Trebao bi mi program da prebacim neke pjesme sa CD-a u mp3. Po mogućnosti besplatan, a do sada sam koristio Easy CD-DA Extractor dok mi nije istekao trial.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Free CD Ripper možda. Prije sam ga koristio, a sada koristim Windows media player 11
winamp sa ovim pluginom
ja imam CDex
dB power amp! staviš mu pluginove pa će ti ripat i recodierat u sve formate kao wma, mp3, aac plus itd.
Veliki plus je da može iskoristiti sve jezgre.
Daleko najbolji program za to je AudioGrabber.
Jako je jednostavan i besplatan je.
Možeš podesiti puno parametara i ima ugrađene encodere.
S time da ti ja preporučujem da koristiš LAME.
Koristim ga godinama, iako u zadnje vrijeme ima sve manje potrebe za time. Odličan program. Probaj.
Ja sve ripam iz Foobara ... uz pomoć LAME-a naravno. Ima automatsko skidanje tagova i radi bez greške ...
A ako tražiš solo aplikaciju ... audiograbber je jako dobar.
CDeX
Ja to radim preko nera nije bitno koja je verzija!
EAC
Daleko najbolji
Easy CD/DVD Converter.
A da jednostavno ripaš CD npr. Wind.media playerom i staviš ga u comp. pa ga onda konvertiraš u što god želiš!?
Sorry što nisam javio, ali našao sam riješenje uz pomoć Ashampoo burning studia 8. Program je odličan, brz i čak napiše naziv pjesme što jedino još može Easy CD-DA Extractor.
Hvala vam svima na preporuci i pomoći.
Sorry što nisam javio, ali našao sam riješenje uz pomoć Ashampoo burning studia 8. Program je odličan, brz i čak napiše naziv pjesme što jedino još može Easy CD-DA Extractor.
definitivno winamp najjednostavniji i jedan od najboljih uz lame plagin
definitivno winamp najjednostavniji i jedan od najboljih uz lame plagin
Meni taj stvarno nije čitao možda je razlog i vista, ali ashampoo burning studio 8 je fenomenalan sve mi je očitao i napravio rip.
Evo samo nekih programa pomoću kojih se može prebacit Audio CD u MP3:
Nadam se da ima tu jedan program koji zadovoljava tvoje potrebe.
ak trebam sripat nesto..iam WMP i to mi je cisto dosta... ;))
CDex, ja zadovoljan...