GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.005
|
čitano: 1.359.787
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: GNK Dinamo Zagreb
C64 kaže...

https://www.index.hr/sport/clanak/san-siro-se-rusi-novi-stadion-bit-ce-puno-manji-i-kostat-ce-milijardu-eura/2399183.aspx

Inter/Milan grade stadion koji je 15000 manjeg kapaciteta od postojećeg, jer žele igrati pred punim tribinama. 

Milijardu € za smrdljivi stadion ?!

Stvarno ovaj svijet treba Putina. 

još nešto...

San Siro je imao 70.000 mjesta, pročitah ovo iz članka;

Inter je na utakmici 1. kola ovosezonske Lige prvaka na San Siru gledao samo 58.951 gledatelj, dok je Milanov susret s Dinamom gledao 61.341 navijač. Oba milanska kluba nešto su gledanija u talijanskom prvenstvu, ali premalo da bi se gradio stadion kapaciteta sadašnjeg San Sira.

Stadion ima 70.000 mjesta, u talijanskom prvenstvu je "malo popunjeniji", a s Dinamom je bilo 61.341 navijač ?!

Po čemu je to prazan stadion ?

Vjerojatno dođe 65000 gledatelja, i 5 tisuća ostane prazno pa je to problem... 

Du bist eines meiner kleinen Schweinchen !
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2022 14:46 (Zaporožac).
17 godina
Zaporožac kaže...
C64 kaže...

https://www.index.hr/sport/clanak/san-siro-se-rusi-novi-stadion-bit-ce-puno-manji-i-kostat-ce-milijardu-eura/2399183.aspx

Inter/Milan grade stadion koji je 15000 manjeg kapaciteta od postojećeg, jer žele igrati pred punim tribinama. 

Milijardu € za smrdljivi stadion ?!

Stvarno ovaj svijet treba Putina. 

još nešto...

San Siro je imao 70.000 mjesta, pročitah ovo iz članka;

Inter je na utakmici 1. kola ovosezonske Lige prvaka na San Siru gledao samo 58.951 gledatelj, dok je Milanov susret s Dinamom gledao 61.341 navijač. Oba milanska kluba nešto su gledanija u talijanskom prvenstvu, ali premalo da bi se gradio stadion kapaciteta sadašnjeg San Sira.

Stadion ima 70.000 mjesta, u talijanskom prvenstvu je "malo popunjeniji", a s Dinamom je bilo 61.341 navijač ?!

Po čemu je to prazan stadion ?

Vjerojatno dođe 65000 gledatelja, i 5 tisuća ostane prazno pa je to problem... 

pa zato kažem Milanskim klubovima nije problem da je stadio prazan jer nije, nego je njima problem što nemaju svoj stadion nego ga rentaju od grada kojem ide dosta puno para od ulaznica

Dok Juventus dobije čistih 60-70 milja samo na ulaznicama. A Inter više ali mislim da skoro pola daju gradu.

Tako da njima je samo radi budućnosti i ekonomije bitan stadion, a smanjit će broj mjesta jer im ne treba pošto grade skroz novi stadion i koštalo bi dosta više.

Dinamo ima opet drugi problem, isto kao Napoli gdje stadion igleda kao iz 1800. haha

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Kaj je dinamovci? Klub nam trpa golove kao od šale, obara rekorde, a komentara niđe?

Jučer 4 komada, Pero Bombardero igrač tekme...

U srijedu je dan naše istine. Evropske istine. Igramo kontra umjetnog kluba, bivše Austrije Salzburg...od kada ih je kupio kapitalist, to je klub bez duše.

Doduše, kada se zavrti cirkus, evo i umjetnih navijača kao što je to bilo prije desetak godina u ZGB-u, sa onim zigzag pozerima...

dzg
8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Da je manje ljudi poput tebe i terorista koje štitiš, možda bi više obitelji išlo na tekme. Meni nije problem, ja nemam ništa, nemam što izgubit, al baklja u oku djeteta je problem. Kuiš razbu, ne?

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Pa, ekipa se vratila na Maxić. Nema više nereda, sem kada to rade ili žele pokušati to raditi neki gostujući navijači.

Nisi čul, da je sve puno za Salzburg gostovanje?? 

Ovo je novi, šampionski Dinamo. Ak' bu sreće, u srijedu kreće naš šampionski evropski put.

Bez obzira na sve Dinamo iz Zagreba, uvijek na svojoj strani ima vjerne navijače sa Zapada. Čak i kada ultrasi radi neozbiljnih razloga odu u bojkot.

Zapad nikada!!

dzg
4 godine
PzKpfw kaže...

U srijedu je dan naše istine. Evropske istine. Igramo kontra umjetnog kluba, bivše Austrije Salzburg...od kada ih je kupio kapitalist, to je klub bez duše.

Doduše, kada se zavrti cirkus, evo i umjetnih navijača kao što je to bilo prije desetak godina u ZGB-u, sa onim zigzag pozerima...

Pomoli se čovječe, nije tebi dobro..

Pet, Očenaša, Pet Zdravo marija i pet slava Ocu za pokoru.

Oče naš, koji jesi na nebesima

sveti se ime tvoje

dođi kraljevstvo tvoje...

budi volja tvoja

moli se, ne bleji...

kako na nebu, tako i na zemlji

kruh naš svagdašnji..

daj nam danas..

i otpusti nama grijehe naše

kako i mi otpuštamo PzKpfw-u

i ne uvedi nas u komunizam

nego, izbavi nas od zla.

AMEN

...... e, ništa od tebe..

Du bist eines meiner kleinen Schweinchen !
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2022 6:41 (Zaporožac).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Zamolio bih vas da dotičnoga ne citirate, neki ga imamo na ignoreu. Neda nam se više gluparije čitati, hvala.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ja mislim da je vrijeme da moderatori reagiraju,jer je u pitanju troll koji ruku na srce,inteligentno trolla.

Ignore nije rjesenje,jer tip zaista blati ovu temu i konstantno vrijeda nas normalne koji volimo nogomet.

Njegovu prijasnju poruku o "umjetnome klubu" trebamo svi prijaviti,mozda to bude moderatorima jasan znak da on sve nas pravi budalama!

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne riješavaju nasiljem!
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Mislim da nije u pitanju trol već jedna beskičmena i servilna duša, poltron, stranački poslušnik. Jučer je odgovarao jednom gospodaru, da je '90-te bio milicioner i imao pištolj, taj bi pucao u Bobana i u navijače. Danas odgovara drugom gospodaru, a da sutra dođu Borgovi i sve nas redom krenu tamaniti, on bi ih prvi dočekao i svesrdno im pomagao u hvatanju i komadanju. Spominje kako bi se volio sastati da nam on objasni neke stvari, a kad sam mu predložio sastanak da odradimo jedan dobar trening i sportsko druženje, nema mu ni glasa evo već 20 dana, ne odgovara. Unosi razdor i antagonizam u svakoj temi u kojoj se pojavi.  Grima Crvousti ovoga foruma. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2022 22:33 (nkdz).
15 godina
fighterZu kaže...

Liga prvaka

- Naravno, treba biti realan. Ponovno se počela stvarati neka euforija, pa se počelo pričati o prolazu Dinama dalje. Ajmo malo stati na loptu. Po meni, imamo šansu da se borimo za 3. mjesto. naravno da bih volio da bude i više od toga. Ako bude, super i navijati ću da tako i bude. No imam dojam da se previše podcjenjuje Salzburg (Šahtar nam je pouka od zadnje sezone u grupnoj fazi gdje smo prosuli bodove). Ne bi me čudilo da danas Salzburg uzme bodove.

Standarno. Ništa se nije naučilo. Ponavljaju se iste greške koje je radio Bjelica i njegov stožer kao trener. Više mi je prisjeo ovaj nogomet i počeo mi se gaditi. Uvlačiš se Livakoviću u krilo i očekuješ da neko neće napraviti neko sranje, a sranja je bilo po svim linijama, tako da smo dobro i prošli. Igrat sa 5 odozada protiv momčadi kojoj je najjači adut gegenpressen. Čak smo i imali neke šanse (to je ta kvaliteta Dinamo, ali pod ovim sustavom igre to je nedovljno za dobirti Salzburg u gostima). Zašto stručni stožer više ne reagira na greške koje se rade iz sezone u sezonu. Iz aviona se vidjelo koji su igrači pali kondicijski, čekalo se predugo sa zamjenama, itd. Bojim se da ova utakmica će biti težak psihički udarac za ekipu u nastavku natjecanja. Neku analizu utakmice možda napravim kasnije. Nemam neka očekivanja za dalje, žalostan sam, prazan. Stvarno sam želio da Dinamo napokon napravi taj iskorak. Ali nikako da nas krene. Uvijek neka glupost, neki penal, neki zalutali krompir.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2022 21:05 (fighterZu).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

fighterZu, ti misliš da je Dinamo bolja momčad od Red Bull Salzburga?

15 godina
C64 kaže...

Mislim da Dinamo može biti bolja momčad od Salzburga. Trenutno bih rekao da su al pari (ako gledamo zajedno na - iskustvo igranja u Europi, utakmicama u domaćem prvenstvu, kvalitetima igrača, potencijalu mladih igrača, širini kadra, ...). Znali smo da je realna opcija da ćemo se sa njima tući za 3. mjesto. Pobjeda je mogla dovesti do do iznimno pozitivne atmosfere u momčadi. To će sada biti puno teže. Bojim se da će igrači pristupiti utakmicama bez pravoga naboja, ispod svojih realnih mogućnosti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2022 22:25 (fighterZu).
17 godina
C64 kaže...

Ne znam da li je bolja ili nije, ali znam da se ovo nikako nije smjelo izgubiti! Sve je bilo pogrešno postavljeno. Taktika, igra, atmosfera, vođenje s klupe...TV serviser je još jednom pokazao da nije za velike i važne utakmice, da ne zna motivirati ekipu kad je najpotrebnije, da ne zna složiti taktiku, jednostavno pokazao je da je tamo gdje mu nije mjesto, jer Dinamo je igrao očajno! Nisam mu nikad oprostio EP 2016, a vrlo moguće da neću ni ovu utakmicu...ajde više u penziju, stari priučeni magarče!

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i jednostavno, hm...prodane duše! Crni, žuti, zeleni vragovi, ne da se nude, nego bi i prodali Hrvatsku za Judine škude!
15 godina
BlackMoon kaže...
C64 kaže...

Ne znam da li je bolja ili nije, ali znam da se ovo nikako nije smjelo izgubiti! Sve je bilo pogrešno postavljeno. Taktika, igra, atmosfera, vođenje s klupe...TV serviser je još jednom pokazao da nije za velike i važne utakmice, da ne zna motivirati ekipu kad je najpotrebnije, da ne zna složiti taktiku, jednostavno pokazao je da je tamo gdje mu nije mjesto, jer Dinamo je igrao očajno! Nisam mu nikad oprostio EP 2016, a vrlo moguće da neću ni ovu utakmicu...ajde više u penziju, stari priučeni magarče!

Ako ne znaš da li je bolja ekipa, kako znaš da je nešto krivo postavljeno?

8 godina

Iz moje perspektive, Dinamo je igrao u skladu svojih mogućnosti. Osobno sam imao otvorena usta na neke poteze Mišića. Čovjek je slao dubinske, okomite lopte, našao slobodnog igrača. E sad, također bih volio da su brže ušle zamjene. Puno brže, čak i prije penala. Meni je imalo i smisla da Bočkaj uđe svjež, na umornu momčad RB Salzburga, al do 60. minute je već morao bit u igri. Bilo je hrpa loših predaja, al ispravili su. Baturina, zbunjen, al neiskustvo je samo u pitanju. Krasna akcija za Drmića, ogromni potencijal i tu mi je drago da je Čačić dao njemu da igra. Pogotovo jer nije imao što izgubit. Dinamo je imao prilike, RB je imao prilike, penal je presudio. Niti jedna ekipa nije iskoristila svoje prilike iz igre. Po meni, fantastična utakmica, uživao sam gledat zadnjih pola sata. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
4 godine
GNK Dinamo Zagreb

Nema se tu što filozofirati, tko je bolji ?!

Trenutno je bolji Salzburg, jer je pobijedio...

Najbolja nogometna momčad na kraju će biti na prvome mjestu, najlošija na zadnjem, i to je to.

@nixi123 kaže..Da bas tebe idi prci nest debilu ne si dezuran na forumu za cijene kakve ko stavi.
11 godina
protjeran
Zaporožac kaže...

Nema se tu što filozofirati, tko je bolji ?!

Trenutno je bolji Salzburg, jer je pobijedio...

Najbolja nogometna momčad na kraju će biti na prvome mjestu, najlošija na zadnjem, i to je to.

Kako se nema šta tu filozofirati, tko je bolji?

Chelsea je bolji od Dinama 3X puta , pa je opet Dinamo pobjedio jer je bila dobra taktika protiv jače i puuuno skuplje momčadi.

Protiv Milana smo mu zamjerali što nije pokušao sa ofanzivnijom taktikom jer nije imao šta izgubiti.

Sad protiv Salzburga je bila prilika da to popravi, ali je opet igrao ziheraški. Imali su neke prilike ali je moglo to i bolje.

Uglavnom trebao je po meni  probati sa 4-4-2  sa Drmićem i Petkovićem u napadu.

Na maksimiru će morati Čačić nešto mjenjati, ako želi ikakvu šansu za proljeće u Europi.

4 godine
GNK Dinamo Zagreb

Chelsea taj dan nije bio tri puta bolji od Dinama, jer je izgubio od Dinama.

Ako sam ja tri puta viši od tebe, uvijek ću pobrati plodove na višim granama drveta, nema tu slučajnosti.

Ili hoćeš reći, da ima slučajnosti, i da je Dinamo bez veze, sretno dobio Chelsea ?

Eto ti filozofije, kad voliš.

@nixi123 kaže..Da bas tebe idi prci nest debilu ne si dezuran na forumu za cijene kakve ko stavi.
11 godina
protjeran
Zaporožac kaže...

Chelsea taj dan nije bio tri puta bolji od Dinama, jer je izgubio od Dinama.

Ako sam ja tri puta viši od tebe, uvijek ću pobrati plodove na višim granama drveta, nema tu slučajnosti.

Ili hoćeš reći, da ima slučajnosti, i da je Dinamo bez veze, sretno dobio Chelsea ?

Eto ti filozofije, kad voliš.

Chelsea taj dan nije bio puno bolji, ali nije ni lošiji po statistici:

https://www.rezultati.com/utakmica/IwYWZynF/#/detalji/statistika-utakmice/0

Chelsea kući neće dva puta ponoviti istu grešku i podcjeniti Dinamo.

Hoćeš li se ti kladiti na Chelsea kući kad bude koeficijent npr. 1.7 na Chelsea, ili na Dinamo na koeficijent npr. 4.8?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2022 8:17 (gumifufna).
4 godine
GNK Dinamo Zagreb

Nitko tu nikoga u grupi ne podcijenjuje.

Kako su se Salzburgovci veselili, kao da su Reala pobijedili 5:0 

13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ni ja se ne mogu oteti dojmu da je ono sinoć odigrano previše kukavički, postavljena taktika kao da je s druge strane Manchester City a ne Salzburg.

Da se razumijemo Salzburg je jaka ekipa, vjerojatno trenutno malo i jači od Dinama, ali opet ne toliko dobro da izađeš na njih sa praktički 5-3-2 formacijom.

Bokovi predefenzivno postavljeni, Oršić i Petković odsječeni od ekipe a nije Salzburg toliko bolji da se protiv njih nije moglo igrati ofenzivniji, pogotovo u drugom poluvremenu jer ne mogu oni igrati luđački pressing 90 minuta.

Također prekasno je krenuo sa zamjenama, u drugom poluvremenu oko 60. minute je Salzburg malo pao, Dinamo krenu imati više loptu u posjedu i kretati prema naprijed taj je trebao uvesti 1-2 nova ofenzivnija igrača i napasti a ne pokušati ziheraški odigrati do kraja i uzet bod.

Kad igraš na bod to najčešće završio ovako - da ostaneš bez ijednog.

Može se žaliti za onom propuštenom šansom Drmića kad je išao 1 na 1 i onog poništenog gola zbog zaleđa ali to ti je karma kad odigraš kako si odigrao protiv ekipe koja objektivno nije toliko jača od tebe da igraš praktički bunker.

Valjda će pametnije u uzvratu jer sad im igra samo pobjeda ako žele euro proljeće.

12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo u zadnja dva mjeseca ima dvije izgubljene utakmice. Deklasirani Hajduk sa nadmočno premočnih 4:1! Pa Chelzi! I zbog jučerašnje (a Salzburg je pobjedio penalom) Čačke je već za odstrel? Drmić bi trebao prvi začkomiti jer je jučer imao zicer, ali nije on Šuker ili Žuti da to loba ili nekak pametnije pospremi. Tak da tišinčina.

مرګ ژوبله
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2022 8:46 (Super64).
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Da se ne lažemo, Salzburg je već godinama bitno jači. Dinamo je možda bio u rangu Salzburga 2009. godine kada su međusobno igrali kvalifikacije, ali kasnije je Salzburg postao za nekoliko koplja su iznad Dinama ne samo što se financija tiče, već i po organizaciji, scoutingu, dovođenju igrača. Imaju vrhunsku ekipu, svake godine automatski ulaze u LP, pronalaze i dovode najveće svjetske talente diljem svijeta. Iz godine u godinu pokazuju da mogu bez problema u igri parirati klubovima iz gornjeg ešalona Lige prvaka. 

Dinamo ima igrače kakve ima, s određenim tehničkim i prije svega fizičkim limitacijama. Uz svo dužno poštovanje, ne može se graditi igra iz faze obrane i biti rezistentan na presing kada ti igraju braniči poput Teophilea. Ne možeš očekivati uspjeh u najvećerm mogućem rangu natjecanja, a igraju ti dokazani kikseri u ekipi. 

11 godina
protjeran
Zaporožac kaže...

Nitko tu nikoga u grupi ne podcijenjuje.

Kako su se Salzburgovci veselili, kao da su Reala pobijedili 5:0 

Još više se radovao Chelsea kad je sinoć rastavio na proste faktore Milan sa 3:0.

Englezima je primarna Premier Liga i u Ligi Prvaka obično kalkuliraju sa "slabijim" ekipama. Još imaju i 2 kupa i previše zgusnut raspored pa moraju rotirati i kalkulirati.

Kupili su dosta igrača, i sad su se tek uigrali i izgledaju baš dobro i moćno.

Nisi mi još odgovorio na koga ćeš se kladiti na Stamford Bridge: Chelsea ili Dinamo?

13 godina
Super64 kaže...

Dinamo u zadnja dva mjeseca ima dvije izgubljene utakmice. Deklasirani Hajduk sa nadmočno premočnih 4:1! Pa Chelzi! I zbog jučerašnje (a Salzburg je pobjedio penalom) Čačke je već za odstrel? Drmić bi trebao prvi začkomiti jer je jučer imao zicer, ali nije on Šuker ili Žuti da to loba ili nekak pametnije pospremi. Tak da tišinčina.

Čačko dominira HNL-om, stvarno ne znam kojem je to treneru uspjelo prije njega... 

BTW ne hejtam Čačka, ali da nije za velike utakmice jer igra ziheraški to je istina, protiv Chelsea je pogodio ali ne možeš sad u svakoj utakmici LP uzeti bodove tako što postaviš istu formaciju i iste igrače, tu je grešku radio sa reprezetacijom a sad ju ponavlja sa Dinamom u euro utakmicama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2022 9:01 (ibme74).
17 godina
ibme74 kaže...
Super64 kaže...

Čačko dominira HNL-om, stvarno ne znam kojem je to treneru uspjelo prije njega... 

BTW ne hejtam Čačka, ali da nije za velike utakmice jer igra ziheraški to je istina, protiv Chelsea je pogodio ali ne možeš sad u svakoj utakmici LP uzeti bodove tako što postaviš istu formaciju i iste igrače, tu je grešku radio sa reprezetacijom a sad ju ponavlja sa Dinamom u euro utakmicama.

Tako i igraju velike ekipe. Ovaj striček sa slike se ne slaže s tobom.

Da se krenuo nadigravat sa Salzburgom i primili 2 gola u 20 minuta rekli bi da je to zato jer ne možeš tako igrati u gostima kod fizički jače ekipe. Dinamo je jučer odigrao solidnu tekmu. Taj dojam da se može bolje često vara. Tekma je mogla otiči u oba smjera. 

13 godina

Ma dobro nek je i krenuo kako je krenuo, nije mi jasno kada je u 60. minuti Dinamo preuzeo igru u svoje ruke (tj noge) zašto nije onda uveo kojeg ofenzivnog igrača i krenuo po gol? Pa zna se da su ove dvije tekme ključne, ne možeš u Salzburgu igrati cijelu tekmu na bod ako ti je cilj prezimiti u europi. Ovo je jednostavno taktički pogrešno psotavljena utakmica, Salzburg nije toliko jači da se s njima nije moglo pošteno potući nego igrati alibi igru.

EDIT: a ova usporedba sa gospodinom sa slike nema nikakvog smila, jedno je biti trener top ekipa koji u svakoj utakmici idu na pobjedu jer su jedna od najjačih ekipa na svijetu a drugo je jedan Dinamo koji je u toj LP inferioran protiv skoro svake ekipe te se iz tog razloga mora prilagoditi taktiku i način igre protivniku jer nije isto igrati protiv Chelsea i protiv Salzburga što nas ponovno vraća na ono što sam rekao a ti se nadovezao - ne možeš svaku utakmicu LP izvesti istu formaciju, iste igrače i istu taktiku te se nadati najboljem jer je u jednoj utakmici upalilo 

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2022 10:08 (ibme74).
17 godina

Ne tvrdim da bi bilo gore da je napravio ovo što ti pričaš. Možda bi i bilo uspiješnije.

Ne volim Čačića niti njegov stil vođenja. No zasad ima rezultate. 

Gledajući tekmu nisam  vidio neku veliku grešku u taktici. Naravno da bi možda promjene koje spominješ dovele do drugačijieg stanja. Sad ovisi na čiju stranu.

4 godine
GNK Dinamo Zagreb

Nije uvijek kriv trener ili igrači.

Nešto se pita i protivnička strana. 

gumifufna 

Zadnji put sam se kladio 2004 godine.

10 kn uloženih, na 10 parova, dobio sam......četiri kune..

Sad su ti je jasno koji su bili koeficijenti.. 

Ne sumnjam da će puno navijača Dinama igrati X

Više se ne kladim.

11 godina
protjeran
Zaporožac kaže...

Nije uvijek kriv trener ili igrači.

Nešto se pita i protivnička strana. 

gumifufna 

Zadnji put sam se kladio 2004 godine.

10 kn uloženih, na 10 parova, dobio sam......četiri kune..

Sad su ti je jasno koji su bili koeficijenti.. 

Ne sumnjam da će puno navijača Dinama igrati X

Više se ne kladim.

Sve 5 i ja ću navijati za X, jer navijači više razmišljaju srcem nego glavom.

Ali objektivno, velike su šanse da će Chelsea dobiti , vjerovatno čak i u hendikepu(2+ gola više).

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice