WDTV Live ili neki drugi

poruka: 5
|
čitano: 1.848
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
WDTV Live ili neki drugi

Pozdrav svima. 

Dosta dugo vremena namjeravam kupiti multimedia player i sad se skupila neka lova pa idem u šoping.

Na Nabavi sam našo WDTV Live po 660 kn što je puno jeftinije nego kad sam zadnji put gledo (oko 900 kn).

Imali nešto bolje za te pare??

MM player bi koristio za gledanje divxa i mkv filmova na Sony KDL 32W4000 preko HDMI ulaza.

Unaprijed zahvaljujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WDTV Live ili neki drugi

Ima bolje, media bear, popcorn hour...ali ti ne treba..

Posjedujem WD TV Live neko vrijeme i super sam zadovoljan, kupi si ladicu od 1TB ili više i deri...

Preporuka za te pare WDTV Live

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WDTV Live ili neki drugi

Evo sam kupio WDTV Live.

Mala simpatićna škatulica. Uključivanjem externog diska postaje prava mrcina ali onda slijedi razočaranje.

Pokretanjem i zaustavljanjem bilo kojeg filma za gledanje sljedećeg mora se resetirat uređaj jer jednostavno nemože pokrenut film. 

Pošto nisam dovuko LAN kabel do njega sa stranica skidam novi firmware i sljedim uputu. Sve prolazi bez problema.

S 1.04 radi bez problema čak su dodali facebook , internet radio postaje, youtube .....

Sad sam stvarno zadovoljan s uređajem samo nemogu nikako probavit neozbiljnost WD kako mogu prodavat uređaj s firmwarom koji je u banani.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WDTV Live ili neki drugi

Koje su veličine titlovi i mogu li se povećavati, odn. jesu li dovoljno veliki za ugodno gledanje na LCD-u ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WDTV Live ili neki drugi

Može se mijenjat na veličinu koja ti odgovara

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: