Najbolji dvd upscaleri?

poruka: 14
|
čitano: 3.582
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
preporuke molim.

može li neko preporučit neki sa hdmi izlazom koji perfektno upscala na 1080p?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: preporuke molim.

PS3

--
HaHa na sve
17 godina
neaktivan
Najbolji dvd upscaleri?

čuo sam da ps3 i nije baš dobar u tim stvarima.ipak je to konzola prije svega.to ću si kupit kad bude masa igara za njeg  i kad pojeftini malo.

0 0 hvala 0
17 godina
Najbolji dvd upscaleri?

Nisi naveo do koliko para je prihvatljivo..

Ali ovaj Denon bi vjerujem odgovarao opisu http://tinyurl.com/3ynfx3 , http://www.komteh.hr/audio.php?op=prod&pid=441&l=1#

U toj klasi gledas da ima 4 slova na prednjem panelu - DCDi, oznacava Faroudja procesor slike, vec svojevrsna garancija kvalitete...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2008 14:14 (Pixidar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbolji dvd upscaleri?

znam za taj denon vidio sam ga na netu ali mene zanima nešto do 1000 kuna.

0 0 hvala 0
17 godina
Najbolji dvd upscaleri?

A onda bi vjerojatno neki Pioneer bio pogodan, kao i inace... Sad specificno za upscaling ne znam, ali TV bi ti to ionako trebao bit sposoban obavit, ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbolji dvd upscaleri?

da tv je sposoban,pioneer inače preferiram ali ne mogu  da se odlučim između pioneera i sony-a.

ovaj pioneer DV-400V-K mi se čini ok plus ima usb utor  na prednjoj maski.čini mi se da je ovo best buy.

ovaj upscalira do 1080i ako se ne varam.ovi što idu do 1080p su čini mi se puno skuplji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2008 20:06 (gogi).

0 0 hvala 0
17 godina
Najbolji dvd upscaleri?

Ma uzmi tog Pioneer-ca i miran si... A ovaj jaci model 600 ionako dodatno ima samo sacd  i dvd audio reprodukciju i analogne 5.1 izlaze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Najbolji dvd upscaleri?
gogi kaže...

čuo sam da ps3 i nije baš dobar u tim stvarima.ipak je to konzola prije svega.to ću si kupit kad bude masa igara za njeg  i kad pojeftini malo.

Ali često se upgrade-a firmware pa i će se to najvjerojatnije u budućnosti i taj dio poboljšavati sa unaprijeđenim algoritmima.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Najbolji dvd upscaleri?

Evo mene zanima slijedeće:ovaj tjedan sam uzeo Full HD Philipsa,a filmove gledam preko običnog dvd playera koji je na tv spojen skartom.Dali bi dobio bolju sliku da uzmem Pioneer DV 600 koji radi upscaling na 1080p ili neki sličan player koji čini upscaling?

Hvala na odogovorima.

Pozdrav iz Kaštela.

i cant wait 4 the weekend 2 begin

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
galama kaže...

Evo mene zanima slijedeće:ovaj tjedan sam uzeo Full HD Philipsa,a filmove gledam preko običnog dvd playera koji je na tv spojen skartom.Dali bi dobio bolju sliku da uzmem Pioneer DV 600 koji radi upscaling na 1080p ili neki sličan player koji čini upscaling?

Hvala na odogovorima.

Pozdrav iz Kaštela.

Ovisi o kvaliteti upscalinga na playeru, ali dobio bi bolju sliku.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
galama kaže...

Hvala na odogovorima.

Pozdrav iz Kaštela.

Steta para za Full HD ako spajas TV- DVD na scart!
Razlika izmedu scarta - HDMI ili komponentnog kabla vidi se okom na obicnom diviksu!

17 godina
neaktivan

Imas quadro 933, 300kn, cita sve zivo, radi upscale na 1080i. Nije 1080p, al nemoj biti picajzla, to je samo razlika u slovu... hehehe Belji se

I like it! I like it,big time!
17 godina
protjeran

Interlaced i Progressive Donnie Brasco, razlika je puno veca od slova. Ne pricaj gluposti narodu.

Zlo i Naopako
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice