može li neko preporučit neki sa hdmi izlazom koji perfektno upscala na 1080p?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
PS3
HaHa na sve
čuo sam da ps3 i nije baš dobar u tim stvarima.ipak je to konzola prije svega.to ću si kupit kad bude masa igara za njeg i kad pojeftini malo.
Nisi naveo do koliko para je prihvatljivo..
Ali ovaj Denon bi vjerujem odgovarao opisu http://tinyurl.com/3ynfx3 , http://www.komteh.hr/audio.php?op=prod&pid=441&l=1#
U toj klasi gledas da ima 4 slova na prednjem panelu - DCDi, oznacava Faroudja procesor slike, vec svojevrsna garancija kvalitete...
znam za taj denon vidio sam ga na netu ali mene zanima nešto do 1000 kuna.
A onda bi vjerojatno neki Pioneer bio pogodan, kao i inace... Sad specificno za upscaling ne znam, ali TV bi ti to ionako trebao bit sposoban obavit, ne?
da tv je sposoban,pioneer inače preferiram ali ne mogu da se odlučim između pioneera i sony-a.
ovaj pioneer DV-400V-K mi se čini ok plus ima usb utor na prednjoj maski.čini mi se da je ovo best buy.
ovaj upscalira do 1080i ako se ne varam.ovi što idu do 1080p su čini mi se puno skuplji.
Ma uzmi tog Pioneer-ca i miran si... A ovaj jaci model 600 ionako dodatno ima samo sacd i dvd audio reprodukciju i analogne 5.1 izlaze.
čuo sam da ps3 i nije baš dobar u tim stvarima.ipak je to konzola prije svega.to ću si kupit kad bude masa igara za njeg i kad pojeftini malo.
stand one bit of competition
Evo mene zanima slijedeće:ovaj tjedan sam uzeo Full HD Philipsa,a filmove gledam preko običnog dvd playera koji je na tv spojen skartom.Dali bi dobio bolju sliku da uzmem Pioneer DV 600 koji radi upscaling na 1080p ili neki sličan player koji čini upscaling?
Hvala na odogovorima.
Pozdrav iz Kaštela.
Evo mene zanima slijedeće:ovaj tjedan sam uzeo Full HD Philipsa,a filmove gledam preko običnog dvd playera koji je na tv spojen skartom.Dali bi dobio bolju sliku da uzmem Pioneer DV 600 koji radi upscaling na 1080p ili neki sličan player koji čini upscaling?
Hvala na odogovorima.
Pozdrav iz Kaštela.
stand one bit of competition
Hvala na odogovorima.
Pozdrav iz Kaštela.
Imas quadro 933, 300kn, cita sve zivo, radi upscale na 1080i. Nije 1080p, al nemoj biti picajzla, to je samo razlika u slovu... hehehe
Interlaced i Progressive Donnie Brasco, razlika je puno veca od slova. Ne pricaj gluposti narodu.