Pozdrav svima, imate li iskustva s WinX DVD Ripper Platinum i da li postoji neka free varijanta koja može konvertirati duže filmove ali ne ostavljati watermark?
Osobno mi nije problem platiti cca 300kn ako je riječ o odličnom programu. Samo ja sam početnik i osim korištenja Freemake i Any video convertera nemam previše iskustva. Nisu mi se svidjeli zbog watermarka i nestabilnosti
Program bi koristio za prebacivanje starih snjimaka sa DVD-a u 1 AV file koji bi bio jednostavan za reprodukciju na raznim uređajima, od TV, projektora, tableta itd.
Riječ je o starim obiteljskim snjimkama raznih rođendana i izleta koje sam jednom prilikom prebacio na DVD u jednoj foto radnji a sad bih napravio backup na cloud za svaki slučaj.

Some people are so poor... all they have is money!

Ali da budemo pošteni, nisu nužno ni drugi bolji. Prešao sam na DaVinci Resolve, koji nudi mjesečne beta nadogradnje - svaka popravi nešto, neke dodaju neku funkcionalnost, a obično nešto uvijek zeznu. Tako recimo u jednoj verziji odjednom više nije radio AC3 kodek pa nije bilo zvuka u nekim videodatotekama, iako je u svim prethodnima radio. Ali ako ništa drugo, uvijek je uzbudljivo - sa svakom nadogradnjom se pitaš hoće li ti ostati postojeći projekti ili hoćeš li ih moći otvoriti da nastaviš rad.