Windows 10 - problemi izdvojena tema

poruka: 6.783
|
čitano: 2.117.391
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
4 godine
Windows 10 - problemi

ihush 

Znam da se može njegovo pitanje raslojiti na još 174 podpitanja, može bitti svašta, no on je rekao da je sve pogledao i odgovora nema, što nije točno.

Ovo mu je bar za početak :p

合気道 五段 Me, myself and I ...Radoslaw Sikorski
Poruka je uređivana zadnji put danas u 13:58 (Zaporožac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
Windows 10 - problemi

Još par dana do kraja službene podrške i još uvijek ne mogu sudjelovati u ESU-u. Coming soon.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 10 - problemi
zelenapaprika kaže...

Još par dana do kraja službene podrške i još uvijek ne mogu sudjelovati u ESU-u. Coming soon.

-nema kraja službene podrške za par dana.. tj eu je produženo +godinu.. kao i to da nije važno koji win10 imaš nego koju licencu, o čemu ovisi trajanje-supporta.. uz ovakve odluke-promjene ms-a i biza itd..

tj da bi sudjelovao u esu-u moraš zadovoljiti neke kriterije.. npr winver 22h2 (ne stariji), + loginacc.. a pošto koristiš ingliš verziju tad pitanje i koju licencu imaš, regionalno, hr, eu.. ili 'mexičku' :) ... tj o tome ovisi kad će koji id-računala dobiti neki server-update-pristup.. kao okidač, uz promjenu da je prošli tjedan produljen support za eu itd.. pa sve treba ažurirati kao i same poruke koje naravno mogu biti generički (ne)točne ovisno o regiji, verziji itd..

-želiš li stvarno support? može do 2032? .. tj win 10 možeš još godinu, 11 još dvije, ltsc-iot možeš još 7.. što želiš? ili želiš na 11?

-ako želiš ostati na 10 i imati support, instaliraj iot, key je isti, radi.. ako poželiš 11 opet je isto, nadogradnja s 10-na-11.. itd. no rekao bi da vjerojatno ne želiš 11 jer si to već mogao unazad par godina kad poželiš itd. :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice