Snimanje aktivnosti na desktopu

poruka: 9
|
čitano: 4.935
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam problem, moram snimiti aktivnost na desktopu za seminarski rad. s kojim programom to mogu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Camtasia.

Wink. 

Wink je freeware, Camtasia koliko znam nije. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Rješeno! Hvala!

Camtasia studio mi je najbolja, nju sam koristio.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Snimanje aktivnosti na desktopu
stjepan0072 kaže...

Rješeno! Hvala!

Camtasia studio mi je najbolja, nju sam koristio.

vidiš vidiš. za taj program nisam ni znao. ali vidio sam da ima zadnja verzija na ovomjesečnom bug dvdu i odmah sam to instalirao. super programčić. plaća se, ali to danas nije problemCool
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.
16 godina
neaktivan

Ovako...trebam jedan dosta jednostavan program za snimanje videa i svega sto radim na kompu...i naravno da je potpuno free...zahvaljujem unaprjed...od gore navedenih nijedan mi se posebno nesvida ili neradi nes... ;)

s3kan

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
s3kan kaže...

Ovako...trebam jedan dosta jednostavan program za snimanje videa i svega sto radim na kompu...i naravno da je potpuno free...zahvaljujem unaprjed...od gore navedenih nijedan mi se posebno nesvida ili neradi nes... ;)

imas camstudio, free je, i jako je dobar, kad se pogleda na to da je free

mores birat kako hoces snimat, samo dio, da ti "kamera" prati mis, il da snimas cijeli desktop, uz to mores izabrat format, i veoma je jednostavnog dizajna.

svakako vrijedi probat

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Amrapheus kaže...
s3kan kaže...

imas camstudio, free je, i jako je dobar, kad se pogleda na to da je free

mores birat kako hoces snimat, samo dio, da ti "kamera" prati mis, il da snimas cijeli desktop, uz to mores izabrat format, i veoma je jednostavnog dizajna.

svakako vrijedi probat

Također koristim CamStudio i preporučam ga - Službena stranica - Direktni download

Ako ti zatreba snimanje zvuka koji ispušta računalo (ono što čuješ na zvučnicima) onda ti opcija "Record audio from speakers" možda neće raditi (meni ne radi). Dakle, evo što trebaš:

1. "Start" > "Contol Panel" > "Sounds, Speech, and Audio Devices"
  2. Kartica "Audio"
  3. Ispod "Sound Recording": gumb "Volume..."
  4. Prebaci kvačicu sa "Mic Volume" na "Stereo Mix" - vidi screenshot; također provjeri da nije skroz smanjeno (ne mora bit na maximumu ali barem 80%)
  5. Otvori CamStudio
  6. Izbornik "Options"; stavi kvačicu na "Record audio from microphone"

Kad završiš snimanje nemoj zaboraviti vratiti kvačicu na "Mic Volume" jer nećeš moći snimati ništa sa mikrofona u bilo kojem programu.

Screenshot Screenshot
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 3:24 (andy0101).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice