3D BluRay player + USB/HDD - Cinavia?

poruka: 6
|
čitano: 5.853
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

planiram zamjeniti postojeći dvd player jer mi ne čita blue-ray niti mp4.

mogu potrošiti do max 1.500 kn i nakon malo proučavanja, shatio sam da trebam dodatan savjet.

dakle, bitno mi da novi uređaj podržava blue-ray, da čita avi/mp4/mkv fajle sa dvd medija ali i sa usb memorije.
ne bi bilo loše da podržava i 3d filmove i da se preko usb-a mogu gledati filmovi koji su na vanjskom disku, a ne samo na flash usb memoriji.
također, danas/sutra bih htio moći taj plejer spojiti osim na tv, i na pojačalo i zvučnike.

uglavnom gledam filmove i serije u avi/mp4 formatu, ali možda kupim pokoji BluRay original film.

svakako bih htio izbjeći modele koji na sebi već imaju cinavia zaštitu.

plejer ne namjeravam spajati na net niti upgrejdati firmware.

na jednom drugom forumu su mi propručili philips BDP6000, koji mi se čini dosta ok i cjenovno prihvatljiv, ali nema ga u ZG trgovinama.

ima opcija i preko jednog HR web shopa, ali mi ne znaju reći koju verziju firmwarea ima, a neke novije imaju cinavia zaštitu.

imate li kakav prijedlog? :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: 3D BluRay player + USB/HDD - Cinavia?

Ja imam LG BD670 i ja bi ti ga toplo preporucio jer sam ja prezadovoljan.. malo istrazi dal ti odgovara za to sve sta ti trebas..

pozdrav..

I`m not Jesus, but He`s my son..
17 godina
neaktivan

Hvala na savjetu!

Na kraju sam ipak danas kupio Philips BDP7600 za 1.200 kn u Technomarketu, a vidim da je u Ronisu čak 1.500kn.

Uglavnom, ovaj BDP7600 je ispunio sve moje preduvjete, jako sam zadovoljan.

http://www.philips.hr/c/blu-ray-i-dvd/7000-series-cinemaperfect-hd-3d-reprodukcija-net-tv-bdp7600_12/prd/

0 0 hvala 0
16 godina

Da ne otvaram novu temu pitat ču ovdje, imam blu ray kučno kino - samsung http://www.samsung.com/us/video/home-theater/HT-E5500W/ZA

Gledam filmove preko usb-a tj vanjski hard, svejedno, i malo malo dok gledam film mi izbaci poruku od CINAVI-E, kao neka vrsta tvorničke zaštite i nestane mi zvuka na dobrih par minuta i tako cijelo vrijeme,

neznam dali se to nekako moze riješit...

Hvala...

Martin
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 17:15 (Marti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Čini se da još uvijek nema učinkovite metode zaobilaženja Cinavije, ljudi obično koriste BD playere sa starijim varijantama firmwarea (u kojima još nije te zaštite bilo) ili recimo neki HDD player (npr. WDTV).

Bojim se da za taj Samsung nema još rješenja. Postoje neke metode koje uključuju petljanje po zvuku (Cinavia je "učešljana" u zvučni zapis) unutar samih filmova, ali nisam siguran koliko je to učinkovito (probaj ako ti se da: - link)

KaeR
12 godina
neaktivan
Marti kaže...

Da ne otvaram novu temu pitat ču ovdje, imam blu ray kučno kino - samsung http://www.samsung.com/us/video/home-theater/HT-E5500W/ZA

Gledam filmove preko usb-a tj vanjski hard, svejedno, i malo malo dok gledam film mi izbaci poruku od CINAVI-E, kao neka vrsta tvorničke zaštite i nestane mi zvuka na dobrih par minuta i tako cijelo vrijeme,

neznam dali se to nekako moze riješit...

Hvala...

riješi se BD playera i kupi media player.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice