Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.030
|
čitano: 16.581.051
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Vaš Auto Snova

meni je osobno priraso srcu

Lamborghini Gallardo i novi Estoque

gallardo gallardo
Gallardo Gallardo
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 22:08 (Kewin).
15 godina
RE: Vaš Auto Snova
nixXxa kaže...

Meni je u planu kupit golfa jedinicu , malo preradit , stavit neke zvučnike i zatamnit stakla , al baš se ne isplati , ipak preko 20 godina su stari .. možda manje.

frend mi ima golfa I dizela, bijeli, stavio je felge 14" pofarbao ih u pinky boju, stavio lece i xenone u prednje farove, zabio auto u pod gewindama, nesto malo oko spuha stavio neki lonac ili tako nes, stavio sub ogromni iza, par zvucnika i tako se vozi...auto mami poglede iako je ulozeno u njega skoro pa nista...

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

jedan jedini...   {#}

veni vidi avicii Steam : [CRO]*DOMI*
17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
nixXxa kaže...

Meni je u planu kupit golfa jedinicu , malo preradit , stavit neke zvučnike i zatamnit stakla , al baš se ne isplati , ipak preko 20 godina su stari .. možda manje.

frend mi ima golfa I dizela, bijeli, stavio je felge 14" pofarbao ih u pinky boju, stavio lece i xenone u prednje farove, zabio auto u pod gewindama, nesto malo oko spuha stavio neki lonac ili tako nes, stavio sub ogromni iza, par zvucnika i tako se vozi...auto mami poglede iako je ulozeno u njega skoro pa nista...

Mami poglede zbog ovih odvratnih felgi :D

on topic:

sry decki, ali moram vam reci da svi vi, kojima nije ovaj auto najdrazi, nemate ukusa.

{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
Vaš Auto Snova

nisu odvratne, bas ok stoje, a sta svi auto moraju imat jadne sive felge??? ono malo raznolikosti ne skodi...

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Dok ne sredi ostatak karoserije u tom stilu, sve do tad ce te felge izgledati kao saka u oko.

NHF prema tvom frendu ali budimo objektivni, ne trebas biti modno osvjesten (sto ja nisam, a vjerovatno ni ti) da bi znao da je trenutna kombinacija uzas.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
Vaš Auto Snova

to sta je kombinacija posebna - je...evo ima jedan bmw srebrni sa nekim roza-crvenim (neki mix tih boja) felgama...pa?

googlajte ima MASU auta sa kricavim felgama, neki vw-i imaju i 4 felge u 4 razlicite boje...pa? malo raznolikosti, vi bi samo kromirane ili srebrne felge - dosadno...

nije mu cilj imati savrsen auto limarijski, posto je kupljen zato da stedi sa potrosnjom, ovih par stvari je imao doma, montirao i vozika se boli ga njonja...

15 godina
RuskeGTT kaže...
nixXxa kaže...

dobar mu je tuning xD

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 14:57 (Kewin).
15 godina
Vaš Auto Snova

Eleanor.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
15 godina
Kewin kaže...

meni je osobno priraso srcu

Lamborghini Gallardo i novi Estoque

Estoque hebeno izgleda. Meni je puno ljepši od Murcielaga

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
nixXxa kaže...

ruku na srce felge su ocajne... ne mora bit sivo ali bome ovo rozo je gore nego da su sive, takoder xenonke su prelose ugradene. mogao je ako ne nista izbrusit to sta je riza lim, a ne tako drzat jadno.. Ocajno izgleda. 

Od naseg dragog Keruma sin je dobio BMW M3 od tatice i geeeenijalno ga je sredio, crno crvena tematika. Farovi sa crvenom pozicijom, a kad su upaljena svjetla obrub oko Xe svijetli crveno, felge crne BBS sa crvenim obrubom, spojleri decentni, ali primjetni i podizu mu izgled. Stvarno je genijalan

17 godina

evo i mojeg ljepotana.

darkness is my friend
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ovo je auto snova...

Mercedes SLS amg Mercedes SLS amg
RS4 RS4
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 15:57 (scenesports).
16 godina
neaktivan
ljubo2mad kaže...

evo i mojeg ljepotana.

da se osvrnem na moj post povise i BMW M3, ovakva su svjetla, predobro izgleda, pogotovo kad se po mraku vozi iza tebe.

15 godina
Vaš Auto Snova

Ford Elanor definitivno , i na 2. mjestu nissan GT-R.

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Meni je GTR bio prenapet, kao i R8, ali kad ih pocnes vidat po gradu svaki dan nekako to vise nije to to. Je da bi ih htio imat, ali cim ga vidas svako malo postane normalno {#}.

Sad su na to mjesto zasjeli neki drugi genijalni auti, ali rijetki koje ne vidam svako malo.. 

15 godina
Mitsuoka kaže...
athlon64 kaže...

Meni je GTR bio prenapet, kao i R8, ali kad ih pocnes vidat po gradu svaki dan nekako to vise nije to to. Je da bi ih htio imat, ali cim ga vidas svako malo postane normalno {#}.

Sad su na to mjesto zasjeli neki drugi genijalni auti, ali rijetki koje ne vidam svako malo.. 

haha ima u splitu 2 GT-R , vidio sam oba 5-6 puta , jedan srebrni i jedan tamno plavi.

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Mitsuoka kaže...
athlon64 kaže...

haha ima u splitu 2 GT-R , vidio sam oba 5-6 puta , jedan srebrni i jedan tamno plavi.

jucer je sa probnim tablicama upao jos jedan GT-R, 2 R8, jedan i u Mravincima, 2 crna i 1 crveni, mozda ima jos koji. Trenutno je jedna Testarossa na servisu (pituravanje) u Amizica na TTTS-u, to je genijalan osjecaj sjediti u tome autu, a tek primiti onaj tanki obrum volana {#}, ima 4-5 Aston Martina, od Vantage-a (najcesce vidam svijetlo plavi kabrio) pa do DBS-a (jucer ujutro sam crnog vidio) i tako dalje i blize {#}

15 godina
Mitsuoka kaže...
athlon64 kaže...
Mitsuoka kaže...
athlon64 kaže...

jucer je sa probnim tablicama upao jos jedan GT-R, 2 R8, jedan i u Mravincima, 2 crna i 1 crveni, mozda ima jos koji. Trenutno je jedna Testarossa na servisu (pituravanje) u Amizica na TTTS-u, to je genijalan osjecaj sjediti u tome autu, a tek primiti onaj tanki obrum volana {#}, ima 4-5 Aston Martina, od Vantage-a (najcesce vidam svijetlo plavi kabrio) pa do DBS-a (jucer ujutro sam crnog vidio) i tako dalje i blize {#}

ouuuh , v8 vantage jedna od ljepših stvarčica koje sam vidio , stvarno perfektno dizajnirano , iako je clarkson na top-gearu rekao da mu nekako fali snage.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Volkswagen Phaeton 6.0 W12 ( nije nužno da je ova verzija od 6000 kubika, al dobro bi došla {#})

Battlefield Fan!
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

ouuuh , v8 vantage jedna od ljepših stvarčica koje sam vidio , stvarno perfektno dizajnirano , iako je clarkson na top-gearu rekao da mu nekako fali snage.

slusaj ne fali mu snage... to mi je vec malo preser, auto je jak, sto bi ja trebao reci za Mazdu 2 koju vozim, doduse ja tehnicki ni ne smijem nesto jace jer sam tek poceo vozit, a i imam dobrano ispod 24... Nakon nje kad sjednem u novu KIA-u Sportage to leti. To je auto genijalno i prelijepo mi izgleda, a najbolje sta nije narocito skupa, a KIA ima tendenciju na premium klasu, a u tome i uspijeva,. odlicna je kvaliteta materijala, lijepi dizajn i odvazan izbor boja. Nije to vise ona KIA od prije 5 godina, ovo je 10 koplja ispred onoga, cak bih mogao rec da lagano prelazi Mazdu (ovdje mislim na CX7 koji smo gledali i koji za 100000+kn vise ne nudi nista bolju kvalitetu unutrasnjosti, ali doduse je malo vece auto, ali ovaj Sportage je unutra veci i od Toyote RAV4 koju smo prije imali).  

15 godina
Mitsuoka kaže...
athlon64 kaže...

slusaj ne fali mu snage... to mi je vec malo preser, auto je jak, sto bi ja trebao reci za Mazdu 2 koju vozim, doduse ja tehnicki ni ne smijem nesto jace jer sam tek poceo vozit, a i imam dobrano ispod 24... Nakon nje kad sjednem u novu KIA-u Sportage to leti. To je auto genijalno i prelijepo mi izgleda, a najbolje sta nije narocito skupa, a KIA ima tendenciju na premium klasu, a u tome i uspijeva,. odlicna je kvaliteta materijala, lijepi dizajn i odvazan izbor boja. Nije to vise ona KIA od prije 5 godina, ovo je 10 koplja ispred onoga, cak bih mogao rec da lagano prelazi Mazdu (ovdje mislim na CX7 koji smo gledali i koji za 100000+kn vise ne nudi nista bolju kvalitetu unutrasnjosti, ali doduse je malo vece auto, ali ovaj Sportage je unutra veci i od Toyote RAV4 koju smo prije imali).  

a pazi to je jeremy clarkson , on je navikao na snagu hahah , to su ti 3 epizode zvane man fight , pogledaj , otac mi ima dodge caliber sa ww-ovim motorom 140ks turbodiesel i to auto stvarno ima vrhunske prekformanse ( nazalost prodaje ga ) http://www.njuskalo.hr/auti/dodge-caliber-sxt-oglas-2275935 u usporedbi s materinim citroenom c4 koji je za svojih 110 ks benzinca nekako trom , a kao i svaki citroen doduse , na autoputu ga kod 170 pocne tako rastezat da to nije moguce , jedva ga do 175 naguras a u papirima pise max 193 , dok ovaj dodge svoj max od 196 dovuce bez problema. EDIT: evo ti 1. dio manfight-a http://www.topgear.com/uk/videos/man-fight?VideoBrowserMode=categories&VideoCategory=TheBigFilms

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 16:47 (athlon64).
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

a pazi to je jeremy clarkson , on je navikao na snagu hahah , to su ti 3 epizode zvane man fight , pogledaj , otac mi ima dodge caliber sa ww-ovim motorom 140ks turbodiesel i to auto stvarno ima vrhunske prekformanse ( nazalost prodaje ga ) http://www.njuskalo.hr/auti/dodge-caliber-sxt-oglas-2275935 u usporedbi s materinim citroenom c4 koji je za svojih 110 ks benzinca nekako trom , a kao i svaki citroen doduse , na autoputu ga kod 170 pocne tako rastezat da to nije moguce , jedva ga do 175 naguras a u papirima pise max 193 , dok ovaj dodge svoj max od 196 dovuce bez problema. EDIT: evo ti 1. dio manfight-a

Meni se taj dodge opcenito ne svida, nekako nije to to. A to za Citroen, svi Francuzi su malo tromiji, to je klasika. Ali hebes ti to nikako ne mogu desifrirat di je slika slikana, to neki Trstenik/Mertojak/Visoka ili Meje, svi oni imaju ovako nesto zidove sa strane ceste.

Ovaj PickUp e to je nesto.. kao da bus prolazi ispod kuce kad on prode, ovo je susjed od tete mi u Mravincima ima. Geeeenijalan je, pogledaj koliko je visi od Golfica do njega {#}

slika je losija jer sam morao malo strechat sliku i jos je u paintu jer nema nista instalirano na ovom kompu na kojem sad sad. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 16:55 (Mitsuoka).
15 godina
Mitsuoka kaže...
athlon64 kaže...

a pazi to je jeremy clarkson , on je navikao na snagu hahah , to su ti 3 epizode zvane man fight , pogledaj , otac mi ima dodge caliber sa ww-ovim motorom 140ks turbodiesel i to auto stvarno ima vrhunske prekformanse ( nazalost prodaje ga ) http://www.njuskalo.hr/auti/dodge-caliber-sxt-oglas-2275935 u usporedbi s materinim citroenom c4 koji je za svojih 110 ks benzinca nekako trom , a kao i svaki citroen doduse , na autoputu ga kod 170 pocne tako rastezat da to nije moguce , jedva ga do 175 naguras a u papirima pise max 193 , dok ovaj dodge svoj max od 196 dovuce bez problema. EDIT: evo ti 1. dio manfight-a

Meni se taj dodge opcenito ne svida, nekako nije to to. A to za Citroen, svi Francuzi su malo tromiji, to je klasika. Ali hebes ti to nikako ne mogu desifrirat di je slika slikana, to neki Trstenik/Mertojak/Visoka ili Meje, svi oni imaju ovako nesto zidove sa strane ceste.

Ovaj PickUp e to je nesto.. kao da bus prolazi ispod kuce kad on prode, ovo je susjed od tete mi u Mravincima ima. Geeeenijalan je, pogledaj koliko je visi od Golfica do njega {#}

slika je losija jer sam morao malo strechat sliku i jos je u paintu jer nema nista instalirano na ovom kompu na kojem sad sad. 

hehe koja živina od pick-up-a.

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Audi A8 mi je nekako najdraži, ali moram priznat da mi se ovaj Land Rover LRX jako sviđa :)

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
15 godina
Kewin kaže...
RuskeGTT kaže...
nixXxa kaže...

dobar mu je tuning xD

oprosti sta svi nemamo 50 hiljada evra za utuc u auto od 200 hiljada evra

16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

A neki su ljudi jednostavno seljaci.

P.S.

"Seljak" je karakterna osobina u ovom slucaju, ne odnosi se na mjesto prebivanja.

P.P.S.

Ja nemam auto snova.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

oprosti ali ako nema para za ulozit u tuning bolje da ga se ni ne hvata. ovo gore izgleda od Hiltonicinog pituravanja Bentley-a u rozo. Tamo je bar linija automobila lijepa. 

Ovo se da lijepo sredit, nazalost nema linka sa slikom od jedne sredene AE86 koju je jedan lik nedavno prodavao za cifru koja je 70ak puta manja od povise navedene

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Povrh svega,  ja nebih mogao sredjivati odnosno tunirati dizela, da je 4 ili 5 Golf, ajd nekako, umjereni tuning, ali ne volim ni cuti kamoli vidjeti dizela. GTI Rulezz! Sto je najgore od svega i ne zna ga sredti kako treba, ocajan ukus! Evo mu dvije slike, pokazi mu, nek se ugleda!

Go hard or go home ... Low life !
17 godina
Vaš Auto Snova

svaka rijec je suvisna

cak bi i motor 500 4MATIC bio sasvim dovoljan

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice