Treba mi neki MP3 player (program) za MP3-ice koje skinem sa weba. Koji je po vasem misljenju najbrzi i zauzima najmanje resursa. Neka ima sto manje opcija to mi ionako nije potrebno za ovu namjenu. Hvala unaprjed na odgovoru.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LimeWire ti je super za download s neta.Ja ga koristim i jako sam zadovoljan.Mozda nadjes ilegalnog sadrzajaali nema veze hehe...
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Foobar je odlican player ali kompliciran i teško da ce prosjecnom korisniku na prvi pogled biti zanimljiv. Sa njim se treba jako puno igrati....
Ali po meni dakako najdrazi i najbolji kad se sjetim koliko sam vremena utuko u njega da napravim sve kaj hocu
Uzmi winamp a za Foobar khmm nemoj misliti da je shit kad ga instaliraš i vidiš kakvo sucelje ima
Moje skromno misljenje je definitivno AIMP najkvalitetniji svirac a pri tome mislim na kvalitetu zvuka a i brzinu kojom radi svakako, devedeset posto ljudi koji su ga probali a prije njega su koristili winamp jednostavno su winamp poslali u dozivotnu mirovinu svakako ga probaj pa se i sam uvjeri, inace AIMP je ruski program izvorno a kad rus nekaj posteno napravi to je onda to, da ne duljim topla preporuka!!!
Hvala ti na odgovoru svakako cu ga probat.