Kodeci koji nedostaju

poruka: 5
|
čitano: 2.727
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kodeci koji nedostaju

Zanima me postoji li neki alat pomocu kojeg mogu otkriti koji mi kodek nedostaje za određeni video? Konkretno, radi se o nekom videu (mislim da je video, zauzima samo 112 bytes pa je sumnjiv) koji se nalazi u igri BB2. Nije da me taj video nešto zanima, samo me zanima kako ga pokrenuti. Na properties mi pokazuje da se radi o .dat kao što se vidi iz slike. Jeli sad taj .dat kodek koji mi nedostaje? Ili je to nešto drugo? Pokušavao sam sa GOM Playerom i Medi Player Classic - HC. Skinuo sam i posljednji K-Lite paket kodeka, ali i dalje ne radi. Malo sam n00b za ove stvari pa bih molio pomoc.

Hvala.

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kodeci koji nedostaju

imaš mpc hc pa odi pod wiew>options>formats>tu označi sve extenzije pod file extensions(potvrdi) i ako hoćeš još pod autoplay označi da ti sve on otvara ili šta već želiš(potvrdi) i gotovo..
ne trebaju ti codeci

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 17:38 (seneka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kodeci koji nedostaju

Zašto misliš da je *.dat videodatoteka? Mislim postoji i nekakav video cd koji ima mpeg1 u tom formatu, ali čisto sumnjam da je to kod tebe slučaj. Tim više što je file 4 kb, mo'š mislit' koliko videa unutra stane..

FourCC ili ime kodeka možeš saznati s malim milionom alata, probaj npr. s gspot-om, besplatan, brz i bez instalacije..

17 godina
neaktivan
Kodeci koji nedostaju

GSpot

http://gspot.headbands.com/

Ali vjerovatno ga već imaš instaliranog na PC-u - možeš ga odabrati kada instaliraš K-lite codec pack

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 17:26 (Paolo2612).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kodeci koji nedostaju
bed kaže...

Zašto misliš da je *.dat videodatoteka? Mislim postoji i nekakav video cd koji ima mpeg1 u tom formatu, ali čisto sumnjam da je to kod tebe slučaj. Tim više što je file 4 kb, mo'š mislit' koliko videa unutra stane..

FourCC ili ime kodeka možeš saznati s malim milionom alata, probaj npr. s gspot-om, besplatan, brz i bez instalacije..

Ustvari 112 bajta, a ovo 4 Kb je samo veličina sektora tj. toliko on zauzima na disku. Zbog toga mi i nije jasno zašto je uopće spremljen kao GOM Medai file.

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 18:33 (Cartman).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice