- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi moji? Auto snova, Golf?
Majko moja.
Pa i ja bih golfa, po mogučnosti r32, lsd vrata, spušten 3cm od poda, alu kromirane felge, tri tete unutra i x000€ u novčaniku
Majko moja.
Sta mu fali, imam Golfa 5-icu i super mi je... Svima je auto snova Ferrari, Lamborđini bezveze...
Majko moja.
Sta mu fali, imam Golfa 5-icu i super mi je... Svima je auto snova Ferrari, Lamborđini bezveze...
Dobar auto, uz redovno održavanje bez problema ide iznad 350 000, čak i uz lošije gorivo kakvo se nama plasira na tržište. Da ga točiš isključivo primjerice na OMV Premium Dizli, mislim da bi pola milje motor odradio lijevom rukom.
Naravno, i da se pridržavaš vožnje hladne turbine, odnosno gašenja vruće.
Dobar auto, uz redovno održavanje bez problema ide iznad 350 000, čak i uz lošije gorivo kakvo se nama plasira na tržište. Da ga točiš isključivo primjerice na OMV Premium Dizli, mislim da bi pola milje motor odradio lijevom rukom.
Naravno, i da se pridržavaš vožnje hladne turbine, odnosno gašenja vruće.
Kupljen nov 2005 godina, sada ima 110,000 tisuca! Sve radi ko novo!
Ascona u boji zlata
A tek Senator ili Commodore..
He he Serator pa se vozim oko benzinske he he he
He he a i fordovi Granada ili Taunus ciganica stil mi vlaze snove
Bilo je Taunusa po 1000 eura sve do nedavno čini mi se..i to onih brutalnih bijelih sa krom branicima
Ja bih overclockirani Zetor Mate Ivanovca...
Ja bih overclockirani Zetor Mate Ivanovca...
I tata bi sine
Majko moja.
Pa i ja bih golfa, po mogučnosti r32, lsd vrata, spušten 3cm od poda, alu kromirane felge, tri tete unutra i x000€ u novčaniku
kratko receno: cir na ukusu...
kromirane felge!!!! boze moj...
a i ovo 3cm od poda je nemoguce voziti po nasim cestama...jedino ako nemas air ride, pa dignes auto dok vozis, a dok stoji zabij ga u pod!
ti ocito nemas pojma sta su kromirane felge
Samo bespotrebno sjajenje i preseravanje
Mini Cooper stari... Nuff said...
Majko moja.
kratko receno: cir na ukusu...
kromirane felge!!!! boze moj...
a i ovo 3cm od poda je nemoguce voziti po nasim cestama...jedino ako nemas air ride, pa dignes auto dok vozis, a dok stoji zabij ga u pod!
Bio je u jednom powertuningu, zeli golf 5 (lambo zelena boja) sa kromiranim bbs-ica, i izgedao je fenemenalno.
evo još jedan primjer gdje petica izgleda predobro!
zaboravio si kuku...
1960 Rambler Station Wagon sa Ferrari F360 motorom i podvozjem :D
više slika
ne nemam pojma, oces me ti ucit? yebes krom - magnezij FTW!
Samo bespotrebno sjajenje i preseravanje
upravo to...
Ma je*es one aute od 1 miljun eura, a normalan je..tuning je najbolji, veilside rules! Moj je VeilSide Fortune RX7 sa 20b mašinom :D
http://www.xcomment.com/g1/img/MazdaRX_7VeilSideFortune051108023850.gif
Ovo je moj izbor
kamper + auto
http://www.rvequipment.net/rvblog/wp-content/uploads/2011/01/Luxury-Motorhomes.jpg
ja imam mercedes g djipa :)
savrsen je djip, jako udoban i kvalitetan