Pitanja vezana uz HDMI.

poruka: 9
|
čitano: 2.819
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pitanja vezana uz HDMI.

Pozdrav!

Ovako, kupio sam HDMI kabel i probao sam spojiti laptop sa DVD playerom da bi mi se prikazao sadrzaj laptopa na TV-u (DVD player je povezan sa TV-om putem dvostrukog AV kabla). Sve spojim, stavim na AV kanal i nista... Da li nesto radim krivo ili to uopce ne bi trebalo raditi na taj nacin? 

Takodjer me zanima gdje se kod nas u RH moze kupiti scart/hdmi converter (kabel), tako da mogu spojiti laptop direktno na TV koji koristi scart (stariji TV).

NAPOMENA: Ili hdmi/AV converter.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 19:50 (Kofein).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Pitanja vezana uz HDMI.

jesi ti siguran da je to na DVD playeru ulaz??

jer ako je izlaz zaboravi na takvo spajanje...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
neaktivan
Kofein kaže...
Ovako, kupio sam HDMI kabel i probao sam spojiti laptop sa DVD playerom da bi mi se prikazao sadrzaj laptopa na TV-u (DVD player je povezan sa TV-om putem dvostrukog AV kabla). Sve spojim, stavim na AV kanal i nista... Da li nesto radim krivo ili to uopce ne bi trebalo raditi na taj nacin? 

Trebalo bi raditi na taj način, ali na velikom broju laptopa treba još eksplicitno aktivirati video izlaz, obično "plava funkcijska tipka" i F5 ili tako neka kombinacija tipaka (nacrtano je na tipkama).

15 godina
neaktivan
Pitanja vezana uz HDMI.

A u qurac, izlgeda da je output (samo jedan HDMI utor na straznjoj strani playera, bez ikakvih natpisa). Izgleda da mi ne gine neki converter. Znate mozda di ima toga za kupiti kod nas? HDMI to AV kabel ili converter (svejedno) ??

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

možda chipoteka

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

možda chipoteka

Koliko vidim, nemaju toga. :( Da li netko zna neki drugi shop, ne nuzno web shop, u kojem mogu nabaviti HDMI/AV kabel ili converter?

16 godina
neaktivan
Pitanja vezana uz HDMI.

nebus to naso, digitalno u analogno bez neke elektronike ti nebu islo. ( convertera imas na ebayu samo je upitno dali rade )

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pitanja vezana uz HDMI.

ako ti laptop ima s-video bolje ti ga je tako spojit (ako pod stariji tv podrazumijevaš crt tv) a ako imaš stariji lcd onda bolje preko vga kabela.

0 0 hvala 0
17 godina
Pitanja vezana uz HDMI.

Te stvari postoje, ali i koštaju, jer imaju masu elektronike u sebi.

Najjeftinije na eBayu je oko 30 funti, plus poštarina, ako nađeš nekoga tko će to shipati u hrvatsku.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice