na koju brzinu prženja i na koju brzinu čitanja treba staviti za prženje da bi se dvd i cd mogao spržiti da kasnije nebi bilo problema jer ja sam jednom prilikom pržio jednu igru i htio sam je instalirati ali nije bilo moguće jer je stalno izbacivalo neku grešku i neko mi je rekao da sam pržio na najvećoj brzni i da mi nije dobro spržio igru. hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To se zna nekad desit,pogotovo sa starijim uređajima za reprodukciju. Ja podatke na CD pržim na 32x,DVD-ove na 8x i glazbu na 12x. Nikad problema.
i neko mi je rekao da sam pržio na najvećoj brzni i da mi nije dobro spržio igru

na koju brzinu prženja i na koju brzinu čitanja treba staviti za prženje da bi se dvd i cd mogao spržiti da kasnije nebi bilo problema jer ja sam jednom prilikom pržio jednu igru i htio sam je instalirati ali nije bilo moguće jer je stalno izbacivalo neku grešku i neko mi je rekao da sam pržio na najvećoj brzni i da mi nije dobro spržio igru. hvala
kud se žuriš! manja brzina, bolja uspješnica!
nitko ne voli brzince, osobito ako su zečevi u krevetu!
koristim verbatim dvd-e i u buduče ću smanjiti brzinu prženja sad me zanima dali treba još smanjiti ono nešto kao brzina čitanja