Zanima me di se konkretno mogu naci matrice za pjesme na netu, znaci samo instrumentalno bez glasa pjevaca. Ne mislim pritom na MIDI, nego bas pravo ko da svira band. Prilicno hitno je ovo, tak da cim prije bi bilo najbolje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me di se konkretno mogu naci matrice za pjesme na netu, znaci samo instrumentalno bez glasa pjevaca. Ne mislim pritom na MIDI, nego bas pravo ko da svira band. Prilicno hitno je ovo, tak da cim prije bi bilo najbolje.
i meni bi trebalo (metallica ...and justice for all)
možda moj tutorijal može pomoći
http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/how-to-izrada-instrumentalne-glazbe/24834.aspx
Trebaš se poslužiti google-om (npr. instrumental + metallica + youtube). Kad određenim programom downloadaš klip youtubea, izvučeš drugim programom iz njega samo glazbu i to ti je to.
ili ako je stvar izdana kao singl, potraži na netu to za dl, singlovi uvijek sadržavaju original stvar, radio edit, a capella i instrumental trake.