bez uvrede al ovaj zadnji post ti je proljev kakvog nema.. da, toyota svakako prije VW, prije audija možda.. sa njom ćeš se svakako više vozit bez problema nego sa ova dva druga zajedno. treba nešto i odvozit pa onda pričat.. ovako se sve svodi na cijenu, izgled i "slabe" motore.. i na temelju toga se komentira.
Cura mi ima Yarisa već 5g., najbolji frend prvog Aurisa. Nemoj me nasmijavati, bolesno skup servis, kvaliteta klasa ispod Audija. I motori su im inače super, oba su benzinca VVT-i čini mi se. Yaris 87ks ako se ne varam, Auris nisam pitao, ne mogu pogađati.
Ali učestalost servisa, i skupoća, nema teorije. Tako ću zaista voziti rađe A3 nego Auris.
Iskustva su različita pa se ti - prolijevaj di i kome znaš. Ja pričam o iskustvima ljudi iz moje najbliže okolice, curin auto je 2005. godina, nema 55 000km, a bio je 5 puta na servisu od par hiljada kuna već. Auris neću ni komentirati, frend je jednom prigodom izvalio da bi ga za Golfa trojku nekad mijenjao.
Inače na izgled se stvarno nisam referirao, meni je Yaris simpa, a Auris zbilja lijep, oku ugodan automobil. Ali kvaliteta unutrašnjosti, dizajn unutrašnjosti i prijesvega gotovo skuplji servis od službenog Zubaka mi je dovoljan razlog da ih popljujem.
Kupi šta hoćeš, ja znam da nakon Audija, opet idem na Audi. 100%. Auto s kojim prijeđem 60 000km sa 2-3 000 kn troška u 5g po meni zaslužuje drugu šansu. Tj. da ostanem vjeran TDi-ju i Audiju. Ne znam čemu da riskiram?
Ne kažem da će me drugi služiti ni upola kao ovaj,ali..