Izrada prezentaciskog cd/dvd-a

poruka: 4
|
čitano: 1.910
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Poštovani,

zanima me koji program predlažete za izradu prezentaciskog cd/dvd-a. U prezentaciju želim uvrstiti nekakve slike i opisne tekstove, da ima  meni u kojemu korisnik izabire što ce gledati/listati.

hvala Vam

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 12:49 (čiovo).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Izrada prezentaciskog cd/dvd-a
čiovo kaže...

Poštovani,

zanima me koji program predlažete za izradu prezentaciskog cd/dvd-a. U prezentaciju želim uvrstiti nekakve slike i opisne tekstove, da ima  meni u kojemu korisnik izabire što ce gledati/listati.

hvala Vam

ja sam najsretniji bio sa izrađenim u Adobe Flashu. Napraviš savršenu prezentaciju, dinamičku, punu animacija, tekstova, slika,... i na kraju napraviš autorun datoteku, spremiš na cd/dvd i to je to.
sve drugo je koma.
17 godina
neaktivan

Možeš pokušati sa Adobe Captivate 4.   Prezentacije koje napraviš s njim su u flashu, ali je sve automatizirano, tako da ne moraš imati nikakvo prethodno znanje o samom Flashu. S ovim programom nije ništa kompliciranije raditi nego li s PowerPointom, a većinu je stvari moguće čak i brže i jednostavnije napraviti.

ProShow Producer je isto odličan za izradu prezentacija.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

hvala na sugestija pomoglo!

Sad me zanima, imam jednu web stranicu koju sam snimio na cd i želim da se poklrene kad se ubaci u cd rom, autorun file mi izgleda ovako:

[autorun]
open=index.html
icon=icon.ico

ali mi ne pokrece indexsu stranicu, a kad pokušam cd   otvoriti kliko napiše G: is not a valid Win32 aplication.

kako da ovo riješim

hvala   Vam

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice