Audio bez videa - PowerDVD 6 i 7 zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.544
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Audio bez videa - PowerDVD 6 i 7

Problem

Nakon kupovine nove kartice, Ati Radeon HD2600 XT i instalacije Catalyst 8.7 drivera (XP Pro) više nisam u mogućnosti gledati DVD filmove u PowerDVD-u  i ostalim media playerima ( probao VLC, Nero Showtime, WMP..). Player pokrene DVD i čuje se samo zvuk, video je crn.

Malo sam švrljao po netu i za WMP sa našao rješenje. Potrebno je isključiti use overlay opciju i sad sve štima za taj player, ali ostali su još uvijek bez videa.

Da li netko zna da li se ta opcija može podesiti  negdje unutar drivera ili u postavkama PowerDVD-a?  Tražio, ali nisam našao, ako je to to. 

Inače, sa istim problemom sam se susretao par puta u prošlosti na raznim kompovima i instalacija druge verzije drivera bi riješila problem. Međutim, meni ovaj driver treba jer na njemu radi foldanje, dok na verziji 8.4 koju sam dobio uz karticu ne radi ( ali  radi DVD Osmijeh  ). Stoga, promjena drivera nije opcija..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Audio bez videa - PowerDVD 6 i 7

Ak se ne varam (nemam ATI ...) bila je opcija u catalyst control panelu (koji se onda bio zasebno instalirao), a kojom si mogao isključiti overlay.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Audio bez videa - PowerDVD 6 i 7

Riješeno..  CCC je postavio contrast na 0  i , što je zanimljivo, ne da da se ta postavka promijeni. Instalirao sam ATI Tray tools, overlay postavke stavio na default i eto videa u PowerDVD-u.. Osmijeh

Moderator, može lock.

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice