Kućni video od 26gb :(

poruka: 37
|
čitano: 5.668
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Poštovani, zanim me u kojem programu se rade filmovi kao zombieland, sherloc holmes???a u kojem recimo slučajni turist????

i zanima me dali dvd player čita windows media video???

Živi svaki dan kao da ti je zadnji !! Komjuteri su budućnost svijeta...-.-'
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kućni video od 26gb :(

Sory, kako misliš u kojem programu se rade filmovi kao zombieland? sherlock? 

U kojem se programu montiraju, editiraju, u kojem programu rade efekte, ili na što si točno mislio sa tim pitanjem?

Neki DVD playeri čitaju WMV ali ipak mislim da dosta uređaja ne čita.

Naj sigurniji ti je DVD-Video format, a nakon toga DIVX format.

I rather like the restless nights
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 23:21 (Bladepu).
15 godina
neaktivan

pa mislim ja sam ovaj video radio u ediusu...sada bi htje preći na nešto teži i bolji software za obradu filmova, ali me zanima s kojim softwerom rade profesionalne filmove...dali rade s adobe premiere ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MarinGoldstein_CRO kaže...

pa mislim ja sam ovaj video radio u ediusu...sada bi htje preći na nešto teži i bolji software za obradu filmova, ali me zanima s kojim softwerom rade profesionalne filmove...dali rade s adobe premiere ili?

Masu lokalnih televizija radi na Ediusu. Edius je vrhunski program za video editing. Usudio bih se reci cak bolji od Premiera, pogotovo u kombinaciji sa Edius karticama za ripanje i obradu videa.  

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
17 godina

Pa vjerojatno netko radi i sa Adobe Premier...

Ali OVO je program koji se dosta često koristi...u linku imaš i filmove koji su napravljeni u tom programu.

A naj jači igrači su Sony Vegas Pro, Adobe Premier Pro, Lightworks, Final Cut Studio, Avid.

I rather like the restless nights
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 23:49 (Bladepu).
15 godina
neaktivan

Dvoumim se između ediusa i adobe-a...edius znam dosta a adobe mi je za sada malo teži, što da učim?

da se usavršim u ediusu ili da krenem na adobe premiere i da se u njemu usavršim??? vaš prijedlog?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MarinGoldstein_CRO kaže...

Dvoumim se između ediusa i adobe-a...edius znam dosta a adobe mi je za sada malo teži, što da učim?

da se usavršim u ediusu ili da krenem na adobe premiere i da se u njemu usavršim??? vaš prijedlog?

Sve uči, znanje je imanje  {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice