Ne pomaže niti Any-DVD

poruka: 5
|
čitano: 2.422
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ne pomaže niti Any-DVD
pitanje

Želio bih spržiti jedan zaštićeni film, ali moje ga računalo ne čita. Naime kaže mi da nema medija u pogonu. Isti DVD medij linijski DVD player čita i reproducira bez problema. A kompjutorski DVD pogon koji taj medij ne čita, druge medije i čita i piše bez ikakvog problema. Ne pomažu niti DVD Shrink, pa niti najnoviji Any DVD. Znade li itko rješenje problema?

Hvala unaprijed!

MarioK

MarioK
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2008 8:59 (mkeca).

0 0 hvala 0
17 godina
Ne pomaže niti Any-DVD

DVDFab 5 Platinum....

Probaj s ovim, ako ni ovaj ne uspije, jbg...

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, RAZER Lycosa keyboard, Samsung SyncMaster T260
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ne pomaže niti Any-DVD

Vjerovatno ti je malo oštećen medij ili prljava leća od pogona. Očisti pogon, a ako ne uspije probaj izvući film nekim recovery programom

17 godina
neaktivan

Kako misliš izvući? Može malo detalja?

16 godina
neaktivan

Postoje programi koji spašavaju podatke sa oštećenih medija, izbrisane podatke sa harda i sl. Npr.: Dead disc doctor, Bad Copy Pro. Oni ti mogu spasiti podatke sa oštećenih cd/dvd -ova, naravno, ako nisu previše oštećeni. Ti programi imaju nekoliko načina spašavanja podataka, tako da mogu vidjeti cd/dvd koji inače vindovsi nevide.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice