Titlovi problem?

poruka: 21
|
čitano: 31.242
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Titlovi problem?

imam sljedeci problem kada skinem film sa neta ubacim titl ili on kasni ili je spor,ako mi mozete objasnit kako da to sredim gledam preko bsplayera i usput ako mozete preporucti neki program i detaljnije objasnit kako da nariktam hvalaOsmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Titlovi problem?

...pogledaj ovd'e mislim da je detaljno objašnjeno...barem osnove...

http://www.bug.hr/forum/topic/filmovi-tv-serije-glazba/titlovi-kasne/29412.aspx

Moljac - larva*
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 23:40 (Jurra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Titlovi problem?

ctrl + navigacijska tipka ( strelica ljevo- za usporiti titlove /desno - za ubrzati titlove ), za podesavati vrijeme na titlovima

moras biti siguran da si downloadao dobre titlove. za dvd.rip ili kakav je vec film

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Titlovi problem?
Isto tako prije nego skidaš titlove provjeri koliko ti fps ima film, i skini odgovarajuće titlove. S time ćeš se riješiti bilo kakvih podešavanja i neznam ti ja čega.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
Titlovi problem?

Kad skidaš filmove sa neta, onda skidaj od ovih "poznatijih" uploadara (axxo i sl.).

Odeš onda na divx-titlovi i tamo upišeš naziv filma i onda ti izlista par titlova koji odgovaraju istom filmu ali su prilagođeni različitim ripovima - za axxo i dr.

Koji ti imaš film za taj skineš titl i nećeš imati problema sa kašnjenjem.

"He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life." Muhammad Ali
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Titlovi problem?

skinul sam 2 verzije titlova za Harry Pottera i nemam mi č ć š i tih slova, umjesto njih su neka čudna, zake se to događa ? kaj treba napraviti da bude dobro ?

TOSHIBA Satellite A300D-17F
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Promjeniti kodnu stranicu datoteke / playera. Npr. 1250, Central european i sl.

16 godina
bed kaže...

Promjeniti kodnu stranicu datoteke / playera. Npr. 1250, Central european i sl.

kak to napraviti ?

TOSHIBA Satellite A300D-17F
17 godina
neaktivan
Titlovi problem?

na svu sreću pa si napisao takav pregršt informacija o svom problemu, da će biti piece of cake ga riješiti...

u playeru pod postavkama fonta za titlove (ili u nekim programima, pod samim postavkama subtitlova) promijeni encoding na, najčešće, central european.

Silence! I Kill You...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Titlovi problem?

Molio bi pomoc nemogu titlove nikak za filmove nac 100 sam naso i nijedan nevalja kasni ili ide napred gledo sam i FPS u filmu riktro preko gom playera sve al men treba titl koji valja da mogu sprzit na dvd da mogu gledat na dvd kuzite subbtitle worksop sam koristio al nike koristi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

obrati pozornost jeli .sub ili srt. ako je sub, onda moraš riktati prema broju sličica, a ako je srt onda po vremenu. ako je sub, najbolje da ga pretvoriš u srt i sinkroniziraš sa filmom i onda ga spržiš... Neodlučan

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
15 godina
protjeran

meni na lapu -srt titlovi rade ali .sub ne prepoznaje. ima ko kakav savjet?

a ovo za usporavanje, s ctrl i navigacijskim tipkama apsolutno nema koristi od toga. skinuo sam drag mi to hell ali svi su titlovi prespori, kako da ih podesim? i može li se .sub file s titlovima jednostavno preimenovati u srt (promjeniti extenzija) i da bude sve ok?

16 godina
neaktivan

Ne koristim baš taj sub, ali mislim da teorija ide ovako; sub je ripani file s dvd-a (ako ne misliš na Microdvd *.sub) i to su bitmape (slike). Ne bih se kladio, ali mislim da trebaš uz taj file imati i *.idx. U svakom slučaju, neki playeri to puše, a neki ne. Sub možeš pretvoriti u srt, nekim ocr programom, mislim da ih ima mali milion besplatnih (google 'sub to srt'). A Postoji i plugin za virtualdub, vobsub/ds kojim možeš u overlay natjerati prilikom gledanja titlove.

Vrijeme titla možeš promijeniti subtitleworkshop-om. Promijenom ekstenzije nećeš ništa napraviti.

17 godina
neaktivan

Sa subtitle workshopom mozes rijesiti sve probleme sa titlovima. Svi titlovi se mogu podesavati po vremenu ili po slicicima.

17 godina
neaktivan
Titlovi problem?

Hmm... malo mi je čudno da nitko drugi ne zna ovu foru...

Uglavnom, instaliraj si BS Player. Kada želiš gledati film, otvori BS Player i pokreni film- ali, kvaka je u tome što moraš biti spojen na net, dakle on-line. Trebao bi ti se nakon desetak sekundi otvoriti prozorčić koji ti nudi raznorazne vrste titlova. Ti odaberi koji ćeš(doslovno nemaš šta tu zaje*ati) i BS Player ti skine titlove u par sekundi.

Nakon toga ne moraš ništa namještati, sve se samo srihta.

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Titlovi problem?

imam film na dvd u divx-u, na komp-u pokrenem sa nero-om i sve lijepo radi (i titlovi) a dok ubacim taj dvd (divx) u dvd player, titlovi se pokrenu i nakon 10 minuta filma nestanu..?? subtitlovi su cijelo vrijeme ON, no u jednom trenutku jednostavno nestanu ? na kompu rade normalno

format titla .srt, divx .avi, nazivi isti ... napominjem da sam laik u ovoj materiji, skinem si ponekad neki film s neta..

hvala na pomoći

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

Hmm... malo mi je čudno da nitko drugi ne zna ovu foru...

Uglavnom, instaliraj si BS Player. Kada želiš gledati film, otvori BS Player i pokreni film- ali, kvaka je u tome što moraš biti spojen na net, dakle on-line. Trebao bi ti se nakon desetak sekundi otvoriti prozorčić koji ti nudi raznorazne vrste titlova. Ti odaberi koji ćeš(doslovno nemaš šta tu zaje*ati) i BS Player ti skine titlove u par sekundi.

Nakon toga ne moraš ništa namještati, sve se samo srihta.

Narihta se samo ako duzina titla nije ista kao duzina filma, ako su razliciti framerateovi, ako nisu ista edicija (titlovi sa obicnog dvd-a a film recimo directors cut sa vise scena nego prvo izdanje)?

17 godina
protjeran
bed kaže...

Ne koristim baš taj sub, ali mislim da teorija ide ovako; sub je ripani file s dvd-a (ako ne misliš na Microdvd *.sub) i to su bitmape (slike). Ne bih se kladio, ali mislim da trebaš uz taj file imati i *.idx. U svakom slučaju, neki playeri to puše, a neki ne. Sub možeš pretvoriti u srt, nekim ocr programom, mislim da ih ima mali milion besplatnih (google 'sub to srt'). A Postoji i plugin za virtualdub, vobsub/ds kojim možeš u overlay natjerati prilikom gledanja titlove.

Vrijeme titla možeš promijeniti subtitleworkshop-om. Promijenom ekstenzije nećeš ništa napraviti.

ovako

instalirati subtitleworkshop, ići na->file->load subtitle-kad učita titl; ako je u folderu i film, pokrenut će se film, treba ga samo zaustaviti na tipki Stop.

ponovo ići na> file->save AS-otvoriti će se dijaloški otvor s malim folderićima koji pokazuju u kojem formatu želimo spremiti datoteku.

kreću sa adobe Encore DVD, Advanced subStsti.. , AQ Title..itd.

skrolamo dolje i izabiremo SubRip, dva puta kliknemo na taj folderčić, nakon kojeg se otvara windowsow prozor, koji vas samo pita gdje spremiti novi file, ali sada u SRT obliku.

dakle, samo izaberete SubRip spremite ga i text datoteka koja je bila sub ili Txt ... pretvori se u SRT, što većini treba.

vrlo jednostavno.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 17:17 (Bugofil).
16 godina
neaktivan
Titlovi problem?

Evo da ne otvaram temu novu moze pomoc -kako stavit titl u Windows Media player?-Znaci ne mogu otvorit film u KmPlayeru kojeg inace koristim.(postupak kako stavit titl u WMP)?

MOze lock rijeseno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 6:32 (bruzi).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisi se sjetio napisati kako pa ako nekom drugom zatreba?

17 godina
neaktivan
bruzi kaže...

Evo da ne otvaram temu novu moze pomoc -kako stavit titl u Windows Media player?-Znaci ne mogu otvorit film u KmPlayeru kojeg inace koristim.(postupak kako stavit titl u WMP)?

MOze lock rijeseno.

Kakav lock čovječe!? Pa nije to tvoja tema..Neodlučan

/| ACTA NON VERBA |\
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice