Ovako: Treba mi program koji ce mi iz DVD filma izdvojit CHAPTERe i svaki od njih spremit kao avi. ili neki drugi video format, znaci glavno da podijeli chaptere u male vedee.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta niko nema pametnih ideja
Hebga...dok čekaš već si mogao i sam...ovo tražiš?
pozdrav!
imam jedan problemcic...
naime,imam jedan video klip sniman digitalcem ... velicina mu je oko 70mb
e sad bi ja to htjela prebacit na svoj mob ... pokusavala sam preko SE Media Menager-a...ali mi ga ne uspjeva pronac na kompu...
a kad ga samo prebacim preko Usb kabela na mob,nece mi ga otvorit... (imam SE k810i)
na kompu ga gledam preko Quick time playera.
molim pomoc..hvala
prvo taj video pretvori u 3gp pomoću Free 3GP Video Converter i onda će sto posto radit...
hvala jurluk
mislila sam da je malo kompliciranije
..može ovdje savjet koji video konverter da skinem i gdje,stari (alive video konverter) sam morao deinstalirati jer me upozoravao da je taj softver u kvaru? i još da nije kompliciran
..može ovdje savjet koji video konverter da skinem i gdje,stari (alive video konverter) sam morao deinstalirati jer me upozoravao da je taj softver u kvaru? i još da nije kompliciran
Tražim, bilo kakvu, pomoć koja ima veze s konvertiranjem!
Zelio bih par filmova prebacit u x264 , najbolja kvaliteta , sada koji konverter da koristim(besplatni ili trial)???
Zelio bih par filmova prebacit u x264 , najbolja kvaliteta , sada koji konverter da koristim(besplatni ili trial)???
Ovako: Treba mi program koji ce mi iz DVD filma izdvojit CHAPTERe i svaki od njih spremit kao avi. ili neki drugi video format, znaci glavno da podijeli chaptere u male vedee.