Koji mp3 player posjedujete?

poruka: 99
|
čitano: 20.118
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Koji mp3 player posjedujete?

Shame on me! Ja još uvijek ne posjedujem niti jedan, ali mobač mi služi u nuždi kao MP3 player (Nokia 5200 sa 1GB karticom). Nekako nisam stekao naviku nošenja walkmana još u 80tima, pa ni CD-player-a u 90tima, tako da nemam neku potrebu slušat glazbu dok sam 'u pokretu'.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
protjeran

iTouch 8GB,

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hyundai MP4 2 GB. Nista narocit,ali u ono vrijeme dosta povoljno. Cak sam na njemu gledao cijeli film.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

iPod NaNo video 4GB

Sasvim solidan nakon što mu se dodatno kupe poštene slušalice.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ja imam sonyjev NW-a 3000, stvarno je super. Malo je glomazan, i softver mu je groblje, ali to i vise nego dobro kompenzira prostorom i kvalitetom zvuka I slusalice su cudo, pogotovo ona fora s malim produznim kabelom Smijeh.

Ali... brat mi ga je u skoli na tjelesnom bacio u zid, kaze da je preletio pola dvorane, te mu je napuknuo plasticni dio "karoserije". S obzirom na duljinu leta i tezine aparata to je nista. No, bio bih sretan da je samo vanjstina ostecena. Kad sam ga dobio u ruke i upalio te s nadom u ocima vidio da ekran radi, cuo sam bolno skljocanje hard diska. Ekran nije isao dalje od pozdravne poruke. A i volume slider je imao prazan hod. Nosio sam ga u servis u Ilici gdje su mi rekli da bi sami hard disk kostao 2 soma kuna i da je mp3 13 puta skuplji u dijelovima nego cijel.

Molim savjet, kako da opet imam 5 tisuca pjesama u dzepu? Cini mi se da bi me popravljanje gore navedenog izaslo dosta vise od 2 soma sto je puno previse, jer je nov kostao 1700 kn. Nemam snage iskesirati toliko para za novi, a pogotovo ne za popravak staroga.

Mozda netko ima takav, a crko mu je ekran ili slicno, pa da mu ga otkupim???Plač Mislim da sam se emocionalno vezao za mp3Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja imam Microsoftov Zune 30 GB prve generacije i  zasad  radi  odlicno.

17 godina
protjeran

e moja ovisnost, i da I JA imam Sony nw-a3000, ne koristim ga vise ali skupljam te stvarcice, a i ne isplati ga se prodavat

vidim da je netko spomenuo Panasonic Rq-sx walkmane, e to su bila vrimena, ja imam RQ-sx59, genijalna stvar, tanak, lagan, jedna baterijica koja traaje i traje, jos kad se namontira dodatna sa strane, daljinac, ma svemirski brod za to vrime...a i cijena od 600+Kn, jedino me zivcirao nekako zavijajuci zvuk na najmanjim glasnocama

inace cesto minjam walkmane, ali ne prodajem ih vec skupljam, osim ako me nisu sroz razocarali

sada mp3 imam Panasonic Sl-ct800, Sony Nw-a3000, Nw-S705, i NW-a808, koristim samo zadnjeg

od ostalog ima podosta, navedeni Panasonic Rq-sx59, CD walkman Sony D-ej1000, Sony Minidisc Mz-r90 i genijalni MZ-n10, po meni jedan od najlipsih komada portable audia ikad

ostrim zube
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2008 1:41 (pacov).

0 0 hvala 0
17 godina

iPod Classic 80 GB. Najvise zato da mi je cijela kolekcija muzike uvijek sa mnom. A za razliku od nekih ovdje, ja sam sasvim zadovoljan sa zvukom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Apacer...pravi mali šegrt:)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

iPod 80GB Video + SE P1i

Volim gledati video podcaste na iPodu (National Geographic i sl.), a konvertiram i DVD cesto, te ih gledam na iPodu dok putujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
niki kaže...

Sony NW-E002

Njegov program Sonic Stage je KATASTROFA, ali našao sam puno bolju alternativu koja se stavi na stick i prenosi zajedno s njim...

Imam Sony NW-E002 i s sonic stageom nebrem stavit u sony

koju alternativu imas?

(.) (.)
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2008 11:40 (VLC).
17 godina
neaktivan

Ej ja isto imam taj neki Sony NW-E002... Može li se Sonic Stage skinuti nekako s neta? ja se malo ne kužim u te stvari pa....Sramim se

niti
17 godina
neaktivan

Ja sam ponosni vlasnik Sonyjevog NW-E016 i Sennheiser CoolCX300Cool sluški koje vrijede svake kune što sam dao. Osim MP3 plejera također imam i Sony Ericsson W880i koji zapravo i češće koristim.
Što se tiče programa SonicStage mnogi kažu da je sranje i šrot i njih će ovo šokirati ali meni se taj prog. sviđa i ja ga zapravo koristim i za slušanje glazbe.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ipod shuffle second generation 1gb, savršena stvarčica.

Set the controls for the heart of the Sun.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hippy kaže...

Ej ja isto imam taj neki Sony NW-E002... Može li se Sonic Stage skinuti nekako s neta? ja se malo ne kužim u te stvari pa....Sramim se

Evo LINK. Samo stavi ovaj .jar file na svoj MP3 i pokreni ga...

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan

Ja imam sonyev nwd-b105f od 2 gb i super sam zadovoljan jer nemem zezanja s mjenjanjm baterija nego ga smo prikopcam na komp ili na adapter i za 2 sata j pun. Imo sam nekih neugodnih iskustava s canyon playerima a vecina kaze da su dobri. zvuk je odličan i čist a basevi jaki. zgodna mala stvarčica

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2008 18:28 (madmaxcro).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ipaq 4700hx - pocket pc računalo na kojem su mi svi vitalni podaci iz moje svakodnevnice, igra a i mjuza koju slušam na sd kartici od 1gb (sasvim dovoljno za moje potrebe kad sam u pokretu ) + wifi playlista na bazu s compa na kojem imam oko 30gb glazbe (kad nisam u pokretu).

--Per aspera ad astra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja imam sony nw-s703f 1gb i odlican je baterija mu drzi jako puno a zvuk je fantastican!!

intel q6600,500gb hard,4gb ram corsair520w
17 godina
neaktivan

Creative MuVo T100

sa zvukom baš i nisam impresioniram.Bass je slab.Sve u svemu OK

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sony Walkman NWZ-A828K od 8GB. Super zvuk, dizajn također....

I love yoooooogurt...
17 godina
neaktivan

iPod NANO

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

iPOD Shuffle 512 mb. Stavim 70-ak pjesama i to je to, ne treba mi vise ionako slusam samo dok idem nekamo. Ne pada mi napamet kupovati od 8 ili vise GB jer mi je to za glazbu previše.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
niki kaže...

Sony NW-E002

Njegov program Sonic Stage je KATASTROFA, ali našao sam puno bolju alternativu koja se stavi na stick i prenosi zajedno s njim...

Kak se zove taj program? EDIT vidim da si vec napisaoCool

Lupam glavom u radio
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2008 15:56 (Kizmar).
17 godina
neaktivan

iPod nano 4 GB (1st generation). A ovaj iz trece generacije mi je ful ruzan (prekvadratast).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja K750 1GB hehehe xD

PX8600 GTS 256 MB
AMD Athlon 64 x3 4200+ 2.2 GHz 1 GB Kingmax 800 MHz 250 GB HDD 8MB Cache
Abit KN9 Ultra nForce 570 Samsung Syncmaster 206 BW 20" 2MS 3000:1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hxxp://www.sklep.uetm.com/images/MULSONMP30007.jpg

Ovi je moj! Player je genijalan, kompaktan, mali, puni se preko USB utora :))

Jedino što ima 512 MB i slušalice su ubrzo crkle i Sonic Stage je srao, al sam skinuo novije izdanje koje valja (više se ne ruši pri importu mp3-ca!!!)

E da riječ je o Sonyju NW-E002F

Svi podaci su točni osim imena i prezimena...
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2008 18:42 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sony nw-s703f i prezadovoljan sam

intel q6600,500gb hard,4gb ram corsair520w
17 godina

ja koristim mp3   na mobitelu imam memori stik duo sa 1 GB memorije tako da mi je to i mp3 player, foro aparat - video kamera  i  mobitel

17 godina
neaktivan
Imam Zen Stone od 1 GB, ima full malo funkcija i zbog tog je cool i svima preporučam
17 godina
neaktivan

Apple iPod Shuffle 512 MB, prva generacija - super stvarčica, pogotovo u kombinaciji s nekim boljim slušalicama, npr. Sennheiser. S obzirom da slušam muziku s mp3 playera uglavnom za vrijeme rekreacije, nije mi bed što nema ekran - stavim na shuffle, i nek svira.

Nokia N70 isto posluži sasvim dobro kao svirač, u nekim situacijama i bolje, jer se usput mogu i javiti na telefon. Naravno, isto uz bolje slušalice, jedino što me kabel/konverter s Nokia priključka na normalan ulaz za slušalice dodatno koštao.

Dijete ima Sony NW-E003, i onaj Sonic Stage je jedan od najgorih komada software-a koje sam vidio u životu.

iPod i Nokia se fino mogu puniti kroz Winamp, tako da imam jedan isti program za više namjena, ali Sony ne - samo preko glupog Sonic Stagea.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice