Filmovi s HTV-a...problemi...

poruka: 5
|
čitano: 1.472
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle, problem je sljedeći..

Profesor u školi mi je dao dvd-e s dva filma...

Ja trebam samo jedan od ta dva presnimiti na jedan dvd...

E sad, taj film je podijeljen na dva dijela, jedan je veći, drugi je manji, al to je nebitno...

Dakle, ja trebam program koji ćse spojiti ta dva dijela jednog filma u jedan, cjeloviti film...

To je film s HTV-a, dakle , ima hrvatski prijevod (spikera, Miljenka Kokota ofc {#})...
Filmovi su u VOB. formatu..

Našao sam i converter "total video converter" koji ima opciju spajanja više datoteka u jednu...

ALI...

problem je u tome što, kad ja i pokrenem film da ga gledam, on ga otvori u playeru, i na traci dolje (koja pokazuje progress filma i koja je minuta trenutno) kaže da ima 8 sekudni taj prvi dio filma....što nema, jer traje 49 minuta, al to se vidi tek kad kliknem negdje u sredinu progress trake, onda premota u npr 35-u minutu...

jel postoji način da ja te dijelove filma nekako convertitram u format gdje će se vidjeti normalno da ide film, a ne da će pisati da traje 8 sekundi, pa kad se odvrti 8 sekundi, kaže da   je gotov, pa jha moram kliknuti u sredinu da vidim 25-u ili bilo koju minutu filma?

{#}

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nitko?

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa zasto ne ripas DVD u AVI format? (to bi ti preporucio koliko sam uspio skuzit iz onog sta si napisao)

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

misliš, da convertiram ovaj vob file u avi?

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala kralju, uspjelo je..:D

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka