DAC ili ne

poruka: 6
|
čitano: 506
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
DAC ili ne

Zanima me ekipa sa foruma koja ima DAC kolika je stvarna razlika u kvaliteti zvuka?

Trenutno imam na MSI matičnoj Realtek® ALC897 Codec 

Imam od zvučnika Sony SS G1 sa Carbonskim membranama i FOSI Audio ZA3 pojačalo i Logitech Z2300 Sub, slušam manje više Techno glazbu u FLAC-u.

Mislio sam piknuti FOSI ZD3 DAC ali nisam siguran dali je vrijedno baciti skoro 200 ojra?

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!

0 0 hvala 0
13 godina
Re: DAC ili ne
Streetpunk kaže...

Zanima me ekipa sa foruma koja ima DAC kolika je stvarna razlika u kvaliteti zvuka?

Trenutno imam na MSI matičnoj Realtek® ALC897 Codec 

Imam od zvučnika Sony SS G1 sa Carbonskim membranama i FOSI Audio ZA3 pojačalo i Logitech Z2300 Sub, slušam manje više Techno glazbu u FLAC-u.

Mislio sam piknuti FOSI ZD3 DAC ali nisam siguran dali je vrijedno baciti skoro 200 ojra?

Samo si ti mozes odgovoriti na pitanje "dal je vrijedno", al nema puno smisla imati solidno pojacalo i zvucnike a za DAC koristiti smece integrirku. Tako da da, po meni bi imalo smisla. Cak i neki puno jeftiniji od 200 EUR bi bio masu bolji od te integrirke. Al opet se postavlja pitanje kolko cujes razliku i kolko te briga za to 

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:06 (Minneyar).
14 godina
DAC ili ne

Po meni se isplati, ja imam Kanto YU model studijskih monitora i razlika integruše i FiiO E10K je nebo i zemlja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DAC ili ne

Ja sam probao nekoliko best-buy DAC-ova u cjenovnom rangu ~100€.
FiiO E10K, K3, JDS labs Atom i još neke.
Sad sam trenutno na Topping DX1 uparen doduše sa slušalicama (Beyerdynamic DT990 Pro) i za tu cijenu teško da možeš naći išta kvalitetnije.

TOPPING DX1 Supports up to DSD256 and PCM384 THD+N <0.0002% XMOS XU208 AK4493S 2 Gain Settings Hi-Res Audio DAC and Headphone Amplifier: Amazon.de: Electronics & Photo

U tvom slučaju mislim da ne moraš trošiti dodatno pored ovakvih proizvoda koje sam naveo. Jasno, ako imaš tih 100+ € da kupiš ovo što si već gledao i linkao - dapače.

Inače preporuka za Topping. Kineski brend koji ugrađuje jaaako dobre komponente za djelić cijene koliko bi brendovi s istim komponentama koštali.
Meni priča s Toppingom jako sliči na Edifier 2010ih godina kad su se tek probijali.
A sad o Edifieru mislim da ne moramo puno riječi trošiti, pogotovo ne na forumu kad se zna da je to jedan od najomiljenijih brandova koji se kupuju na forumu.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:20 (sudy_freak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
DAC ili ne

Ja imam DAC težak 17kg i da isplati se :) ...

Poruka je uređivana zadnji put danas u 18:50 (lmutak).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Re: DAC ili ne

iFi go link 17dg  isplati se 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice