Pozdrav!
Jel zna netko neki jednostavan program za kodiranje glazbe iz jednog formata u drugi( wma u mp3,mp3 u wav itd.) pošto mi je Easy CD-DA Extractor "krepo" tj. ne može se pokrenuti.
zahvaljujem
Pozdrav!
Jel zna netko neki jednostavan program za kodiranje glazbe iz jednog formata u drugi( wma u mp3,mp3 u wav itd.) pošto mi je Easy CD-DA Extractor "krepo" tj. ne može se pokrenuti.
zahvaljujem
Ja koristim Im Too MPEG Encoder... pretvara svakakve formate :D
Ja koristim Any Video Converter. Spor,ali dobar.
EDIT:
JBG. nisam razumio pitanje. DVD Video Soft. Ima različitih multimedijalnih alata , pa se možda nešto nađe i za tvoje potrebe.
EDIT2:
CDex. Ripanje i pretvaranje u mp3.
Meni je nekako CDEx najjednostavniji. A nebi ti možda loše bilo da probaš SUPER. Namjestiš postavke, dovučeš koliko god pjesama želiš, klikneš na Encode i to je to.
Pozdrav!
zahvaljujem
Ja več dugo koristim Switch Sound File Converter i radi super, besplatan je i podržava masu formata, a ima i mogućnost "sažimanja" veličine, tj brzine prijenosa. Npr. sa 128 kB/s na 64 kB/s i na taj naćin možeš u MP3 player strpati dvostruko više mjuze. Kvaliteta?
Sumnjam da ćeš primjetiti razliku. Pokušaj! Skini na NCH Software.at
Nero WaveEditor
Probaj s time, naravno ako imaš nero.