Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.764
|
čitano: 5.641.505
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Naravno opet Talijani sve sjebali..ne mogu maknit bolid 3 kruga i dat sansu svom vozacu…🤕🤦
AUDIOFIL
16 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Nije zaslužena pobjeda i točka. Ovo nije utrkivanje bilo.

U don’t have a life. They are telling me. I’m a gamer, i have many lifes.
16 godina

vidim dvostruke kriterije? se treba podsjetiti abu dhabija prosle godine?

3 godine
protjeran

Ovako se morala završit i trka u Abu Dhabiju, ali bolje se ne prisjećat.

14 godina
Da sad zamisli na kakav naci je jedan vozac izgubija a drugi dobija titulu…
AUDIOFIL
3 godine
protjeran

Bilo pa prošlo, ali ostalo im na duši.

11 godina

Dvostruki kriteriji su u potpisu FIA-e ali mečkini fanovi su zadnji koji bi se trebali žaliti, bez obzira na abu dhabi... al teško je to vidjeti kad gotovo cijelo desetljeće nosiš mečkine naočale.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2022 20:53 (miki_the_pirat).
16 godina

Lando kralj

18 godina

Više Ferrarijeve strategije nisu bitne. Sada je glavni problem što nisu dovoljno razvili bolid tijekom sezone. Max je sada u stanju startati zadnji i završiti 20 sekundi ispred drugog mjesta.

Dok su bili brzi onda su našli 1001 način da si unište trku, a sada su sporiji i to je to.

17 godina
x18x05x kaže...
deepshitcro kaže...
Normalan SC... XD

2 kruga nema SC na stazi, ne mogu zbog toga maknuti bolid. Danas su zbog istog razloga crvene zastave davali. Pobjeda nije zaslužena zbog toga što se desilo pod SC.

A da su makli SC onda bi Max odjurio na novijim soft gumama pa bi fastest lap bio njegov a ne Perezov...

17 godina

Bezveze mi je uopće komentirati Ferrarijeve strategijske odluke kad je RB u poziciji da ih ne brine bili oni 1. ili 2. Možda zbog statistike. 

Ferrari se sad još samo znoji ne izgubiti od Mercedesa. 

Latifi je izgubio i ono malo kredibiliteta. Nick je bio odličan. Williams je napravio veliki napredak. S Albonom i ce Vriesom mogu otkinuti dosta bodova AR/AM/AT/Haasu.

Kakve su to rasprave online o Maxu i penziji? Da bi se mogao umiroviti puno brže nego što mi mislimo. Čak se spominje i pozicija u RB momčadi. Ne bi me začudilo da naslijedi Marka.

In vino veritas
3 godine
protjeran

Ne vjerujem. Mislim da je ambiciozan. Kad potuče sve Hamiltonove rekorde povuči će se.

14 godina
Pomalo..Max je gladniji nego ikad..ali potuc Hamiltona..nezz bumo videli koliko ce RB dominacija trajat..Mecka pomalo vata korak..Ferrari je nadomak samo sto su sam sebi najveci neprijatelj!
Bit ce zanimljiva sljedeca sezona!
AUDIOFIL
16 godina
GranDaddo kaže...

Kakve su to rasprave online o Maxu i penziji? Da bi se mogao umiroviti puno brže nego što mi mislimo. Čak se spominje i pozicija u RB momčadi. Ne bi me začudilo da naslijedi Marka.

gluposti, pa Lewis se neće povući sigurno još par godina, a ne Max, ima on još 15ak godina vožnje

17 godina

Svejedno jel netko bio fan ili ne Mercedesa, Abu Dhabi će pratiti i Maxa po lošem i to je "dobio" jučer.

Mnogi ne opraštaju osvojene naslove za stolom, sudarom ili slično. Eto teme za podcast. 

In vino veritas
18 godina

Naslov je naslov. Mnogi su plakali i na Sennu, Prosta i Schumachera kako su reagirali određene zadnje trke sezone. Nije bitno da li je zeleni stol ili sudar za povijest. Bitna je matematika i zbroj bodova.  Pobjedi kako znaš, makar gurao banane u auspuh kao Eddie Murphy u Beverly Hills Copu.

17 godina

Slažem se, samo makar nisam fan Maxa, i on sigurno nije apsolutno ništa kriv za Abu Dhabi, svejedno dobiva to od publike. 

Istina za 10-20 godina, malo tko će se sjećati osim nas i te brojke će biti jedino važne, ali sada... Dok je friško, je šteta.

In vino veritas
18 godina

2021. sezona je bila nepravedna prema Maxu, a ne prema Lewisu. Da je bilo sve po špagi Max bi osvojio naslov 2 trke prije kraja.

Većina odluka sudaca su išle prema Lewisu. Omaklo im se na samom kraju, a to nije bilo kao pomoć Maxu već da se zadnja utrka završi bez safety cara.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2022 19:48 (Korny1603987).
3 godine
protjeran
Korny1603987 kaže...

2021. sezona je bila nepravedna prema Maxu, a ne prema Lewisu. Da je bilo sve po špagi Max bi osvojio naslov 2 trke prije kraja.

Većina odluka sudaca su išle prema Lewisu. Omaklo im se na samom kraju, a to nije bilo kao pomoć Maxu već da se zadnja utrka završi bez safety cara.

Ma o ovome je iluzorno uopće raspravljat, ali to da se utrka završi bez SC-a jest bila pomoć Verstappenu koji je s novim gumama došao ravno iza Hamiltona nakon nepotpune primjene pravila. Izabrana je jedna solucija koja je ništa i što je najgore od svega sugeriranjem Hornera. Ili ostaviti konvoj kakav je bio ili pustiti sve zaostale da prođu vodećeg. I jedno i drugo bi značilo završetak trke pod SC-om, ni prvi ni zadnji put. Što ima veze da bi se time odlučio prvak. Ali... bilo pa prošlo. Nisam fan Hamiltona pa mi ovo ne znači apsolutno ništa, ali ja osobno ću uvijek uz tu Verstappenovu titulu kao i uz onu Schumacherovu 1994. držati upitnike i uskličnike.

18 godina

Što ima veze ??? Prijatelju to bi bila tregedija. Ljudi žele show, pogotovo Ameri za koje se danas formula radi. Novac je u pitanju.

Mora završiti na nož. I završilo je odlično. Završilo je kako je htjelo 95% svijeta. Ludilo i Max pobjeđuje PR majstora licemjera.

3 godine
protjeran

Ali ima veze jer zašto radi nekih tamo Amera i njihovog showa kršiš pravila. Ko .ebe njih i njihov show kad ulaziš u anarhiju. Pravila su napisana da se poštuju. Meni osobno je taj zadnji krug bio farsa i nimalo ugodno za gledati. Što tu ima bit zanimljivo? Pretjecanje sitting ducka?! 

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2022 21:08 (Mariner).
10 godina
Mislim da je bezpredmetno raspravljat je li max zasluzio ili nije, pa covjek je vodio vise krugova prosle godine nego svi vozaci zajedno, da je sve bilo posteno i po pravilima osvojio bi naslov dvije utrke ranije. Max je pomeo pod sa hamiltonom, i s razlogom ima br. 1 na bolidu. Trkacki je dvije klase iznad hamiltona kojem je uspijeh karijere sedam godina kruzanja ispred svih i pretjecanja samo vozaca koji kasne krug.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2022 21:40 (deepshitcro).
18 godina

Lewisa pamtim po utrkama tipa Max u Spa i Monzi. Pretjecanja laganini, i oni koji mu mogu zaprijetiti čuvaju gume pa ga puste.  Čeka trenutak da je sam na otvorenom i onda "hammertime", a zapravo je to Mercedes super motor time gdje samo koriste punu snagu motora gdje idu 1.5 sec po krugu bolje od svih. Naravno izlazi veliki "gangsta" van iz automobila. Umoran, pokazuje da je zadnjim snagama pobjedio nadljudsku konkurenciju, zahvaljuje se "najboljim navijačima"TM ikada, zahvaljuje se čistačici, domaru i svima u studiju i režiji, zajedno smo jači, on se nikada ne predaje makar je sve okrenuto protiv njega, bori se protiv vlastite ekipe (superiorne), protiv vlastitog automobila (superiornog), protiv svih rasista svijeta (ispada da su svi koji ga ne vole rasisti), pa onda red komentara tipa #blessed i #neversurrender.

Ako ništa Max vozi istu superiornu pilu kao i Lewis sve ove godine, ali barem Max manje kenja dok drži mikrofon nakon trke, a i ne viđamo ga u fashion i woke instagram vijestima te svakoj pašteti  pa je i to lakše podnijeti.

13 godina
neaktivan
...i opet ista pjesma.
16 godina

Dečki nemojte samo previše plakati, jer ćete morati tako još godinama, plus kad dođu nova pravila 2026 moglo bi biti sa Audijem kao i sa BrawnGP, a u tom bolidu sigurno neće biti Max, pa ćete morati plakati još koje desetljeće dok netko ne obori Lewisove rekorde :)

3 godine
protjeran

Ala baze, sad moram bit odvjetnik lika koji mi uopće nije simpatičan. Kolega Korny, onda ga ne pamtiš do 2013. jer je tada svaku trku bio u borbi za poziciju i to je činio jako dobro. Kolega Deepshitcro, ti si neobjektivan jer ga baš ono ne podnosiš. Šest titula je lako osvojio dok se za onu prvu namučio. Ostale sezone su bile vrlo komplicirane jer mu bolidi nisu bili konkurentni, ali opet je ostvario dvadesetak pobjeda. To ipak ne može svatko. A to što on propagira, kako se oblači... who cares. Senna se poistovjećivao s Bogom pa su ljudi i dalje šizili, ne ja, za njim.

3 godine
protjeran
loky4i4 kaže...

Dečki nemojte samo previše plakati, jer ćete morati tako još godinama, plus kad dođu nova pravila 2026 moglo bi biti sa Audijem kao i sa BrawnGP, a u tom bolidu sigurno neće biti Max, pa ćete morati plakati još koje desetljeće dok netko ne obori Lewisove rekorde :)

Ja sam uvjeren da će Verstappen oderati Hamiltonove rekorde, do jednog. To s Audijem... ma nemaju oni Neweyja.

15 godina
Korny1603987 kaže...

Naravno izlazi veliki "gangsta" van iz automobila. Umoran, pokazuje da je zadnjim snagama pobjedio nadljudsku konkurenciju, zahvaljuje se "najboljim navijačima"TM ikada, zahvaljuje se čistačici, domaru i svima u studiju i režiji, zajedno smo jači, on se nikada ne predaje makar je sve okrenuto protiv njega, bori se protiv vlastite ekipe (superiorne), protiv vlastitog automobila (superiornog), protiv svih rasista svijeta (ispada da su svi koji ga ne vole rasisti), pa onda red komentara tipa #blessed i #neversurrender.

Hahahhaha . Sve si točno rekao 

9 godina
Alex Albon završio na operaciji slijepog crijeva zbog kojeg je propustio Monzu, umalo se nije probudio od anestezije (komplikacije). Ipak se na kraju osvijestio i otpušten je kući.

Ako ne bude 100% spreman, propušta i Singapur.
17 godina
Mariner kaže...
Korny1603987 kaže...

Ma o ovome je iluzorno uopće raspravljat, ali to da se utrka završi bez SC-a jest bila pomoć Verstappenu koji je s novim gumama došao ravno iza Hamiltona nakon nepotpune primjene pravila. Izabrana je jedna solucija koja je ništa i što je najgore od svega sugeriranjem Hornera. Ili ostaviti konvoj kakav je bio ili pustiti sve zaostale da prođu vodećeg. I jedno i drugo bi značilo završetak trke pod SC-om, ni prvi ni zadnji put. Što ima veze da bi se time odlučio prvak. Ali... bilo pa prošlo. Nisam fan Hamiltona pa mi ovo ne znači apsolutno ništa, ali ja osobno ću uvijek uz tu Verstappenovu titulu kao i uz onu Schumacherovu 1994. držati upitnike i uskličnike.

A ko je Mercedesu i Hamiltonu kriv što nisu promjenili gume? Toiko su se pouzdali u svoj jaki motor da su zaboravili da ih gume drže na cesti i dogodilo se to što se dogodilo...

Imali smo i ove godine na prošloj trci takvo briljiranje Mercedes boksa. Russell "se sam pozvo" po nove gume i završio drugi, a Hamilton osto vani i poslije ludio šta im je on skrivio. A da je išo promjenit gume Mercedes bi imo 2 i 3 mjesto, ali...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice