Soundbar-preporuka

poruka: 1.021
|
čitano: 896.062
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Soundbar-preporuka

Sestri sam instalirao S95TR uz LG G5. Ja sam dobio uz Lg G4  LG S60T soundbar i svakako ovaj S95 je 2 koplja iznad..Sam soundbar puno masivniji veći ,sub jači  + 2 pilota. Osobno imam stereo audio sustav koji je svakako skuplji  od soundbara ali mogu reći da zbog lakoće spajanja na tv i sve opcije...uz bolji soundbar doma mislim da bi mi audio sustav stajao često ugašen. Ako nekome pomogne mogu ga preporučiti. 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: Soundbar-preporuka
blackened_bm kaže...
freerock0 kaže...

Pozdrav !
Ima li netko iskustva sa OVIM sistemom ?

Ne zahtjevan sam korisnik sa Hisense TV-om pa pretpostavljam da bi trebalo raditi OK...

Kupuj. Ja sam oduševljen za te novce šta taj soundbar radi.

https://www.whathifi.com/tv-home-cinema/soundbars/hisense-ax5125h

Nije bezveze ova nagrada.

Je li ovaj vrijedan 309eur, što je najniže što mogu trenutno naći, ili ima nešto bolje u tom rangu? 
imam TCL 65C809 i zvuk bude katastrofa kada se pokrene neka bolja kvaliteta filma.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2026 15:02 (makaown).
14 godina
makaown kaže...
blackened_bm kaže...
freerock0 kaže...

Pozdrav !
Ima li netko iskustva sa OVIM sistemom ?

Ne zahtjevan sam korisnik sa Hisense TV-om pa pretpostavljam da bi trebalo raditi OK...

Kupuj. Ja sam oduševljen za te novce šta taj soundbar radi.

Nije bezveze ova nagrada.

Je li ovaj vrijedan 309eur, što je najniže što mogu trenutno naći, ili ima nešto bolje u tom rangu? 
imam TCL 65C809 i zvuk bude katastrofa kada se pokrene neka bolja kvaliteta filma.

Ja sam ga platio 270e, bih li ga platio 309e - bih bez razmišljanja. Imam i LG SK5, star 6 godina, koštao je slično negdje - ne mogu se nikako uspoređivati, Hisense je avion za LG. Jasnoća dijaloga, simulacija Atmosa, subwoofer daleko precizniji. Jedino što nisam zadovoljan je reprodukcija glazbe sa CD playera, premali su to driveri i nedovoljno rašireni da daju dobar stereo zvuk, ali to je manje više sa svakim soundbarom, no imam ok aktivne zvučnike pa to ionako ide preko toga.

16 godina

kolega  makaown 

Svjestan sam da nije top brend te ga uspio kupiti za 240€ i za ono što izlazi iz zvučnika - te novce definitivno vijedi.

Za moje potrebe prezadovoljan  omjerom  uloženo/dobiveno .

Kada sam ja kupovao , u tom cjenovnom rangu(240€) sustav sa soundbarom, 2 stražnja zvučnika i subom - mislim da sam vidio na Aliju marku Ultimea a kakva je kvaliteta reprodukcije- ne znam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2026 14:34 (freerock0).
14 godina
Soundbar-preporuka

Ma uzeti cu taj hisense pa sta bude, a bit ce avion nasuprot tv zvuka :)

hvala vam!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
makaown kaže...

Ma uzeti cu taj hisense pa sta bude, a bit ce avion nasuprot tv zvuka :)

hvala vam!

Javi dojmove kad ga isprobaš - mislim da nečeš biti razočaran.... pogotovo u tom cjenovnom rangu....

Našao po malo povoljnijoj cijeni- 290€... https://euronics.hr/zvucni-projektor-soundbar/hisense-ax5125h-512-zvucni-projektor-p305456?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2026 9:25 (freerock0).
5 godina
Soundbar-preporuka

Pozdrav,

Naručio sam u Big Bangu q930f s HT bonom za 430 eura. Nakon 10+ radnih dana oni još uvijek nemaju informacije od dobavljača kad će im stići. U zamjenu za istu cijenu mi nude Q990F ali izlozbeni primjerak. E sad zanima me ima li tko iskustva s tim izlozbenim primjercima, znam da je model bolji ali isplati li se "riskirati".

1 0 hvala 0
18 godina
Civlizirano ih pošalji u onu stvar i uzmi soundbar u nekom ozbiljnijem dućanu, recimo ekupi.
5 godina
Armor kaže...
Civlizirano ih pošalji u onu stvar i uzmi soundbar u nekom ozbiljnijem dućanu, recimo ekupi.

A tako će vjerojatno i biti, ovo je stvarno velika lutrija, naginjem više na tvornički zapakiran uređaj u svakom slučaju

2 godine
crorockycro kaže...

Pozdrav,

Naručio sam u Big Bangu q930f s HT bonom za 430 eura. Nakon 10+ radnih dana oni još uvijek nemaju informacije od dobavljača kad će im stići. U zamjenu za istu cijenu mi nude Q990F ali izlozbeni primjerak. E sad zanima me ima li tko iskustva s tim izlozbenim primjercima, znam da je model bolji ali isplati li se "riskirati".

ako dobiješ jamstvo na taj izložbeni Q990F nemaš se što misliti, ako ti nećeš uzmem ja.

Q990F za 430 eura je poklon.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2026 15:59 (millennial).
5 godina

24 mjeseca garancije daju jednako

10 godina
Soundbar-preporuka

Jel  se jos nudi Q990F za 430€  uzet cu ga  i ja 😂

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
crorockycro kaže...

24 mjeseca garancije daju jednako

pa što se misliš? Božić ti je uranio  meni je to no brainer. taj soundbar ti je 840 eura na akciji.

16 godina
Soundbar-preporuka

Bose soundbar smart, platio sam ga 520€

Imam ga par dana i jednostavno sam odusevljen zvukom.

Dvoumio sam se izmedu njega i Sennheiser Ambeo Mini, cak sam gledao i hvaljeni Sonos Beam gGen2

Ukratko taj "mali" soundbar zvuci bolesno dobro, neznam kako ali tako je, filmovi cak i muzika.....top top.

Ocito cijena to i opravdava, sljedece mi je kupiti woofer model " Bose 500 Bass Module " i to je to, iako i sama letva ima iznenadujece dobar bass.

Smjesten je u manju sobu od 12 kvadrata i spojen na projektor, ali za probu kad je bio i u boravku od 30 kvadrata nije zakazao

U boravku imam samsung soundbar Q950a top model samsunga star par godina,l ( ja sam ga kupio 2022god. ) i dobar je, ali bose je sasvim druga prica, iako bose letva izgleda smjesno malo nasuprot samsunga.

Dijalog, cistoca i kvaliteta zvuka je na totalno drugoj razini kod bose.....

Ako ga netko planira kupiti, preporuka definitivno, iako cijena nije mala.

Nosaci za zidnu montazu se ne dobiju, ja sam ih narucio te cekam da ga montiram na zid, to je jos 44€.

Kad mi samsung u boravku odkaze, definitivno kupujem bose soundbar i woofer ali naravno jaci model, sto je otprilike cca 1700€ sa nekim popustom.

Zadnja slika je samsung soundbar Q950A koji koristim  u boravku.

Pozzz

Martin
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2026 14:59 (Marti).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Soundbar-preporuka

Može preporuka za soundbar do 300 eura. Imam philips tv al ne mora biti philips soundbar jedino ako ima neke prednosti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
Marti kaže...

Bose soundbar smart, platio sam ga 520€

Imam ga par dana i jednostavno sam odusevljen zvukom.

Dvoumio sam se izmedu njega i Sennheiser Ambeo Mini, cak sam gledao i hvaljeni Sonos Beam gGen2

Ukratko taj "mali" soundbar zvuci bolesno dobro, neznam kako ali tako je, filmovi cak i muzika.....top top.

Ocito cijena to i opravdava, sljedece mi je kupiti woofer model " Bose 500 Bass Module " i to je to, iako i sama letva ima iznenadujece dobar bass.

Smjesten je u manju sobu od 12 kvadrata i spojen na projektor, ali za probu kad je bio i u boravku od 30 kvadrata nije zakazao

U boravku imam samsung soundbar Q950a top model samsunga star par godina,l ( ja sam ga kupio 2022god. ) i dobar je, ali bose je sasvim druga prica, iako bose letva izgleda smjesno malo nasuprot samsunga.

Dijalog, cistoca i kvaliteta zvuka je na totalno drugoj razini kod bose.....

Ako ga netko planira kupiti, preporuka definitivno, iako cijena nije mala.

Nosaci za zidnu montazu se ne dobiju, ja sam ih narucio te cekam da ga montiram na zid, to je jos 44€.

Kad mi samsung u boravku odkaze, definitivno kupujem bose soundbar i woofer ali naravno jaci model, sto je otprilike cca 1700€ sa nekim popustom.

Zadnja slika je samsung soundbar Q950A koji koristim  u boravku.

Pozzz

Bose je odličan, kao i Sonos, problem je što nisu niti će ikada biti best buy. 1700 eura već ulazi u sfere ok HiFi sistema.

To je problem kod njih, frend je uzeo nedavno Sonos Ultra Arc, mislim da ga je platio blizu 1000 eura, e sad za zadnje zvučnike još treba kešnuti dosta eura, pa za woofer još... pa si onda već na oko 3000 eura.

pinc123 kaže...

Može preporuka za soundbar do 300 eura. Imam philips tv al ne mora biti philips soundbar jedino ako ima neke prednosti...

Hisense AX5125H, trenutno oko 280 eura, na akciji u Big Banga su nedavno bili 180 eura, to je vrhunska cijena. Ako si strpljiv možeš čekati i pratiti, sve oko 200 eura je odlična cijena.

https://www.rtings.com/soundbar/reviews/hisense/ax5125h

18 godina

Preporučate ovog Samsunga da pjeva za LG TV:

Samsung HW Q600F 3.1 2ch soundbar

Sad je na akciji u Svijetu Medija.

Dal se s njim dobije i HDMI kabel, kakav uopće mora biti za eARC?

Pretpostavljam 2.1.

I dal je bolje spojiti na eARC ili Optical?

2 godine
Armor kaže...

Pretpostavljam 2.1.

imaš ga i po 220 eura, vidi nabava.net

ali zašto ne gore spomenuti Hisense koji je dosta bolji, a cijena gotovo ista?

https://share.google/aimode/6LK2g06fgJPUlRgnF

The Hisense AX5125H is the better choice for immersive home theater because it includes dedicated wireless rear speakers and a 5.1.2-channel configuration. In contrast, the Samsung Q600F is a 3.1.2-channel system that lacks rear speakers, resulting in a less enveloping surround sound experience. While the Samsung may offer a slightly more refined, "brighter" sound profile for music, the Hisense provides significantly better value for movies and gaming by delivering true rear surround effects and native DTS:X/Dolby Atmos support.

a za kabel, eARC je daleko bolji jer podržava nekompresirane Dolby Atmos, DTS:X, and Dolby TrueHD formate, a moći ćeš i s jednim daljincem upravljati sa svim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2026 22:53 (millennial).
13 godina

Jedino sto ga bas nema po trgovinama koliko vidim. Nadam se da ce biti u buducnosti na nekoj akciji... 

18 godina
millennial kaže...
Armor kaže...

Pretpostavljam 2.1.

imaš ga i po 220 eura, vidi nabava.net

ali zašto ne gore spomenuti Hisense koji je dosta bolji, a cijena gotovo ista?

https://share.google/aimode/6LK2g06fgJPUlRgnF

The Hisense AX5125H is the better choice for immersive home theater because it includes dedicated wireless rear speakers and a 5.1.2-channel configuration. In contrast, the Samsung Q600F is a 3.1.2-channel system that lacks rear speakers, resulting in a less enveloping surround sound experience. While the Samsung may offer a slightly more refined, "brighter" sound profile for music, the Hisense provides significantly better value for movies and gaming by delivering true rear surround effects and native DTS:X/Dolby Atmos support.

a za kabel, eARC je daleko bolji jer podržava nekompresirane Dolby Atmos, DTS:X, and Dolby TrueHD formate, a moći ćeš i s jednim daljincem upravljati sa svim.

pinc123 kaže...

Jedino sto ga bas nema po trgovinama koliko vidim. Nadam se da ce biti u buducnosti na nekoj akciji... 

Imam trenutačno LG S40T i dobro sve to zvuči, al to je baš najniža klasa, kaj sam dobil uz TV gratis.
I puno puta mi se odspoji od TV-a (spojeno na BT).

Za novi, bitno mi je da do polovice pojačanog ne "škripi" visokotonac", te da je dobar woofer do te polovice - nisam više mlad da me pali "pojačaj do gasa"...
Mislim da bi taj Samsung možda bil najbolji odabir, neću Hisense.

17 godina
Soundbar-preporuka

Kupio prošle godine u Pevexu Jbl soundbar 550 odličan za 166e

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Soundbar-preporuka

Update potražnje.

Sad očekujem Uskršnje akcije i onda bi uzel soundbar koji s popustom mora koštati do 300€.

Mora biti 3.1.2 jer za satelite nemam mjesta.

Rado bi da je dobar woofer, ali naravno i glavna baza.

Pa molim znalce da predlože nekaj dobro jednom kad akcije krenu...

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Soundbar-preporuka

Gledam nekaj soundbarove, bacio oko na sonos arc ultra+sonos sub mini. Trenutno mi je pc spojen prek hdmi-a na tv.. Kolko sam vidio, sonos arc ultra ima samo jedan hdmi port. Ako njega spojim na drugi hdmi port na tv, da li će zvuk dolazit na soundbar kod gledanja flimova prek pc-a? Primjetio sam da neki soundbarovi imaju dva hdmi, in-out, dok arc ultra ima samo jedan hdmi ulaz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
zvonac kaže...

Gledam nekaj soundbarove, bacio oko na sonos arc ultra+sonos sub mini. Trenutno mi je pc spojen prek hdmi-a na tv.. Kolko sam vidio, sonos arc ultra ima samo jedan hdmi port. Ako njega spojim na drugi hdmi port na tv, da li će zvuk dolazit na soundbar kod gledanja flimova prek pc-a? Primjetio sam da neki soundbarovi imaju dva hdmi, in-out, dok arc ultra ima samo jedan hdmi ulaz.

za dodatni HDMI port moraš doplatiti još 439$

18 godina

Evo nekih kandidata:

https://www.tia-mobiteli.hr/proizvodi/lg-sc9s-black-3-1-3-channels-400-w-148267?

Nekaj mi linkovi štekaju pa je samo taj LG*

Najrađe bi LG, budući da je i TV njihov.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2026 15:55 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Armor kaže...

Evo nekih kandidata:

https://www.tia-mobiteli.hr/proizvodi/lg-sc9s-black-3-1-3-channels-400-w-148267?

Nekaj mi linkovi štekaju pa je samo taj LG*

Najrađe bi LG, budući da je i TV njihov.

kod mene je na lg oled spojen njihov DS90TY 5.1.3 i super sam zadovoljan

doduše, to je jedan od top modela i mislim da mu od onog najboljeg fale još jedino stražnji zvučnici, a ostalo je isto

koliko je taj koji si linkao slabiji u nekim stvarima nemam pojma... ali po ukupnoj snazi nije tako velika razlika 400 vs 570w, makar je to pizdarija uspoređivat tako

basa ima više nego dovoljno, ono što mi je full dobro je kristalno čist govor

atmos ima tri gornja zvučnika, ali ja imam kosi plafon, pa vjerojatno se to slabije osjeti, a i za atmos fale stražnji zvučnici...

kako god, zvuk je meni osobno jako dobar, a za usporedbu s drugima bi ofkors trebao na istoj poziciji poslušat i druge soundbarove

18 godina
Ja mislim da bi ovaj kaj sam linkal bil veliki upgrade na LG S40T, koji sam dobil sa TV-om.

Bitno mi je da znam da je taj SC9 kvalitetan soundbar.

A još ne znam...
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2026 14:03 (Armor).
11 mjeseci
Armor kaže...
Ja mislim da bi ovaj kaj sam linkal bil veliki upgrade na LG S40T, koji sam dobil sa TV-om.

Bitno mi je da znam da je taj SC9 kvalitetan soundbar.

A još ne znam...

Jel ide tvoj s40T za 22 eura sa slanjem preko box now za Đakovo ?

18 godina
Može neko mišljenje o ovom soundbaru:

https://www.svijet-medija.hr/art/smart-ready-soundbar-sony-ht-b600-bravia-theatre-bar-6-312-dolby-atmos/146348?

Drugi mi je izbor LG SC9S, ali on nije na akciji.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice