CPU usage

poruka: 6
|
čitano: 2.475
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
CPU usage

Pozdrav

imam jedan problem,na laptopu sam uvijek imao povelik CPU usage

(imam ga mozda godinu)

Kad se prvi put pojavilo mislio sam da su virusi ili neki losi procesi ali poslije formatiranja se opet pojavilo...

Evo sad sam na Visti (x86) i nemam virusa ili nekih zahtjevni procesa ali eto stalno imam visok CPU usage

Konfa je:
2,5GB DDR2 RAM
2.2 Chz Turion64 procesor
Ima li netko ideju zasto bi to bilo,a da jos cesto bude da je procoesor 100% pa ukinem dosta procesa i nista,pa restartujem i "normalizira se"
Imao sam dosta prljavstine u hladnjaku ocitio sam ga kompletno i mislio sam da ce se rijesit ali nista opet (ali makar se ne restartuje svaki 3 min)

Unaprijed Hvala na pomoci

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
CPU usage

Pogledaj u taskmanageru koji proces koliko % koristi CPU-a pa daj screenshot ovdje.

taskmanager taskmanager
Ovo je moj potpis koji se nalazi ispod mojih postova. I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: CPU usage

Jeli konstantno ili samo kad komp neko vrijeme stoji da ništa ne radiš na njemu? Znam da Vista i Win7 imaju nešto (sad da me ubiješ ne mogu se sjetiti što točno) što konstano radi u pozadini. Ne znam dali to indexira fileove za search ili loada programe "po navici" u RAM. Ugl, ti to radi samo kad ne radiš ništa zahtjevno. Čim treba resurse za nešto drugo, to pauzira.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
CPU usage

Ma nesto tu nije dobro

Ja gledam procese dole u CPU usage pise 100% i ja osjetim kako steka ali nijedan proces nema vise od 10%

A jos jedan problem,evo bas sad dok sam ovo pisao premjestam one gadgete u windows sidebar i usage mi skace od 0.5-80% u 2 sec

Neznam vise sta cu,dođe mi da bacim laptop

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CPU usage

Mogu se poistovjetiti...ali važnije su te gluposti iz pozadine

Ovo je tajanstveni, mistični proces Ovo je tajanstveni, mistični proces
Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan