Zvukovni defekti

poruka: 3
|
čitano: 1.035
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Zvukovni defekti
pitanje

Imam Foxconnovu matičnu ploču i Realtekov HD Sound Effect Mannager.

Moram napomeniti da je ovaj problem dosta teško objasniti.

Recimo, kada pustim neku pjesmu, često se dogodi da se određeni dio ili instument u pjesmama jednostavno mutira.

Npr. samo čujem basove i ritam gitaru a jako slabo čujem solažu i glas.

Nekad je zvuk mutan i nejasan.

Znam da je jako čudno i da može bit problem u Noise Suppresionu ili Acoustic Echo Cancelationu ali to sam sve isključio.

Također sam sve vratio na deafult i ni jedan efekt nije uključen niti je equalizer pomaknut.

Kvaliteta zvuka je na 48 KHz i stavljeno je na 2CH stereo zvučnike kakve i imam...

Ne znam u čemu može biti problem.

Također, ovo se ne događa od uvijek. Prije je zvuk bio jednostavno perfektan i nisam imao nikakvih zamjerki.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Zvukovni defekti

Probaj instalirati nove drivere s Realtekovih stranica. Vjerojatno si ti maknuo kvacicu, ali su si driveri zapamtili da si je ti nekad davno stavio pa nastavaili zezati se sa zvukom. Takodjer, provjeri da ti mozda nisu ukljucene karaoke u driverima. Driveri su im inace dosta bugoviti - pa cak i najnoviji. Recimo kod starija verzije je meni stalno dolazilo do desinkronizacije slike i zvuka, a novija ovisno o postavkama misli da svako malo istekavam i ustekavam mikrofon ili slusalice ili glazbenu liniju.

17 godina
neaktivan
RE: Zvukovni defekti

a meni to sve zvuci kao los kabel!

Pokusaj promjeniti kabele, malo prodrmaj jackove! Nekad je rjesenje ono najbanalnije.

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice