Prženje

poruka: 6
|
čitano: 2.590
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prženje

na koju brzinu prženja i na koju brzinu čitanja treba staviti za prženje da bi se dvd i cd mogao spržiti da kasnije nebi bilo problema jer ja sam jednom prilikom pržio jednu igru i htio sam je instalirati ali nije bilo moguće jer je stalno izbacivalo neku grešku i neko mi je rekao da sam pržio na najvećoj  brzni i da mi nije dobro spržio igru. hvala

x-fire: jebigaa clan: Cro Elite
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prženje

To se zna nekad desit,pogotovo sa starijim uređajima za reprodukciju. Ja podatke na CD pržim na 32x,DVD-ove na 8x i glazbu na 12x. Nikad problema.

Fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prženje
system kaže...

i neko mi je rekao da sam pržio na najvećoj  brzni i da mi nije dobro spržio igru

Bolje je pržiti na manjoj brzini,traje nekaj duže,ali poslije imaš manje problema.Namigiva
16 godina
neaktivan
system kaže...

na koju brzinu prženja i na koju brzinu čitanja treba staviti za prženje da bi se dvd i cd mogao spržiti da kasnije nebi bilo problema jer ja sam jednom prilikom pržio jednu igru i htio sam je instalirati ali nije bilo moguće jer je stalno izbacivalo neku grešku i neko mi je rekao da sam pržio na najvećoj  brzni i da mi nije dobro spržio igru. hvala

nemoj prziti na najvecoj jos posebno ako koristis no name medije...uvijek smanji za jednu brzinu dole.
17 godina
neaktivan
Prženje

kud se žuriš! manja brzina, bolja uspješnica!

nitko ne voli brzince, osobito ako su zečevi u krevetu!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koristim verbatim dvd-e i u buduče ću smanjiti brzinu prženja sad me zanima dali treba još smanjiti ono nešto kao brzina čitanja

x-fire: jebigaa clan: Cro Elite
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice