Pomoću kojeg programa sjeći video?

poruka: 14
|
čitano: 5.601
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Molio bih vas da mi rečete neki program s kojim mogu sjeći video različitih format npr. .wmv,.mpg itd. Hvala na odgovorima.

ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR DOMINATOR 2x2 GB TWIN2X4096-8500C5D,CORSAIR HX 620W I RADI ZA SVIJET,AL' NE SLUŠAJ PLJESKA; I LJUBI SVIJET,AL' NE NADAJ SE PLAĆI, JER HVALA LJUDSKA VODA JE VRH PIJESKA.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Movie maker, Vegas, Premiere....

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

osobno koristim Corel VideoStudio X2 i mogu reći da sam jako zadovoljan

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pomoću kojeg programa sjeći video?
prihvaćeno rješenje

Amaterski..boilsoft,AVS4You,Nero 7 ili 8 ,....uglavnom su prva dva trial verzije ali u punokrvnom izdanju su odlični kao alati za rezanje i
lijepljenje wmv file-a (to sam ja sa njima radio).Kao i s VOB datotekama.Vjerojatno može i s .avi .Za wmv sam siguran.

17 godina
neaktivan

ako hoćeš video podijelit na nekoliko dijelova Video Editor 8.0(ulead),a dobar za izrezivanje dijela videa je Video Capture 8.0.

xp pro sp3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja se sjećam da je to dobro radio Easy Video Splitter. (ima i Easy Video Joiner, za spajanje dijelova) A i Virtual Dub radi dobro, samo je malo kompliciraniji od spomenutog EVS.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 13:58 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji je najbolji AVI Video Codec?
autorov komentar

Zanima me koji mi je najbolje Video Codec odabrati kada konvertiram film u AVI uz pomoć Any Video Convertera?

Area-51 m15x

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Koji je najbolji AVI Video Codec?
prihvaćeno rješenje
Razer_Copperhead kaže...

Zanima me koji mi je najbolje Video Codec odabrati kada konvertiram film u AVI uz pomoć Any Video Convertera?

Nisi precizirao na cemu ces reproducirati videodatoteku, odnosno imas li kakve posebne zahtjeve. Generalno gledano, ako neces na brzom racunalu, onda je XviD siguran odabir. U suprotnom vrijedi razmisliti u x264, pogotovo ako je rijec o videu visoke rezolucije.
17 godina
neaktivan
autorov komentar
mbaksa kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Nisi precizirao na cemu ces reproducirati videodatoteku, odnosno imas li kakve posebne zahtjeve. Generalno gledano, ako neces na brzom racunalu, onda je XviD siguran odabir. U suprotnom vrijedi razmisliti u x264, pogotovo ako je rijec o videu visoke rezolucije.
 Pa na jakom računalu, a rezolucija je 720x400 i 640x480 tako nešto. Glavno mi je da je kvaliteta slike odlična ako to ovisi o tome?
Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2009 20:29 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan

Opet nisi specificirao za što je taj video, od ovih ponuđenih najkvalitetniji prikaz je huffyuv, jer je lossless, ali radi i najveći file.

17 godina
neaktivan
autorov komentar
bed kaže...

Opet nisi specificirao za što je taj video, od ovih ponuđenih najkvalitetniji prikaz je huffyuv, jer je lossless, ali radi i najveći file.

Pa video mi je za pogledati na PC-ju (rezolucija ekrana je 1680x1050) i na DVD Playeru.
Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 20:02 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Ako je za po doma, xvid je sasvim ok, na znam šta ti dvd player vari.

17 godina
neaktivan
Koji je najbolji AVI Video Codec?
autorov komentar

DVD mi je od tete pa ni ja ne znam, ali za DVD Player mi nije to tako ni važno. Hvala vam obojici.

Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 20:03 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
prihvaćeno rješenje
Razer_Copperhead kaže...

DVD mi je od tete pa ni ja ne znam, ali za DVD Player mi nije to tako ni važno. Hvala vam obojici.

Ako namjeravas reproducirati u linijskom DVD/DivX playeru, onda svakako odaberi XviD jer vrlo vjerojatno ne podrzava x264 odnosno h.264 kodek. Ako mislis koristiti samo na kompjuteru, h.264 moze biti bolji odabir jer bi za isti bitrate (velicinu datoteke) trebao dati visu kvalitetu slike.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice