Matrice za glazbu

poruka: 6
|
čitano: 16.497
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Matrice za glazbu

Zanima me di se konkretno mogu naci matrice za pjesme na netu, znaci samo instrumentalno bez glasa pjevaca. Ne mislim pritom na MIDI, nego bas pravo ko da svira band. Prilicno hitno je ovo, tak da cim prije bi bilo najbolje.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Matrice za glazbu
Aki kaže...

Zanima me di se konkretno mogu naci matrice za pjesme na netu, znaci samo instrumentalno bez glasa pjevaca. Ne mislim pritom na MIDI, nego bas pravo ko da svira band. Prilicno hitno je ovo, tak da cim prije bi bilo najbolje.

i meni bi trebalo (metallica ...and justice for all)

bolje JOGA nego DROGA....SMRTONST od DROGE je MAXIMALNA cak 110% to znaci da su neki umrli cak i 2 puta..nemojte se smijati to je u drogi moguce...... http://crocoh.blog.hr/
16 godina
neaktivan
Matrice za glazbu
Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Matrice za glazbu
Aki kaže...

Trebaš se poslužiti google-om (npr. instrumental + metallica + youtube). Kad određenim programom downloadaš klip youtubea, izvučeš drugim programom iz njega samo glazbu i to ti je to.Cool

17 godina
Matrice za glazbu

Idi i kupi ih...

www.soundchoice.com

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Matrice za glazbu

ili ako je stvar izdana kao singl, potraži na netu to za dl, singlovi uvijek sadržavaju original stvar, radio edit, a capella i instrumental trake.

Silence! I Kill You...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice