Ajme koje ti peripetije imaš sa svojim klijentima
... sva sreća da si majstor pa znaš sve ishendlat kak spada!
btw. u vezi onog mojeg problema... Nije mi jasno šta ima veze DNS sa komentarima na YouTube-u?
Znači sve radi, internet stabilan i brz, sve stranice funkcioniraju, nema nikakvih problema osim YT komentara!?!
Ja sam mislio da ako je neki problem sa DNS-om ili stranica funkcionira ili ne funkcionira!
Kako može DNS utjecati na samo jedan mali dio neke stranice poput pristupa komentarima na YouTubu???
Nije mi niš jasno!!!
Kako nema?
Evo ti primjer: ako postaviš normalan Cloudflare DNS, on ne limitira ništa. Ali ako postaviš Cloudflare DNS s roditeljskom kontrolom; on ti automatski upali Google Safe Search, ograničeni način rada na YouTube-u i slične postavke na drugim tražilicama. Ako se pitaš kako to napravi, vrlo jednostavno. Ti "predaš" zahtjev DNS-u, on ga modificira i kaže Google-u "upali Safe Search", te mu Google izbaci rezultate sa Safe Search uključenim.
A1 DNS je očito modificirao tvoj zahtjev prema YouTube-u da uključi ograničeni način rada i zato su ti komentari bili isključeni. Ili si ga ti nesvjesno uključio, pa isključio. Druge nema.
I još nešto, ograničeni način rada se može isključiti na YouTube u par klikova.

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.