Proporcije videa problem

poruka: 6
|
čitano: 1.609
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Proporcije videa problem
pitanje

Evo nabavio sam jedna video koji ima vec sa svih strana oko sebe crne rubove, pa me sada zanimalo kako da ih maknem pomogucnosti sa adobe premiere pro cs4 ili snoy vegas movie studio programima jer ta 2 imam vec instalirana.

Pogledajte ovdje how to do it i how to dont do it da shvatite malo bolje moji problem

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Proporcije videa problem

Pokreni sa VLC om dok zelis gledati i pritisci slovo "A" dok ti ne dojde bez rubova, obicno je na 16:10. A za bas promijeniti rezoluciju samog videa bi trebal pogledati.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Proporcije videa problem
autorov komentar

prvo sta je to vlc, drugo trebam nesto trajno a ne samo za jedno gledanje.

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Ne možeš maknuti crne rubove s videa.

Možeš odrezati taj crni dio, ali onda moraš povećati video ako želiš da bude iste veličine kao prije, što je gubitak kvalitete. A u pretvorbi različitih omjera slike 4:3 <> 16:9 moraš rezati i sliku ako želiš full frame, pa je to i razlog zašto neki videi imaju crne trake (leterbox).

U cs4 je to effects > transform > crop.

17 godina
Escudo kaže...

prvo sta je to vlc, drugo trebam nesto trajno a ne samo za jedno gledanje.

Vlc media player , po meni najbolji
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
autorov komentar
bed kaže...

Ne možeš maknuti crne rubove s videa.

Možeš odrezati taj crni dio, ali onda moraš povećati video ako želiš da bude iste veličine kao prije, što je gubitak kvalitete. A u pretvorbi različitih omjera slike 4:3 <> 16:9 moraš rezati i sliku ako želiš full frame, pa je to i razlog zašto neki videi imaju crne trake (leterbox).

U cs4 je to effects > transform > crop.

nebrini znam ja jako dobro povecavati rezolucije.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice