Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.030
|
čitano: 16.575.554
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Vaš Auto Snova
Gman kaže...

Povrh svega,  ja nebih mogao sredjivati odnosno tunirati dizela, da je 4 ili 5 Golf, ajd nekako, umjereni tuning, ali ne volim ni cuti kamoli vidjeti dizela. GTI Rulezz! Sto je najgore od svega i ne zna ga sredti kako treba, ocajan ukus! Evo mu dvije slike, pokazi mu, nek se ugleda!

a ko ce nego moj splicanin... aj ovo dobro izgleda ali je pretjerano s felgama.. ne volim kad ih toliko izbaci vani... i prenisko je pogotovo za nase ceste.. ja se ne bi u tome moga vozit pretpostavljajuci da je vjerojatno reza prstenove, a ne mijenja cijele amortizere... preneugodno je

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Mozda je automobil samo za sajmove i Styling Show-ove. Ali pak, kad usporedim s onim Golfom rozih(citaj ruznih) felgi, ovaj je avion. 

Go hard or go home ... Low life !
16 godina

Sto ljudi, sto ćudi i ukusa, sto žena, 200 sisa. Ako se čovjeku sviđa da mu auto ima roze felge, neka ga, bitno da je on zadovoljan autom. Kad smo već kod jedinice Golfa, mene kod djeda čeka jedan zeleni, dizel (TAS-ovac). Jest da će biti posla na njemu, limarija je pojedena na sve strane, motor treba rastaviti i srediti, ispjeskariti sve što se da, ali unutrašnjost mu je tip top s obzirom da je '82 godište.

I to ću ga sam slagati. Jedva čekam! {#}{#}

15 godina
dv14 kaže...
Kewin kaže...

meni je osobno priraso srcu

Lamborghini Gallardo i novi Estoque

Estoque hebeno izgleda. Meni je puno ljepši od Murcielaga

je super izgleda, murcielago je jaci i  brzi od gallarda ali zato gallardo izgleda{#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

eo još dva auta snova audi quattro i S1

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 18:26 (luka94).
17 godina
Vaš Auto Snova

Ništa posebno specijalno.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
14 godina
Vaš Auto Snova

Mercedes Benz AMG G55!!!! Jedan lijepi YouTube by TopGear filmić zorno pokazuje zašto!!!! 

A za po lijepom danu lagano na kavicu Porsche GT3RS, kada ga ekipa iz EVO magazina proglasi autom godine, to je za mene dosta!!!!

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ford fiesta rs 2011 ken block

650HP

1.9sekunda do 100km/h

life is short
17 godina
iverson kaže...

ford fiesta rs 2011 ken block

650HP

1.9sekunda do 100km/h

max brzina -> prvi jarak

16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

max brzina -> prvi jarak

To ovisi o vozacu.

17 godina
Gman kaže...
Hacker002 kaže...

max brzina -> prvi jarak

To ovisi o vozacu.

ne lupat.

auto ima 800kila a 650konja. zagarantirana smrt

16 godina
neaktivan

The Fiesta was built by Olsbergs Motorsport Evolution, which also builds the cars Block uses in the Rally America series. At the core is a purpose-built engine capable of 850 hp but restricted to just 650 hp and 660 lb-ft of torque for better control. With a six-speed sequential transmission and overall weight held to just 2425 lbs, the Fiesta can reportedly hit 60 mph in only two seconds.

life is short
17 godina
Vaš Auto Snova

fiesta ima preko 2 tone?? pa gdje to stane u tu igracku?

15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

fiesta ima preko 2 tone?? pa gdje to stane u tu igracku?

auto je težak 2425 funti ili 1100kg a ne 2 tone

17 godina
Vaš Auto Snova

a jbg bas ja znam te tvoje "funte"(?)..dobro aj 1100kg..

16 godina
Vaš Auto Snova

Aston Martin DBS V12...

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 17:25 (steeleye).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

evo jedan off-roader

volkswagen touareg dakar rally

life is short
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

kad svi već stavljate te aute za utrke ću i ja jedan stavit,Brandon Bernstein-ov top fuel dragster,od 0 do 100kmh u nekih 0.7s,max brzina preko 500,cijena oko 180.000€

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 18:10 (luka94).
16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

ne lupat.

Opet ponavljam to ovisi o vozacu. Kako ju Ken Block vozi?

