Kupovina DVD-a

poruka: 11
|
čitano: 4.408
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kupovina DVD-a
pitanje

evo 1 cjenik: http://www.vemil.hr/Cjenik.aspx#Grp2_Simbol=dvd_vcr&c=c20107

koji dvd je pouzdan? cijena 500 kn i manje. radije bi neki jeftiniji od 500kn, ali ako se baš mora, onda od 500 kn neki dvd. ima li neki od nekih 300 kuna sa firmwareom, i da je kvalitetan? uglavnom za gledanje filmova mi treba.
e i uvjet je da očitava kopije diskova, dakle lažne, a ne samo originale.

iskustva sa vašim dvd-om? preporuke?

znalci molim vas pomozite! Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kupovina DVD-a

Ja imam od Vivaxa jeftinjaru već dvije godine i nisam imo problema sa njim. Očitava sve što stavim u njega i sve fercera. Ali ko zna možda ja nisam zahtjevna osoba, možda tebi takvo šta neće odgovarat.

16 godina
neaktivan
autorov komentar

vivax... hm ne znam baš kakvi su njihovi dvd playeri, tj. koje su kvalitete i MOGUĆNOSTI.

slika, opcije, mogućnosti, cijena, problemi(slika, titlovi, nešto treće?).. ako može malo o tome, neki copy paste ili recenzija nekog korisnika kao ti?

inače prika mi je preporučio ovo kao izbor no.1: DVD player Pioneer DV-310-K, DIVX, MP3,JPEG, DTS, Dolby Digital, WMA, USB, crni

i uz to ova tri:

DVD player Pioneer DV-310-S  (500 kn)

DVD player Samsung DVD-1080P8  (500 kn)

DVD player Sony DVP-NS39  (474 kn)

nije da sam teški siromah, ali bi radije dao manji iznos, jer ko zna kako će me uređaj služiti i koliko će dvd-ova očitati dok ne zariba jednom.

17 godina
Kupovina DVD-a

imam Pioneer, ali ima jednu manu previše sitan titl kod divxa, dvd-e film još nisam probao pa neznam koja je veličina titla. I priznam samo SONY proizvode, htio sam kupiti njihov no trgovac u Sony Centru rekao da imaju problema sa divxima i kodecima, a nesmiješ flešat dok garancija ne istekne 2g., stim da Sony ima najbolju reprodukciju videa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

valjda ti je firmware rješenje za titlove... 

nabrojao si mi marke, to znam i ja, trebam nešto konkretnije neki proizvod, određeni model ili serija.

jeli može netko još pomoći?

17 godina
neaktivan
Kupovina DVD-a

Imam Sony DVD player, među prvima koji su prodavani kod nas. 10 godina je star, i nikad nikakvih problema s njime nisam imao, sve filmove je puštao, pušta i danas. Sučelje korisničko mu je odlično, po tome su i pznati Sony proizvodi, zato moja preporuka je Sony

0 0 hvala 0
17 godina
Kupovina DVD-a

što se tiče flešanja Pioneera nesmijem 25mj. (još oko 20mj.) ili gubim jamstvo. Imam i Sony dvd-e star 7g i dan danas radi kao novi dok sam sahranio jeda Vivax K-200 sa zvučnicima nakon 2g., a pogledo možda oko 50 filmova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

netko nešto konkretno? prva poruka sve govori. eno i cjenik sa modelima, sve piše.

help me!

17 godina
Kupovina DVD-a

uzmeš neki cd s divxima odeš u trgovinu gdje prodaju Sony dvd uređaje zamoliš da isprobaš i ako radi divx i titl možeš odmah kupiti (preporuka ako imaš novaca kupi dvd-e rekorder sa hardom isto Sony).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kupovina DVD-a

ja imam neki iz peveca za 200 kn več 3 godine pogledo sam 500 filmova a još radi ko nov

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupovina DVD-a

Mislim da imate recenzirane dvd playere na http://www.hdtehnika.com/

Testirano vam je sve sa slikama i možete sve vidjet i velicinu titla i koje extenzije titlova cita na divixu i dali primaju externi hdd..

Mislim da se nalazi recenzirano quadro 933 model i pioneer dv-310 & dv-410

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice