DRM zastita na filmovima (wmv) zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 4.411
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DRM zastita na filmovima (wmv)
pitanje

POMAGAJTE DRUGOVIIIIIIIIII!!!!!!!

Imam gadan problem, naime radi se o tome da sam skinuo neki film sa neta koji ima neku DRM zastitu. Zbog te zastite ja ne mogu pokrenuti taj film.

Svaki put kad zelim da pokrenem doticni film, windows media player trazi update, kad ja kliknem na to update on nakon nekoliko sekundi izbaci poruku da se nemoze konektovati na server ili da wmp ima neku gresku pa je sam update nemoguc. Skinuo sam tonu programa za konvertovanje tj. skidanje doticne zastite i jos dve tone nekih plejera al to nista ne radi uvjek dodjem na  isto tj. do gore pomenutog problema sa wmp.

Znali neko kako se skida ova j....a DRM zastita?

Pozdrav!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nažalost, nemoguće. U tom sam se i sam uvjerio više puta.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: DRM zastita na filmovima (wmv)
BoSsX kaže...

Imam gadan problem, naime radi se o tome da sam skinuo neki film sa neta koji ima neku DRM zastitu. Zbog te zastite ja ne mogu pokrenuti taj film.

Svaki put kad zelim da pokrenem doticni film, windows media player trazi update, kad ja kliknem na to update on nakon nekoliko sekundi izbaci poruku da se nemoze konektovati na server ili da wmp ima neku gresku pa je sam update nemoguc. Skinuo sam tonu programa za konvertovanje tj. skidanje doticne zastite i jos dve tone nekih plejera al to nista ne radi uvjek dodjem na  isto tj. do gore pomenutog problema sa wmp.

Pozdrav!!!

16 godina
neaktivan
RE: DRM zastita na filmovima (wmv)
autorov komentar
pero35 kaže...
BoSsX kaže...

Pozdrav!!!

ovo sam prvo probao i neradi. problem kod skidanja drm zastite je u tome sto ti treba licenca tj. korisnicko ime i sifra a to neces dobiti za dz.
16 godina
protjeran

IMAŠ PP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice