....
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Samo japanci!

Toyota Supra Toyota Supra
Nissan Skyline GTR R32 Nissan Skyline GTR R32
Mazda RX-7 Mazda RX-7
Nissan 350z Nissan 350z
Mitsubishi Lancer Evolution IX Mitsubishi Lancer Evolution IX
P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 9:53 (Bazen21).
17 godina
Genije kaže...

V8 motor

oko 500ks

Evo slike: 

425 konja, da budemo tocniji. {#}

Zvijerka samo takva i to za razliku od mustanga, svoju snagu ne dobiva iz kompresora sto ostavlja puuuno mjesta za napredak.

Odlican auto za 1/4 milje, ali bilo sto drugo - {#}

Taj stari charger dolazi sa starom getribom i ima samo 3 brzine (ne znam je li postoji verzija sa 4), te ne moze postici neke velike brzine, a ovjes mu je katastrofalan, isto tako i kocnice.

Preko eBaya mozes kupiti vec restaurirane za par tisuca dolara, znaci za nikakvu cijenu, samo trebas dogovoriti transport avionom ili kontenjerom.

Zato mi je drazi novi challenger. Verzija iz 2011. ima 470 konja!

- Psiho246
17 godina
thedream kaže...
Hacker002 kaže...
Genije kaže...

V8 motor

oko 500ks

Evo slike: 

@ bold

tjesi se ti pajdo..

GTI teško standardni - eventualno dodatne prerade tipa ABT sa 6s do 100tke , ali ima ih nekoliko koji mogu vjerojatno .GTI- R profila pogotovo, sa motorom od 265ks iz Audija S3, i njihove još dodatne prerade.

Mozda R32? Taj ima 300 KS. {#}

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
thedream kaže...
Hacker002 kaže...
Genije kaže...

V8 motor

oko 500ks

Evo slike: 

@ bold

tjesi se ti pajdo..

Mozda R32? Taj ima 300 KS. {#}

Nisam iskreno još vidio novu šesticu u R32 izdanju. {#}

Cemetary gates
15 godina
Vaš Auto Snova

da nije mislio na skyline R32?

posto golf R32 nema 300ks...niti R20 novi...

17 godina
Vaš Auto Snova

Dobro, ima 270 ks, Golf VI R

Truth in engineering.
15 godina
protjeran

Evo sad sam se vozio u mercedes E55 V8 kompressed AMG i šta da kažem neklearna bomba nasprom ferrarija jer vozi se po Zagrebu pored nas neki Ferrari i kao utrka Mercedes da gasa a ferrari stoji na startnij liniji kao drvena marija{#}.

Ima 500ks i mogu reć vrijedi svakog eura

Evo slike

17 godina

sumnjam da se vlasnik ferrarija baš ukakao.. bilo koji ferrari ostavi merca i na liniji i na zavoju.. no opet, to ne umanjuje njegovu brutalnost..taj v8 je melem za uši

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice