Media Player classic i hr znakovi

poruka: 10
|
čitano: 9.509
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam Media Player Classic i K-Lite kodec pack, sve radi kako treba i zadovoljan sam gomilom podržanih formata......ALI ako gledam filmove koji imaju titlove u .srt ili .sub fajlu odvojeno, ne prikazuje mi č i ć, a sve ostale hr znakove (š;đ;ž) prikazuje, s tim da je u opciji subtitles odabrana Easteurope postavka fonta......Any suggestions?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neznam probaj BS Player on ti ima dobru podršku za titlove.

(.) (.)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Media Player classic i hr znakovi
VLC kaže...

Neznam probaj BS Player on ti ima dobru podršku za titlove.

BS mi nikad nije sjeo, malo je buggy, a MPC ima brdo opcija a i brzi je (moji dojmovi)....samo me titlovi malo zezaju, ali sve ok dok je film na hr ili en jezikuCool
17 godina

ako koristiš mpc, imaš na desnu tipku miša opciju "filter" gdje možeš pristupiti bilo kojem filteru koji ti je trenutno podignut za prikaz onog čega gledaš. s obzirom na codec koji si instalirao, mislim da ti titlove prikazuje vobsub, i njega bi trebao vidjeti na popisu. Kad ga odabereš, potraži opciju za titlove i postavi neki univerzalni font, sa "central european" postavkom.

ako ti je ffdshow codec koji ti dekodira materijal, iste opcije za font možeš podesiti u njegovim postavkama za "subtitles".

(p) & (c) Dario - 2008

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Preporučam VLC player, odličan je za subove i vrti sve živo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dario kaže...

ako koristiš mpc, imaš na desnu tipku miša opciju "filter" gdje možeš pristupiti bilo kojem filteru koji ti je trenutno podignut za prikaz onog čega gledaš. s obzirom na codec koji si instalirao, mislim da ti titlove prikazuje vobsub, i njega bi trebao vidjeti na popisu. Kad ga odabereš, potraži opciju za titlove i postavi neki univerzalni font, sa "central european" postavkom.

ako ti je ffdshow codec koji ti dekodira materijal, iste opcije za font možeš podesiti u njegovim postavkama za "subtitles".

To je to, hvala, sada se svi prikazuju.....
16 godina
neaktivan

Jel se mogu povećavati titlovi kao u BSplayeru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svima preporuka media playra classic home cinema jer je portabilan tj. ne trazi instalaciju i ima sve codece u sebi tako da ne brlja po sistemu. Sto se tice postavki titlova uradite ovoview-options-output i onda desno postavite na VM9 (renderless), directx9,directx9 a ako imate neku od atijevih HD kartica onda u prvoj kolikoni na EVR. Polsije toga idete na subtitles-default style pa desno postavite ispod fonta u padajucem meniju easteuropian 238 a pod fontovima mozete podesiti velicinu i oblik slova. Poslije ovoga ce vam raditi nasa slova. Manite se codec packova i sl gluposti koji vam samo brljaju po sistemu i kad tad naprave sranje a ako nista drugo nepotrebni su.

15 godina
neaktivan

ja bih ti preporučio vlc media player,po meni je najbolji za filmove...

17 godina
neaktivan

PO cemu je bolji od MPC HC?

Ima li hardwersko ubrzavanje dekodiranja HD videa?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice