Elegantnija glazbena linija do 1000 kn

poruka: 11
|
čitano: 5.681
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Molio bih preporuku glazbene linije do 1000 kn, jačina nije toliko bitna, mislim glavno da se čuje, ali i želim da izgleda što ljepše. Gledao sam nešto u West Gateu ali su preskupe.. Znači ne želim nešto ovakvog izgleda, nego nešto elegantnije, pa bih vas molio da mi nešto preporučite jer se baš ne razumijem u to.

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

to što si naveo baš i nije elegantno - više kao neki "muscle car"{#}

LG mikro linije izgledaju fenomenalno, zvuče prilično dobro i ispod 1000 kn su

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: Elegantnija glazbena linija do 1000 kn
cassini kaže...

to što si naveo baš i nije elegantno - više kao neki "muscle car"{#}

LG mikro linije izgledaju fenomenalno, zvuče prilično dobro i ispod 1000 kn su

Reka je da ne želi nešto onakvog izgleda {#}

Inače slažem se to za LG, vrhunski izgled, a zvuk je dobar. Meni je favorit ova.

Peace means I'm reloading my gun.
16 godina
neaktivan

uu ta je dobra, nego gdje ih inače ima najjeftinije kupit?

Ni ova nije loša, a podržava i DVD-ove http://www.jeftinije.hr/audio-video/music-playeri/glazbene-linije/lg-mini-linija-fb164u-micro_-_CX0011EDB8?

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam gledao novu Sonyjevu seriju, koja ima dock za iPod (imam ga, pa mi to djeluje korisno)...

Ovaj model mi je zapeo za oko.

No ima ih još... ovaj mi je fakat lijep, klasičan dizajn.

A evo ih još... LG XA105, Philips MCM233, MCD 122.

Pa ti vidi.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
neaktivan

Na kraju sam uzeo Philips MCD182 za 1050 kn u TechnoMarketu.. Dvoumili smo se između toga i ovog, ali staroj se nije svidio glossy izgled LG-a, a meni se puno više svidio, al' eto, ko me pita..

Sad me zanima nešto drugo, htio bih povezati TV sa zvučnicima tako da kad gledam neki film na nekom programu da se čuje i iz zvučnika. Pokušao sam sa chinch kabelom (bijeli i crveni), ali zvučnici samo zuje, ne čuje se ništa iz njih.. Pls help :) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 21:32 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

kakav TV imaš ? CRT/LCD/plazma.

Ako je CRT onda preko scart kabela koji ima izvode cinc (crveni/crni) koji idu u AUX na liniji. S tim da takvi TVi uglavnom puštaju zvuk sa TV programa, ne i sa aparata koji su priključeni na TV (satelit, video, DVD, Max TV...)

ne znam kakva je ta mikro linija, ja sam prije par godina kupio MCM700 i oduševljen sam zvukom. Ali bih napomenuop da bi po nekim pravilima Philips trebao imat smireniji zvuk od LGja - koji ide na boom.boom efekat.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 21:42 (cassini).
16 godina
neaktivan

Imam LG-jev LCD, kako s njime?

Još me zanima kako će mi raditi subwoofer pored tih zvučnika, tj. hoće li uopće raditi ako povežem chinch kabelom s TV-om (kad budem gledao nešto na RTL-u npr., ne mislim na DVD film)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fićo_CoD 5 kaže...

Imam LG-jev LCD, kako s njime?

Još me zanima kako će mi raditi subwoofer pored tih zvučnika, tj. hoće li uopće raditi ako povežem chinch kabelom s TV-om (kad budem gledao nešto na RTL-u npr., ne mislim na DVD film)?

skoro svaki LCD ima audio out za zvučni signla iz TVa na naku liniju ili AV receiver - vidi sliku - lijepo se vidi crveni/bijeli cinc za povezivanje sa linijom

http://www.q7db.co.uk/images/Sharp%2032%20Inch%20LCD%20TV%20Rear%20Sockets%20F0041.JPG 

Ti samo ispravno spoji zvučnike od Philipsa kako treba. Linija će odraditi ostalo kad spojiš TV na nju.

16 godina
neaktivan

To imam i ja, ali ne radi, da li možda nešto trebam prčkati po opcijama od TV-a? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

dobro pročitaj dali piše "audio out" ili je to ovaj drugi (lijevi) sa slike, a to je "audio -in" za zvuk sa nekog aparata koji se psaja komponentnim kablovima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice