| Forum | Tema | Poruka | Datum | Autor | |
|---|---|---|---|---|---|
| Sigurnosni softver | Ultimativna antivirus tema - P&O | Ultimativna antivirus tema - P&O |
pon 4.5.2026 10:57
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Linux protiv Linuxa, Core Ultra Plus, DLSS/FSR i p | Re: Linux protiv Linuxa, Core Ultra Plus, DLSS/FSR |
sub 2.5.2026 19:43
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Linux protiv Linuxa, Core Ultra Plus, DLSS/FSR i p | Re: Linux protiv Linuxa, Core Ultra Plus, DLSS/FSR |
sub 2.5.2026 8:38
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
sub 2.5.2026 7:37
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
pet 1.5.2026 22:32
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
pet 1.5.2026 18:58
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Samo dva posto inženjera izvlači maksimum iz umjet | Samo dva posto inženjera izvlači maksimum iz umjet |
pet 1.5.2026 15:10
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Razni hardverski problemi | Svi browseri su mi odjednom nenormalno spori | Re: Svi browseri su mi odjednom nenormalno spori |
čet 30.4.2026 21:37
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Kaos u školama: Anonimne cyber prijetnje testiraju | Re: Kaos u školama: Anonimne cyber prijetnje testi |
čet 30.4.2026 19:02
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Razni hardverski problemi | Svi browseri su mi odjednom nenormalno spori | Re: Svi browseri su mi odjednom nenormalno spori |
čet 30.4.2026 18:49
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Kaos u školama: Anonimne cyber prijetnje testiraju | Kaos u školama: Anonimne cyber prijetnje testiraju |
čet 30.4.2026 18:22
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Medijski odjeci najave projekta Pantheon – hi tech | Medijski odjeci najave projekta Pantheon – hi tech |
čet 30.4.2026 18:06
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
čet 30.4.2026 17:49
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Projekt Pantheon: 50 milijardi eura za podatkovni | Re: Projekt Pantheon: 50 milijardi eura za podatko |
uto 28.4.2026 21:17
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Projekt Pantheon: 50 milijardi eura za podatkovni | Re: Projekt Pantheon: 50 milijardi eura za podatko |
uto 28.4.2026 19:38
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Projekt Pantheon: 50 milijardi eura za podatkovni | Projekt Pantheon: 50 milijardi eura za podatkovni |
uto 28.4.2026 18:53
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Nova pobuna protiv strojeva: od ludita do umjetne | Nova pobuna protiv strojeva: od ludita do umjetne |
pon 27.4.2026 19:00
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Objavljene smjernice za korištenje umjetne intelig | Objavljene smjernice za korištenje umjetne intelig |
pon 27.4.2026 10:49
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Bugatti postaje hrvatska marka: Rimac Grupa preuzi | Re: Bugatti postaje hrvatska marka: Rimac Grupa pr |
sub 25.4.2026 10:04
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Bugatti postaje hrvatska marka: Rimac Grupa preuzi | Bugatti postaje hrvatska marka: Rimac Grupa preuzi |
pet 24.4.2026 12:55
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
čet 23.4.2026 12:28
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Razni hardverski problemi | Svi browseri su mi odjednom nenormalno spori | Svi browseri su mi odjednom nenormalno spori |
čet 23.4.2026 10:27
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Uzbuna među europskim i svjetskim regulatorima zbo | Re: Uzbuna među europskim i svjetskim regulatorima |
uto 21.4.2026 12:59
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | EU uskoro lansira aplikaciju za provjeru dobi | Re: EU uskoro lansira aplikaciju za provjeru dobi |
uto 21.4.2026 10:00
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Kompjuter koji nije znao brojati i druge pripovije | Kompjuter koji nije znao brojati i druge pripovije |
pon 20.4.2026 13:53
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Startup Sama Altmana uvodi digitalnu putovnicu koj | Startup Sama Altmana uvodi digitalnu putovnicu koj |
sub 18.4.2026 17:30
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Zašto se u Sloveniji prodaje gotovo tri puta više | Zašto se u Sloveniji prodaje gotovo tri puta više |
sub 18.4.2026 11:02
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | YouTube bez Shortsa? Moguće uz ovaj "trik" | YouTube bez Shortsa? Moguće uz ovaj "trik" |
sub 18.4.2026 10:55
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | EU uskoro lansira aplikaciju za provjeru dobi | Re: EU uskoro lansira aplikaciju za provjeru dobi |
pet 17.4.2026 20:42
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | EU uskoro lansira aplikaciju za provjeru dobi | EU uskoro lansira aplikaciju za provjeru dobi |
pet 17.4.2026 19:01
|
gpd | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||