Ubacivanje prijevoda u dvd

poruka: 6
|
čitano: 4.417
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ubacivanje prijevoda u dvd
pitanje

Imam dvd film koji nema prijevod na hrvatski. Prijevod imam u txt formatu. Sad me zanima kako da ga ubacim. Ne želim napraviti divix film nego dvd. Film je skinjen na hard disk i sad bi samo trebao nekako ubaciti prijevod da kod izbora prijevoda uz engleski, njemački... imam i Hrvatski.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ubacivanje prijevoda u dvd
prihvaćeno rješenje
Joso162 kaže...

Imam dvd film koji nema prijevod na hrvatski. Prijevod imam u txt formatu. Sad me zanima kako da ga ubacim. Ne želim napraviti divix film nego dvd. Film je skinjen na hard disk i sad bi samo trebao nekako ubaciti prijevod da kod izbora prijevoda uz engleski, njemački... imam i Hrvatski.

Re-authoring je 100% rješenje, pa si siguran.
Ovako da samo ubaciš s Ifoedit-om;

http://www.afterdawn.com/software/video_software/dvd-r_tools/ifoedit.cfm
16 godina
neaktivan

Imas na ovoj stranici za skinuti titlove www.download.hr.

Samo moras paziti da su ti titlovi istog imena kao i film onda se ubaci automatski ili otvoris film u BSplayeru i sam ih učitaš.

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Matična: MSI K9N Neo V2 Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB RAM: 2GB HDD: Maxtor 160GB Monitor: Philips 190CW Kućište: Coolmaster OS: Windows Vista Ultimate SP1
16 godina
neaktivan
autorov komentar
UltimateRazor kaže...

Samo moras paziti da su ti titlovi istog imena kao i film onda se ubaci automatski ili otvoris film u BSplayeru i sam ih učitaš.

Malo si falio temu. Radi se o dvd, a ne o divx-u. Ja sam počeo raditi divx filmove 2000 god. Kada nije bilo jednostavno kao danas trebalo je 5-6 programa. Program za ripanje, pa je trebalo izračunati kako ćeš namjestiti dekodiranje da ti stane na jedan cd, pa ako je loša kvaliteta slike staviš ga na 2 cd itd itd. Imao sam web stranicu koja je to sve objašnjavala ali već 5-6 godina nije aktivna. Više ne nabavim time jer više nije potrebno, a i prošlo me to vrijeme.

Sad sam mislio ubaciti prijevod koji se koristi za divx filmove u dvd film i ispržiti ga u dvd formatu, znam da se može nekako, ali sam pomalo ispao iz štosa pa neznam kako. Mogu ga prebaciti u divx ali nije to to.
16 godina
neaktivan
Joso162 kaže...
UltimateRazor kaže...

Malo si falio temu. Radi se o dvd, a ne o divx-u. Ja sam počeo raditi divx filmove 2000 god. Kada nije bilo jednostavno kao danas trebalo je 5-6 programa. Program za ripanje, pa je trebalo izračunati kako ćeš namjestiti dekodiranje da ti stane na jedan cd, pa ako je loša kvaliteta slike staviš ga na 2 cd itd itd. Imao sam web stranicu koja je to sve objašnjavala ali već 5-6 godina nije aktivna. Više ne nabavim time jer više nije potrebno, a i prošlo me to vrijeme.

Sad sam mislio ubaciti prijevod koji se koristi za divx filmove u dvd film i ispržiti ga u dvd formatu, znam da se može nekako, ali sam pomalo ispao iz štosa pa neznam kako. Mogu ga prebaciti u divx ali nije to to.
 Rekoh ti lijepo s Ifoedit-om. Program je besplatan i dao sam ti link.
Titl ako je u txt formatu pretvoriš u "sup" s kojim barata ifoedit s:
I to je to, u čemu je problem?
16 godina
neaktivan
autorov komentar
bed kaže...
 Rekoh ti lijepo s Ifoedit-om. Program je besplatan i dao sam ti link.
Titl ako je u txt formatu pretvoriš u "sup" s kojim barata ifoedit s:
I to je to, u čemu je problem?
 Hvala prijatelju na pomoći, nema problema nego sam vidio da je UltimateRazor dao krivo riješenje pa sam htio na to ukazati da nebi drugi koji budu imali taj problem bili u nedoumici.
Što se mene tiče problem je riješen i tema se može zaključati. Još jednom hvala na pomoći
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice