Jazz zvučnici -problem

poruka: 9
|
čitano: 1.640
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Jazz zvučnici -problem

imam zvučnike "JAZZ J-6906 GAME BEAST Built-in SUBW." odem na yt i upalim neki bas test i kad pojačam do kraja krče. jesu li ti zvučnici nekvalitetni pa je zato ili ima nešto unutra pa smeta? ne kužim se baš u zvučnike, ove sam dobio tako da neznam ni koliko dođu.

ii mogu li spojiti zvučnike s linije na komp, pitam zbog onog drukčijeg utikača?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Jazz zvučnici -problem
Predator003 kaže...

jesu li ti zvučnici nekvalitetni pa je zato

Da.

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
13 godina
Jazz zvučnici -problem

tipični low budget zvučnici, nije za očekivati čudesa od njih

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jazz zvučnici -problem

ma ok ionako sam u stambenoj zgradi pa ne pojačavam do kraja, a drugo pitanje?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

drugo pitanje ti je nejasno...

al u 99% slučajeva je odgovor: ne bez pojačala

jedino ako ti linija ima ulaz za spajanje bi mogao spojit preko nje

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

drugo pitanje ti je nejasno...

al u 99% slučajeva je odgovor: ne bez pojačala

jedino ako ti linija ima ulaz za spajanje bi mogao spojit preko nje

ovako da pojasnim: imam liniju koju nikad ne koristim ama baš nikad, ustvari to je nešto od oriona 4 u 1 ima gramofon, kastefon, cd, radio. ugl ima neke ogromne zvučnike dobro izgledaju i dobro zvuče, samo me zanima mogu li njih uštekat na komp, jer su u drugoj kući da ih ne donosim džabe. jedino što me buni je onaj "utikač" ima ko iglu i iznad crtu, tako izgleda. ako bi morao kupiti pojačalo koliko bi došlo. hvala

16 godina
moderator

samo zvučnike nemožeš spojit nikako...

pogledaj na liniji dal ju je kako moguće spojit, tj. dali ima AUX IN

kolko bi došlo pojačalo neznam, traži po oglasnicima...

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

samo zvučnike nemožeš spojit nikako...

pogledaj na liniji dal ju je kako moguće spojit, tj. dali ima AUX IN

kolko bi došlo pojačalo neznam, traži po oglasnicima...

ok hvala. što se mene tiče zaključaj/izbriši.../... temu

15 godina
Predator003 kaže...

imam zvučnike "JAZZ J-6906 GAME BEAST Built-in SUBW." odem na yt i upalim neki bas test i kad pojačam do kraja krče. jesu li ti zvučnici nekvalitetni pa je zato ili ima nešto unutra pa smeta? ne kužim se baš u zvučnike, ove sam dobio tako da neznam ni koliko dođu.

ii mogu li spojiti zvučnike s linije na komp, pitam zbog onog drukčijeg utikača?

1. Zvucnici su smece.

2. Bez odgovarajuceg pojacala ne mozes spojiti nikako, nikakve zvucnike od "linije" na PC.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice