Windows 10 - problemi izdvojena tema

poruka: 6.787
|
čitano: 2.119.034
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
4 godine
Windows 10 - problemi

ihush 

Znam da se može njegovo pitanje raslojiti na još 174 podpitanja, može bitti svašta, no on je rekao da je sve pogledao i odgovora nema, što nije točno.

Ovo mu je bar za početak :p

合気道 五段 Me, myself and I ...Radoslaw Sikorski
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 13:58 (Zaporožac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
Windows 10 - problemi

Još par dana do kraja službene podrške i još uvijek ne mogu sudjelovati u ESU-u. Coming soon.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 10 - problemi
zelenapaprika kaže...

Još par dana do kraja službene podrške i još uvijek ne mogu sudjelovati u ESU-u. Coming soon.

-nema kraja službene podrške za par dana.. tj eu je produženo +godinu.. kao i to da nije važno koji win10 imaš nego koju licencu, o čemu ovisi trajanje-supporta.. uz ovakve odluke-promjene ms-a i biza itd..

tj da bi sudjelovao u esu-u moraš zadovoljiti neke kriterije.. npr winver 22h2 (ne stariji), + loginacc.. a pošto koristiš ingliš verziju tad pitanje i koju licencu imaš, regionalno, hr, eu.. ili 'mexičku' :) ... tj o tome ovisi kad će koji id-računala dobiti neki server-update-pristup.. kao okidač, uz promjenu da je prošli tjedan produljen support za eu itd.. pa sve treba ažurirati kao i same poruke koje naravno mogu biti generički (ne)točne ovisno o regiji, verziji itd..

-želiš li stvarno support? može do 2032? .. tj win 10 možeš još godinu, 11 još dvije, ltsc-iot možeš još 7.. što želiš? ili želiš na 11?

-ako želiš ostati na 10 i imati support, instaliraj iot, key je isti, radi.. ako poželiš 11 opet je isto, nadogradnja s 10-na-11.. itd. no rekao bi da vjerojatno ne želiš 11 jer si to već mogao unazad par godina kad poželiš itd. :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 mjeseci
Windows 10 - problemi

Meni je uredno prošao ESU prije par dana.

Sad, da li MS ne daje svima u isto vrijeme mogučnost produljenja (do zaključno 14.10.) ili to ovisi o nekim regijama, tu je upitnik koji samo MS zna.

U svakome slučaju, baci oko na koju regiju ti je lociran Windows, da li si vezan sa MS accountom na Windowsima.

ESU radi samo za Home i PRO, ne radi za ostale verzije Windowsa, pa ako imaš kakvu drugu verziju, možda neće raditi.

ESU je besplatan samo za EU , za ostale se naplaćuje, pa ako ti je isključena lokacija možda zato ne znaju windowsi gdje si i što si ..

Inače, probaj isključiti firewall pa reloadati Update, možda ti FW blokira komunikaciju sa ESU serverom..

Ili, https://learn.microsoft.com/en-us/answers/questions/5532898/still-no-option-showing-up-for-esu-extended-update

https://pureinfotech.com/fix-missing-windows-10-esu-enroll-option/

127.0.0.1
Poruka je uređivana zadnji put danas u 9:43 (yoko999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
yoko999 kaže...

Meni je uredno prošao ESU prije par dana.

Sad, da li MS ne daje svima u isto vrijeme mogučnost produljenja (do zaključno 14.10.) ili to ovisi o nekim regijama, tu je upitnik koji samo MS zna.

U svakome slučaju, baci oko na koju regiju ti je lociran Windows, da li si vezan sa MS accountom na Windowsima.

ESU radi samo za Home i PRO, ne radi za ostale verzije Windowsa, pa ako imaš kakvu drugu verziju, možda neće raditi.

ESU je besplatan samo za EU , za ostale se naplaćuje, pa ako ti je isključena lokacija možda zato ne znaju windowsi gdje si i što si ..

Inače, probaj isključiti firewall pa reloadati Update, možda ti FW blokira komunikaciju sa ESU serverom..

Ili, https://learn.microsoft.com/en-us/answers/questions/5532898/still-no-option-showing-up-for-esu-extended-update

https://pureinfotech.com/fix-missing-windows-10-esu-enroll-option/

Hvala na uputama, ali nisam ništa postigao. Ovaj drugi link nudi neki dodatak u registryju i to sam vidio u jednom videu na Youtubeu. Sada sam probao i to i nisam dobio ESU. Nisam jedini, ima još ljudi kojima se to dogodilo.

Regija je Hrvatska, account je upisan i uredno ga prikazuje kao e-mail za admin account, imam Pro verziju, Windowsi su up to date...

Vidjet ću što će biti ovih dana.

16 mjeseci
Windows 10 - problemi

Onda je garant do njih da ne aktiviriaju ESU "svima odjednom" nego ide po nekakvim njima random pravilima, valjda da ne preopterete sustav za aktivaciju.

Pričekaj par dana, trebalo bi se aktivirati.

Ja, daok sam imao Enterprise, mi nije uopče nudio ESU, a to kod tebe nije problem. Imaš mogučnost, no trenutno nisi na redu .

127.0.0.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
yoko999 kaže...

Onda je garant do njih da ne aktiviriaju ESU "svima odjednom" nego ide po nekakvim njima random pravilima, valjda da ne preopterete sustav za aktivaciju.

Pričekaj par dana, trebalo bi se aktivirati.

Ja, daok sam imao Enterprise, mi nije uopče nudio ESU, a to kod tebe nije problem. Imaš mogučnost, no trenutno nisi na redu .

Može biti. A na službenom laptopu sam dobio u Win 11 25H2 među prvima. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice