Poštovani, zanim me u kojem programu se rade filmovi kao zombieland, sherloc holmes???a u kojem recimo slučajni turist????
i zanima me dali dvd player čita windows media video???
Poštovani, zanim me u kojem programu se rade filmovi kao zombieland, sherloc holmes???a u kojem recimo slučajni turist????
i zanima me dali dvd player čita windows media video???
Sory, kako misliš u kojem programu se rade filmovi kao zombieland? sherlock?
U kojem se programu montiraju, editiraju, u kojem programu rade efekte, ili na što si točno mislio sa tim pitanjem?
Neki DVD playeri čitaju WMV ali ipak mislim da dosta uređaja ne čita.
Naj sigurniji ti je DVD-Video format, a nakon toga DIVX format.
pa mislim ja sam ovaj video radio u ediusu...sada bi htje preći na nešto teži i bolji software za obradu filmova, ali me zanima s kojim softwerom rade profesionalne filmove...dali rade s adobe premiere ili?
pa mislim ja sam ovaj video radio u ediusu...sada bi htje preći na nešto teži i bolji software za obradu filmova, ali me zanima s kojim softwerom rade profesionalne filmove...dali rade s adobe premiere ili?
Masu lokalnih televizija radi na Ediusu. Edius je vrhunski program za video editing. Usudio bih se reci cak bolji od Premiera, pogotovo u kombinaciji sa Edius karticama za ripanje i obradu videa.
Pa vjerojatno netko radi i sa Adobe Premier...
Ali OVO je program koji se dosta često koristi...u linku imaš i filmove koji su napravljeni u tom programu.
A naj jači igrači su Sony Vegas Pro, Adobe Premier Pro, Lightworks, Final Cut Studio, Avid.
Dvoumim se između ediusa i adobe-a...edius znam dosta a adobe mi je za sada malo teži, što da učim?
da se usavršim u ediusu ili da krenem na adobe premiere i da se u njemu usavršim??? vaš prijedlog?
Dvoumim se između ediusa i adobe-a...edius znam dosta a adobe mi je za sada malo teži, što da učim?
da se usavršim u ediusu ili da krenem na adobe premiere i da se u njemu usavršim??? vaš prijedlog?
Sve uči, znanje je imanje