Koji mp3 player

poruka: 8
|
čitano: 2.645
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Koji mp3 player

Imam jednu dilemu. Trenutno imam Creative Zen nano plus 1gb ali želim ga zamijeniti jer je više star i ekran mu je puknuo.

molim vas pomoć ne znam da li bi bilo bolje odabrati iPod nano 3rd geneartion 4gb ili Creative zen nano v plus 4b.Molim vaše mišljenje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji mp3 player
Sa koliko novaca raspolazeš?
17 godina
neaktivan
Mayales kaže...

Imam jednu dilemu. Trenutno imam Creative Zen nano plus 1gb ali želim ga zamijeniti jer je više star i ekran mu je puknuo.

molim vas pomoć ne znam da li bi bilo bolje odabrati iPod nano 3rd geneartion 4gb ili Creative zen nano v plus 4b.Molim vaše mišljenje

Činjenica: Apple ima precjenjenije playere od Creativea, i s Creativeom dobivaš više za isti ili manji novac.
Sad, druga stvar je što ti je još bolji izbor Sonyeva 810 serija, ali pošto si naveo samo ova dva, vjerojatno o Sonyu ne razmišljaš.
17 godina
Koji mp3 player

Ja imam iRiver Clix2 i jako sam zadovoljan. Čist da znaš da imaš još opcija :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji mp3 player

Jesi siguran da ti je 4 GB dovoljno?

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Koji mp3 player

da 4gb mi je dovoljno i ja se slažem da je mao precijenjen ali mi se čini nekako najpouzdaniji jer sa crativeom nemam baš najbolja iskustva raspolažem s buđetom do 2000kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji mp3 player

Je, vidiš...iRivera se nisam ni sjetio. On ti je definitivno bolji izbor i od Applea i od Creativa (te klase).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mayales kaže...

da 4gb mi je dovoljno i ja se slažem da je mao precijenjen ali mi se čini nekako najpouzdaniji jer sa crativeom nemam baš najbolja iskustva raspolažem s buđetom do 2000kn

Hmm za dvije tisuce se kupi jako dobar player :)

Puno  bolji izbor od oba dva koja si ti naveo ti je:

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=7000224

Ipod  je precijenjen između nanoa i  sony ne trebaš previše razmišljat cak  je ipod nano i  skuplji od ovog sonya :) + kod ipod ti obavezno trebaju i slušalice jer one  njihove ništa ne  valjaju dok  je sony  jedini proizvođac koji uz svoje  playere daje  i jako dobre  slušalice :)

Iako bi ja osobno uzeo nešto drugo :)
Kad bi  ponovno išao  mozgat šta da uzmem i da  imam 2 soma na raspolaganju nebi dvojio niti trena:

http://www.mp3-player.de/index.php?page=article&ID=6110

Odlican  player i za te  novce vjerovano najbolji :)
par  reviewua:

http://www.mp3.com/cowon-iaudio-7/hardware/238/summary.html 

Nazalost mislim da  nitko  kod nas ne uvozi Cowon tako da ga jedino negdje  vani mozeš uzeti :/
Sony ili ovaj Cowon bi bili  moj izbor... + eventualno mozda neke bolje  slušalice ako bi uzeo cowona sonyeve  slušalice  nije  potrebno mjenjati  jer su zaista odlicne :) 

May The Force be With You DuDe!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice