Pojačati zvuk u mp3

poruka: 8
|
čitano: 12.400
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pojačati zvuk u mp3
pitanje

Pozdrav

Imam jednu datoteku u .amr i .mp3 (ista je, samo sam konvertirao). Na njoj je snimljen govor mobitelom. Problem je što se to jedva čuje. Ima li neki način da se taj govor pojača da se može normalno čut. Ako da, sa kojim programom. Hvala vam.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pojačati zvuk u mp3

Postoji besplatan program: MP3Gain, samo upisi na Google i prvi link. Mrsko mi linkovat. Namigiva

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pojačati zvuk u mp3
prihvaćeno rješenje

Ovo je program za tebe.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pojačati zvuk u mp3
F1-IVO kaže...

Ovo je program za tebe.

Ja sam bio prvi. Belji se Ali, da, to je taj program.
16 godina
neaktivan
Pojačati zvuk u mp3

Imaš još jedan sličan program Audacity. Ja ga koristim za takve stvari. Dakle "pojačavanje" i uređivanje .mp3 datoteka.

Preporuka!

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Imaš još jedan sličan program Audacity. Ja ga koristim za takve stvari. Dakle "pojačavanje" i uređivanje .mp3 datoteka.

Preporuka!

Da, Audacity je OpenSource, dakle besplatan. Ako jos trebas izrezati dio datoteke, to je program za tebe. I moja preporuka.
16 godina
neaktivan
Pojačati zvuk u mp3
autorov komentar

Hvala vam puno, nešto sam pojačao, čuje se bolje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

easy cd-da extractor ti moze automatski prebaciti velik broji pjesama na isti broji decibela tako da ti budu sve iste, isto tako mozes staviti i isti bit rate za sve pjesme.

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice