Movie Maker konverzija videa pomoc

poruka: 4
|
čitano: 3.281
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Napravio sam kratki filmic u movie makeru i sad mene zanima kako da tu datoteku .mswmm konvertiram u avi ili neki slican format da bi se mogao gledati sa gom playerom ili sl. takoder bih taj film stavio na dvd pa da moze i dvd citat taj format...ili mi mozda preporucate neki drugi video editor mada bi mi to sad bio mali problem

unaprijed zahvaljujem

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

itko? bar neki bolji video konventor

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Movie Maker konverzija videa pomoc

Pretpostavljam da ti je to projektna datoteka - dakle, opis svega što si nagurao u projekt, kako si poslagao i sl. A to se, iz očitih razloga, ne može "konvertirati" u AVI, jer to nije videozapis.

Imaš valjda negdje Export videa. Mislim da u njemu ne možeš u AVI - eksportiraj u što je moguće kvalitetnijim WMV pa, ako ti baš treba AVI, konvertiraj.

15 godina
Re: Movie Maker konverzija videa pomoc
mbaksa kaže...

Pretpostavljam da ti je to projektna datoteka - dakle, opis svega što si nagurao u projekt, kako si poslagao i sl. A to se, iz očitih razloga, ne može "konvertirati" u AVI, jer to nije videozapis.

Imaš valjda negdje Export videa. Mislim da u njemu ne možeš u AVI - eksportiraj u što je moguće kvalitetnijim WMV pa, ako ti baš treba AVI, konvertiraj.

uredu, hvala mada sam se vec snasao i ufurao u sony vegas

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice