Najbrzi MP3 player

poruka: 7
|
čitano: 2.277
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Najbrzi MP3 player

Treba mi neki MP3 player (program) za MP3-ice koje skinem sa weba. Koji je po vasem misljenju najbrzi i zauzima najmanje resursa. Neka ima sto manje opcija to mi ionako nije potrebno za ovu namjenu. Hvala unaprjed na odgovoru.

Lupam glavom u radio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbrzi MP3 player

LimeWire ti je super za download s neta.Ja ga koristim i jako sam zadovoljan.Mozda nadjes ilegalnog sadrzajaali nema veze hehe...

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Najbrzi MP3 player
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2008 22:53 (elvis again).
17 godina
neaktivan
Najbrzi MP3 player

Foobar je odlican player ali kompliciran i teško da ce prosjecnom korisniku na prvi pogled biti zanimljiv. Sa njim se treba jako puno igrati....

Ali  po  meni  dakako  najdrazi  i  najbolji  kad  se  sjetim  koliko  sam  vremena  utuko  u  njega  da  napravim  sve  kaj  hocu  Smijeh

Uzmi  winamp  Smijeh    a za Foobar khmm nemoj misliti da je shit kad ga instaliraš i vidiš kakvo sucelje ima Smijeh

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbrzi MP3 player

http://www.sheepfriends.com/?page=billy

Billy, tesko da moze biti laksi od ovoga...

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2008 2:17 (mijau).

0 0 hvala 0
17 godina

Moje skromno misljenje je definitivno AIMP najkvalitetniji svirac a pri tome mislim na kvalitetu zvuka a i brzinu kojom radi svakako, devedeset posto ljudi koji su ga probali a prije njega su koristili winamp jednostavno su winamp poslali u dozivotnu mirovinu svakako ga probaj pa se i sam uvjeri, inace AIMP je ruski program izvorno a kad rus nekaj posteno napravi to je onda to, da ne duljim topla preporuka!!!Cool

17 godina
neaktivan

Hvala ti na odgovoru svakako cu ga probat.

Lupam glavom u radio
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice