gdje mogu skiniti probnu verziju windowsa 8 da ne bude trial
izgleda da sam pronašao skidam ih sa ovih stranica dali je to legalna microsofta stranica za skidati windows 8
Link gdje ih skidam
gdje mogu skiniti probnu verziju windowsa 8 da ne bude trial
izgleda da sam pronašao skidam ih sa ovih stranica dali je to legalna microsofta stranica za skidati windows 8
Link gdje ih skidam
Uz toliko tema u kojima su i linkovi ,ti otvoriš još jednu! No dobro ,evo još jedamput! KLIK
Da ,potpuno je legalna!!
znam tražio sam ih preko tražilice
hvala za link
kad to skinem dali ima ključ taj windows ili je probni
Dobro ,daj pročitaj malo postove po temama ,da se ne mora stalno pisat jedno te isto - Windows je aktiviran i legalan do 12. 03. 2012.!!
ok
jeli tad izlazi i finalna verzija
znači kad je skinem spržit na dvd i instalirati ne treba upisivati cd-key za te windowse
jesampogledao sam slike i pročitao članak
dali treba taj windows pržit na cd
a ja sad imam instaliran windows 7 dali se taj windows briše ili ostaje i kako windows 8 može ići
onda ima 2 operaciska sutava
Da ,ne možeš instalirati sistem sa .iso filea! Samo ga nemoj raspakirati ,sprži ga direktno s nekim softwareom za prženje (Nero ,BurnerXP ....)
sad je u wirar arhivi znači spržiti ga tako u rar arhivi ne otpakiravati taj rar
sad je u wirar arhivi znači spržiti ga tako u rar arhivi ne otpakiravati taj rar
- rar? Nisi pazio.
treba skinuti ISO, rar nema veze s MSom. (ako je u raru ISO tad ga raspakiraš da bi dobio ISO, kojeg snimiš na medij)
sad sam se zbunio sve
sad raspakujem rar dali je tako kad raspakujem bude iso datoteka koju moram spržiti direktno na dvd ili preko nera
sve odgovore imas na ovom forumu daj malo pogledaj
Koje windowse imaš? Mislim da winrar nekad zna pokazat iso file kao rar. Otvori ga s Windows Disc Image Burner i sprži.
Ako nemaš nikakav software za prženje ,desni klik i Open With - Windows Disc Image Burning Tool.
Stavi kvačicu na Verify ,da budeš siguran da je disk spržen točno.sad sam se zbunio sve
sad raspakujem rar dali je tako kad raspakujem bude iso datoteka koju moram spržiti direktno na dvd ili preko nera
http://www.omizio.com/tutrial/kako-instalirati-windows-8-dev-edition-single-ili-dual-boot/#
imam windows 7
kad instaliran taj windows 8 koliko ću ja imati windowsa na računalu
sad sam se zbunio sve
Ček, možda si već ti prije otvarao .iso fajlove sa winrar -om...
Odi desni klik i svojstva i tam ce ti gore u tom malom prozoru pisati:
Vrsta datoteke: (.<tipdatoteke>)
e ak ti je <tipdatoteke> == .iso onda stavi na DVD, a ako je .rar
onda otvori i vidi sto je unutra :D
@pirat
vjerovatno ima neko blizu tebe ko se malo bolje kuzi u te stvari pa najbolje ti to prepusti njemu
ok
a kad se pali računalo kako odabrati windows 7 koji je prije bio instaliran ili ću imati obadva windowsa instalirana
imam windows 7
kad instaliran taj windows 8 koliko ću ja imati windowsa na računalu
= 9? =15? ili 2? Možeš li pogoditi?
ok
a kad se pali računalo kako odabrati windows 7 koji je prije bio instaliran ili ću imati obadva windowsa instalirana
Imat ćeš oba ako instaliraš na drugu particiju windows 8 i moći ćeš izabrat koje hoćeš.
Ali preporučujem da daš nekom drugom da ti to napravi da si ne zezneš još i sedmicu.
Da ,pošto ne znaš ni disk spržit ,bolje se ni ne upuštaj u instalaciju OS-a sam! Da nebi bilo za sat vremena : ne mogu ući ni u jedne Windowse ,pomagajte!
Da ,pošto ne znaš ni disk spržit ,bolje se ni ne upuštaj u instalaciju OS-a sam! Da nebi bilo za sat vremena : ne mogu ući ni u jedne Windowse ,pomagajte!
evo radim mi windows 8 i windows 7