Evo nesto sam vidio svi DVD-i koje ne prepozna su DVD+R a sve koje prepozna su DVD-R.Ali prije sam instalrio win 7 sa dvd+r diska
E pa uzmi tu DVD-R i prži win 7 u iso file i trebao bit sve ok nakon prženja.
Evo nesto sam vidio svi DVD-i koje ne prepozna su DVD+R a sve koje prepozna su DVD-R.Ali prije sam instalrio win 7 sa dvd+r diska
E pa uzmi tu DVD-R i prži win 7 u iso file i trebao bit sve ok nakon prženja.
O moj bože kako je ovo iscrpno Nemam DVD-R imam samo DVD+R.Izgleda da opet moram do grada da kupim(oko 25kilometara)Huh!
Imašli neki rezervni hard.Pa da sa njega instaliraš na glavni hard.
To je laptop!Evo bas sam se vratio iz trgovine i kupio sam DVD-R nadam se da ce raditi upravo stavljam da se przi kako je F1-IVO rekao
Može se iz nebotabilnog medija napravit botabilni.
Prati upute.
Evo sve sam napravio po tvom tutorijalu F1-IVO kralju.Sve radi samo jos treba instalirati windowse ;)
U biosu da ti podesiš da se boota sa CD/DVDa i završiš sa F10 to je izlazak iz Biosa i ubaciš DVD za instalaciju i kad počne Press any to key to pritisneš i instalacija će počet.
Može se iz nebotabilnog medija napravit botabilni.
Prati upute.
Evo sve sam napravio po tvom tutorijalu F1-IVO kralju.Sve radi samo jos treba instalirati windowse ;)
U biosu da ti podesiš da se boota sa CD/DVDa i završiš sa F10 to je izlazak iz Biosa i ubaciš DVD za instalaciju i kad počne Press any to key to pritisneš i instalacija će počet.
Znam sve to!
BTW evo me vec u novim freškim Windowsima 7 ;) Hvala svima!