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ariel Atom... 500KS, 550kg... jel to sigurna smrt, po tebi je. Novinari EVO magazina je uzeli u ZG i otisli do Lynxa u Solinu... i vratili se.. iznenadujuce u 1 komadu

15 godina
Gman kaže...
Hacker002 kaže...

ne lupat.

Opet ponavljam to ovisi o vozacu. Kako ju Ken Block vozi?

ken bloka se samo kurchi, malo prenapuhano, vozio je prosle godine u wrc-u neke utrke, pa sta je postigao - nista? bolje je raikonen koji nije ralijas odvozio nego bloka...ali da mi se svida gimkana - svida mi se i jedva cekam dirt3, samo zbog toga, inace je igra propala, stavljaju staze koje su siroke 20m kao da si u gradu...

Mitsuoka kaže...

Ariel Atom... 500KS, 550kg... jel to sigurna smrt, po tebi je. Novinari EVO magazina je uzeli u ZG i otisli do Lynxa u Solinu... i vratili se.. iznenadujuce u 1 komadu

pa sta su kao mogli ludovati po nasim cestama? jedino od cega su mogli umrijeti je od nasih cesta, a ne od brzine...

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
Mitsuoka kaže...

pa sta su kao mogli ludovati po nasim cestama? jedino od cega su mogli umrijeti je od nasih cesta, a ne od brzine...

pa pogledaj sta je oni napisa, da je za poginit nije napisa di... i bas nasuprot ima di se moze ludovat, i to puno mjesta... Od Sljemena, pa cestica povise Solina, pa i povise Omiša isto uz Cetinu, ja i prijatelj smo jedan dan umjesto da odemo u skolu, jer je dan bio savrsen lipo motorom do Omisa i tim cesticama, nigdje nikoga, a savrsene ceste, malo serpentine, malo ravno pa lijepi zavoji, a cesta nedavno asfaltirana.... Ima puno mjesta po Hrvatskoj samo treba nac. 

Ono za Blocka se potpuno slazem, to je vise marketing nego rally. Opcenito ni po americi nije pobjedivao nesto, ali eto Gymkhana ga je ucinila poznatim, te X-Games na kojima je svojedobno pobjedio i McRaea.

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Moj auto iz snova? Pa ima ih nekoliko:

1. Porsche - svi: izvana kao janje, a iznutra pravi lav, jednostavno ga obožavam pa radilo se to o Carreri, Caymanu, Cayenneu, Boxteru, Panameri, Spyderu... {#}

2. Bugatti Veyron Supersport

3. Aston Martin DB9

4. Bentley Continental GT

5. Jaguar XKR, XF, XF

6. Rolls Royce Ghost

7. BMW 6

8. Audi A7 Sportback, R8

9. Peugeot RCZ

10. Renault Megane RS

11. Lamborghini Reventon, Murcielago, Aventador

12. Lexus LFA, ISF, RX

13. Mercedes - nema koji nije... {#}

Eto, to bi ukratko bili moji autići iz snova, ima ih još ali kud bi svi stali... Jedino je Porsche uvijek i jedini na prvome mjestu, oni od 2. do 13. mjesta ne moraju biti točno tako ''poredani''... {#}

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
15 godina
Vaš Auto Snova

Evo mog auta snova :D

lagan lagan
malo prostora zauzima malo prostora zauzima
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ja slijedim ono staro hrvatsko pravilo:

Cura smije bit iz sela, al auto mora bit iz Njemačke!

{#}

15 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
CroDruid kaže...

Ja slijedim ono staro hrvatsko pravilo:

Cura smije bit iz sela, al auto mora bit iz Njemačke!

{#}

Hehe mož mislit  {#}

I'm from Hollywood
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

..moji auti iz snova su trenutno BMW M6 G-POWER 800HP,LAMBORGHINI REVENTON i naravno BUGATTY VEYRON SUPERSPORT 1300HP..

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 9:33 (_CR7_).
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Skylinea bih volio imati..definitivno..

A Audi A5 uzivo jednostavno prelijepo izgleda..nizak je dosta, spusten i sirok..i sam dizajn mi se jako svidja..

Skyline Skyline
Skyline Skyline
GTR GTR
GTR GTR
Audi A5 Audi A5
Audi A5 Audi A5
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ovo je sasvim dovoljno.

15 godina
neaktivan