Obično preferiram Nero Lite verzije pogotovo nova 9-ka koja je teška oko 30-40MB a ne zahtjeva ni instalaciju.
Prenatrpano svime i svačime.
Ja fino odaberem 'custom' instalaciju pa samo Burning ROM stavim na stroj dok sve ostale gluposti (za koje već ionako koristim druge programe) maknem iz instalacijske procedure.
Glupost totalna.Ja koristim Nero 6.6 koji je brz i stabilan.
Micro 8, najbolje!
Ashampoo, više nikad Nero
Obično preferiram Nero Lite verzije pogotovo nova 9-ka koja je teška oko 30-40MB a ne zahtjeva ni instalaciju.
Meni se ni ''osmica'' nesviđa, a kamol 9
nero 7 lite je meni najbolji, stavim na custom burning rom,nero express,start smart i jos nesto i sve super!
Neznam zašto se svi žalite na nero 9, meni se sviđa, samo kako prebaciti sa španjolskog na engleski?
meni se nero više nimalo ne sviđa i sad koristim power2go i mogu reći da je 100% bolji od nere....
meni se pokazao dobar na visti... jest da je prenatrpan svime i svacime al jos je po meni jedan od najbolji programa za przenje
ovako....prije par dana sam si instaliro nero 9 to je pravo smece za mene izbrisao sam ga nakon 2 sata zato sto mi je isao na k****
to je prenapuhano silnim programima za obradu slike,za pregledavanje slike ,za gledanje videa,za slusanje muzike,nero home,nero media centar ,itd.....ima ih jos puno........prebacio sam se na nero 7 lite i super mi je
Na Visti Nero 9 odličan.Ukratko.
Osobno koristim Nero 8 Micro i prezadovoljan sam...podržava prženje Blu-ray i,po svemu sudeči,zaboravljenog HD-DVD formata.
Na hardu mi zauzima ni više ni manje doli 23.7 MB...uz prženje data diskova podržava i burn-anje Music i Video/Pictures Diskova.
Zasad imam Nero 8 Lite , samo Nero Exprees i Nero Burning ROm i vise mi nista ne treba.
Sta ce mi neki media player, audio editor i slicne gluposti.
spor je dosta i ako imam super komp dosta mi se sporrrrrooo pokrece i snima