Ubacivanje pjeama u video

poruka: 8
|
čitano: 14.531
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
pitanje

vidio sam da se može na neki postoječi video ubaciti pjesma, sad me zanima kako se to može napraviti ima li kakav program za to ili nešto drugo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Ubacivanje pjeama u video

Imaš "Ulead video studio" to ti je dobar program.

17 godina

Mozes i u Windows Movie Makeru.

Ubacis video, zatim ubacis pjesmu ili vise njih i snimis u novi video koji ce ti imati pjesme.

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Mozes i u Windows Movie Makeru.

Ubacis video, zatim ubacis pjesmu ili vise njih i snimis u novi video koji ce ti imati pjesme.

To je istina, ali za stari Movie Maker (2.6). Novi, koji je još u beti, i koji se može downloadati preko Live Essentiala, nema tu mogućnost (koliko sam vidio novi Movie Maker nema ništa O_o).
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
autorov komentar

može li neko objasniti kako pomoču Windiws Movie Maker to napraviti "staviti pjesmu u neki video" ako može objesniti korak po korak.

17 godina
system kaže...

može li neko objasniti kako pomoču Windiws Movie Maker to napraviti "staviti pjesmu u neki video" ako može objesniti korak po korak.

Otvori Windows Movie Maker...
  1. sa lijeve strane imas "Import video" pomocu kojeg ubacujes video u projekat;
  2. ispod isto sa lijeve strane imas "Import audio or music" pomocu kojeg ubacujes zvuk/muziku u video kao pozadinu
16 godina
autorov komentar

hvala na tome a jel znaš šta dalje kako pokrenuti proces da se to jedno s drugim "spoji"

17 godina
system kaže...

hvala na tome a jel znaš šta dalje kako pokrenuti proces da se to jedno s drugim "spoji"

Nakon sto si ubacio muziku i ako je to sve sto hoces, idi na File i na opciju Save Movie File ili pod brojem 3 na Save to my computer (sa lijeve strane). Pise ti sve, cak imas i tutorijal u njemu. Daj se malo snadji, program je veoma jednostavan.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice