Molio bih vas da mi rečete neki program s kojim mogu sjeći video različitih format npr. .wmv,.mpg itd. Hvala na odgovorima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Movie maker, Vegas, Premiere....
osobno koristim Corel VideoStudio X2 i mogu reći da sam jako zadovoljan
Amaterski..boilsoft,AVS4You,Nero 7 ili 8 ,....uglavnom su prva dva trial verzije ali u punokrvnom izdanju su odlični kao alati za rezanje i
lijepljenje wmv file-a (to sam ja sa njima radio).Kao i s VOB datotekama.Vjerojatno može i s .avi .Za wmv sam siguran.
ako hoćeš video podijelit na nekoliko dijelova Video Editor 8.0(ulead),a dobar za izrezivanje dijela videa je Video Capture 8.0.
Ja se sjećam da je to dobro radio Easy Video Splitter. (ima i Easy Video Joiner, za spajanje dijelova) A i Virtual Dub radi dobro, samo je malo kompliciraniji od spomenutog EVS.
Zanima me koji mi je najbolje Video Codec odabrati kada konvertiram film u AVI uz pomoć Any Video Convertera?
Zanima me koji mi je najbolje Video Codec odabrati kada konvertiram film u AVI uz pomoć Any Video Convertera?
Opet nisi specificirao za što je taj video, od ovih ponuđenih najkvalitetniji prikaz je huffyuv, jer je lossless, ali radi i najveći file.
Opet nisi specificirao za što je taj video, od ovih ponuđenih najkvalitetniji prikaz je huffyuv, jer je lossless, ali radi i najveći file.
Ako je za po doma, xvid je sasvim ok, na znam šta ti dvd player vari.
DVD mi je od tete pa ni ja ne znam, ali za DVD Player mi nije to tako ni važno. Hvala vam obojici.
DVD mi je od tete pa ni ja ne znam, ali za DVD Player mi nije to tako ni važno. Hvala vam obojici.