Video Converter

poruka: 15
|
čitano: 4.229
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Video Converter

Ovako: Treba mi program koji ce mi iz DVD filma izdvojit CHAPTERe i svaki od njih spremit kao avi. ili neki drugi video format, znaci glavno da podijeli chaptere u male vedee.

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Video Converter

Sta niko nema pametnih ideja

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Video Converter

Hebga...dok čekaš već si mogao i sam...ovo tražiš?

http://www.aoamedia.com/dvd_ripper_copymode.htm

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Video Converter

pozdrav! Izlanuo se

imam jedan problemcic...

naime,imam jedan video klip sniman digitalcem ... velicina mu je oko 70mb

e sad bi ja to htjela prebacit na svoj mob ... pokusavala sam preko SE Media Menager-a...ali mi ga ne uspjeva pronac na kompu...

a kad ga samo prebacim preko Usb kabela na mob,nece mi ga otvorit... (imam SE k810i)

na kompu ga gledam preko Quick time playera.

molim pomoc..hvala Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Video Converter

prvo taj video pretvori u 3gp pomoću Free 3GP Video Converter i onda će sto posto radit...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Video Converter

hvala jurluk Namigiva 

mislila sam da je malo kompliciranije  Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Video Converter
ma nema na čemu. zato sam tu. pozz
16 godina
neaktivan
Video Converter

Da li mogu otvoriti pdf datoteku u autocadu?  Imam neke nacrte rađene u autocadu i snimane u pdf formatu koje bi trebao izmjeniti i printati!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kakve veze ima taj problem sa video converterom, ali mislim da se ne može
16 godina
neaktivan
Video Converter

..može ovdje savjet koji video konverter da skinem i gdje,stari (alive video konverter) sam morao deinstalirati jer me upozoravao da je taj softver u kvaru? i još da nije kompliciran

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
seneka kaže...

..može ovdje savjet koji video konverter da skinem i gdje,stari (alive video konverter) sam morao deinstalirati jer me upozoravao da je taj softver u kvaru? i još da nije kompliciran

Skini si "media blaze pro 8"
16 godina
neaktivan

Tražim, bilo kakvu, pomoć koja ima veze s konvertiranjem!

17 godina
Video Converter

Zelio bih par filmova prebacit u x264 , najbolja kvaliteta , sada koji konverter da koristim(besplatniSmijeh ili trial)???

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Zelio bih par filmova prebacit u x264 , najbolja kvaliteta , sada koji konverter da koristim(besplatniSmijeh ili trial)???

Any Video Converter
16 godina
neaktivan
ManchesterUTD kaže...

Ovako: Treba mi program koji ce mi iz DVD filma izdvojit CHAPTERe i svaki od njih spremit kao avi. ili neki drugi video format, znaci glavno da podijeli chaptere u male vedee.

S dvd decrypterom staviš file split by chapter i svaki chapter je filmić za sebe
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice